plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
کد مطلب : ۴۵۷۱۲

عمان: فضای مثبت در مذاکرات آمریکا و ایران حاکم بود

وزیر امور خارجه عمان از برگزاری گفت‌وگوهایی میان تهران و واشنگتن در فضای مثبت خبر داد و تأکید کرد کشورش همچنان در مسیر تسهیل صلح و ثبات منطقه‌ای نقش‌آفرینی خواهد کرد.
عمان: فضای مثبت در مذاکرات آمریکا و ایران حاکم بود
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران با فضای دوستانه‌ای همراه بوده است.

وی با اشاره به تلاش‌های مستمر مسقط در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: عمان به فعالیت‌های خود در راستای کمک به تحقق صلح و ثبات ادامه خواهد داد.

وزیر امور خارجه عمان همچنین تصریح کرد که این کشور نقش میانجی‌گری را برای آغاز گفت‌وگو میان ۲ کشور ایفا کرده و هدف از این تلاش‌ها، رسیدن به توافقی عادلانه و الزام‌آور میان تهران و واشنگتن بوده است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.

در این‌ گفت‌وگوها که با وساطت عمان انجام شد، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل مواضع دولت‌های متبوع خود راجع به موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را از طریق وزیر امور خارجه عمان تبادل کردند.

طرفین موافقت کردند که این گفتگوها در هفته آینده ادامه یابد.

شایان ذکر است پس از پایان بیش از ۲ ساعت و نیم مذاکرات غیر مستقیم، روسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در هنگام ترک محل گفتگوها با حضور وزیر امور خارجه عمان دقایقی گفتگو کردند.

وزیر امور خارجه که امروز ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ به منظور گفت‌وگو غیرمستقیم با فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در موضوع هسته ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به همراه اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل و حقوقی و مذاکره کنندگان ارشد حوزه رفع تحریم‌ها، هسته‌ای و کارشناسان ذیربط وارد مسقط پایتخت عمان شد.

عراقچی طبق روال مرسوم در دیدار با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان درباره ترتیبات اجرای گفت‌وگوهای غیرمستقیم مشورت و تبادل نظر کرد.

وزیر خارجه عمان دیدار مشابهی نیز با همین دستور کار با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه خواهد داشت.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما