رسانههای آلمان گزارش دادند که پژوهشگران شهر «براونشویگ» در این کشور توانستهاند به پادتنهایی (آنتیبادی) برسند که میتوانند مانع ویروس برای ورود به سلولهای انسانی شوند.
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد سرکوب موقت سیستم ایمنی بدن در مراحل اولیه ابتلا به کووید-۱۹ (ویروس کرونا) میتواند شدت علائم بیماری را کاهش دهد و با سرعت و اثربخشی بیشتری ویروس را نابود کند.
چگونگی رفتار مردم در یک موقعیت اورژانسی، بستگی به فهم و ارزشیابی آنها از مخاطره و میزان آسیبپذیری آنها دارد. این موضوع در روزهای اخیر و با شیوع بیماری جهانگیر کرونا، ابعاد تازهای به خود گرفته است و برهمین اساس محققان کشور در مطالعهای، آن را مورد بررسی دقیق قرار دادهاند.
محققان استرالیا دریافتند که داروی ایورمکتین، یک داروی ضد پلاسما که مدتهای مدیدی در پزشکی مورد استفاده قرار می گرفته، اکنون می تواند با سرعت بالایی، رشد SARS-CoV-2 در سلول ها را متوقف و منجر به نابودی آن شود.
پژوهشگران "دانشگاه پیتسبرگ"(University of Pittsburgh) آمریکا، اخیراً اظهار کردهاند واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ توسعه دادهاند که میتواند حداقل یک سال ویروس را خنثی کند.
کرونا ویروس پس از درمان و برطرف شدن علائم، تا مدتی همچنان در بدن باقی می ماند. دانشمندان تمدید دوره قرنطینه کسانی را که از عفونت کرونا ویروس بهبود یافته اند، یک تا دو هفته ضروری می دانند.
همزمان با عبور شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز ۳۳۱ هزار نفر و جانباختن بیش از ۱۴ هزار نفر در سراسر جهان، نتایج اولیه برخی تحقیقات در حال انجام برای شناسایی نحوه مقابله کارآمد با این ویروس مرگبار، امیدها را تازه و زنده کرده است.
برخی مردم از خوردن تخم مرغ خودداری می کنند به این علت که باعث افزایش کلسترول بدن می شود، اما تحقیقات جدید، خط بطلان بر این عقیده می کشد و اطمینان می دهد که رابطه ای میان مصرف منظم تخم مرغ و خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی وجود ندارد.
محققان دانشگاه لستر در بریتانیا، ماسکی تولید کردهاند که کاملا روی صورت افراد قرار میگیرد و با برداشتن ترشحات ریه آنها به متخصصان در تشخیص احتمال وجود ویروس کرونا فقط در مدت چند ساعت کمک میکند. آزمایشهای تشخیصی فعلی معمولا دو روز وقت لازم دارند.
بر اساس یافته های محققان،: روغن زیتون گنجانده شده در رژیم غذایی مدیترانهای می تواند به افزایش طول عمر کمک کند. کم کردن کالری و انجام حرکات ورزشی تأثیر روغن زیتون را بر سلامتی و طول عمر افراد، بیشتر خواهد کرد.
نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه لوبک آلمان نشان می دهد که خوردن یک صبحانۀ مفصل می تواند به افراد کمک کند که دو برابر بیشتر از حد معمول کالری بسوزانند و مانع چاق شدن بیش از حد افراد شود. این یافته برای همه افرادی که خوردن صحبانه را دست کم می گیرند قابل توجه است.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه مقالات مشترک علمی اعضای هیئت علمی و محققان ایرانی با محققان کشورهای خارجی در طول چند سال اخیر همواره رشد داشته است، گفت: در سال گذشته مقالات مشترک ایران در سطح دنیا به ۱۳۷۱۹ مورد رسیده است.