آتش فتنه و جنگ در منطقه از خاورمیانه تا آسیای میانه در حال شعله ور شدن است و در غربت تدبیر و صلح، صدای طبل جنگ طلبان بلند و بلندتر می شود. در یک طرف ملتهای به جان آمده از رنج تبعیض و خیانت، و در طرفی دیگر حکام بی ارادهٔ مطیعِ قدرتهای جنگ طلب.
در چهلمین سالگرد دفاع مقدس در حالی که ملت سرافراز ایران اسلامی، شهدای دفاع مقدس و رزمندگان و آزادگان آن دوران را مرجعی الهامبخش و الگو برای نسل امروز و فردای ایران اسلامی میدانند؛ اثری از صدام و ژنرالهایش نیست!
سازش مصر و اردن «صلح در مقابل زمین» بود اما سازش ننگین امارات و بحرین «صلح در مقابل وعدههای اقتصادی-امنیتی» است. وعده هایی که بیشتر یک تسلیم است تا دستاورد.
مواضعی که مسئولان فلسطینی با هر گرایشی در این روزها اتخاذ کردهاند حاکی از خشم آنها از این توافق و خیانتی است که از سوی همکیشان و همنژادان خود دیدهاند.
آنچه امارات انجام داده است هم برای منطقه و هم برای خود حاکمیت امارات آثار و تبعات نامطلوبی بر جای خواهد گذاشت و امارات خیلی زود و خیلی سخت ضربه ناشی از آن را خواهد خورد.
در خوش بینانه ترین سناریوها دولت در سال جاری با رقم ۱۵۰هزار میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است که با توجه به آثار اقتصادی شیوع بیماری کووید-۱۹ این کسری بعضا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان نیز برآورد میشود.
اگر ترامپ حس کند که در انتخابات حتما شکست میخورد، آیا بازی شطرنج استراتژیک با ایران را برهم نخواهد زد. این احتمال خاصی است که باید درباره آن بیشتر مداقه کرد.
تقریبا 50 درصد از بودجه کل کشور به صورت عدم تحقق است که منجر به کسری بودجه و در نهایت به تورم خواهد بود و دولت باید کاری کند و چنانچه دوستان اعتراضی دارند، پیشنهاد دهند دولت چکاری انجام دهد تا بتواند هم نقدینگی دست بخش خصوصی را که مهلک است جمع کند و هم بخشی از درآمدهای کشور را تامین و مقداری هم برای تامین پروژهها استفاده کند؟
برادر عزیز برفرض که ادعای جنابعالی صحت داشته باشد -که ندارد- آیا اگر فلان ملک بنیاد در اختیار فلان بخش ارتش و سپاه قرار گرفته باشد سوءاستفاده شخصی شده است؟ و یا گناهی بزرگ و خطایی نابخشودنی رخ داده است؟ که در صفحه تلویزیون ظاهر میشوید و آنها را چنان به باد انتقاد میگیرید که گویی ارتش و سپاه دشمن هستند؟!
اغتشاشات عصر شنبه در بیروت با خط دهی جریان تحریف صهیونیستی، سعودی، غربی کلید خورد تا پس از یک دوره شکست طولانی و کمرشکن، آخرین شانس خود را به بوته آزمون درآورند و بتوانند انتقام ناکامیهای سنگین گذشته را بگیرند.
در روزنامهنگاری بحران روزنامهنگاران بیش از پیش نیاز به خلاقیت و تکاپوی فکری دارند به این معنا که از یک طرف باید محتوای خبری تحلیلی لازم را برای رسانهها تأمین کنند از طرف دیگر باید سطح آگاهی و آمادگی عمومی را بالا ببرند و شرایط روحیشان را بتوانند ارتقا ببخشند.
[ترامپ] تقریباً هیچ آوردهای برای انتخابات ندارد و از این جهت، انفجار بیروت میتواند فشار بر روی مقامات لبنان و دیگر کشورهای مخالف معامله قرن برای همراهی با آن را افزایش دهد.
اگر به فرمان الهی در غدیر عمل می شد و حرمت آن ابلاغ و اکمال دین و اتمام نعمت الهی با ولایت امیر مومنان نگاه داشته میشد امروز جهان هستی تقدیری غیر از آن چه دارد، داشت.
پایان کرونا همچنان نامعلوم است و کسی نمیتواند تضمین دهد که در پاییز از مرحله پیک خارج میشویم، شاید اکنون بهترین فرصت باشد، اگر این فرصت گرفته شود، برخی دچار ناامیدی، افسردگی و مشکلات روحی و روانی جدی میشوند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با همه کشورها به جز آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی مذاکره می کند، افزودند: علاج تحریمها، عقب نشینی و مذاکره با دشمن نیست بلکه علاج واقعی آن، تکیه بر توانایی های ملی، وارد کردن جوانان به میدان و احیای ظرفیت های فراوان کشور، و در یک کلام عمل به ارکان اقتصاد مقاومتی یعنی درون زایی و برون گرایی ...