جان لوکاره نویسنده مشهور انگلیسی یکی از جاسوسینویسان مشهور و بزرگ دنیاست که فیلمهای متعدد و معروفی با اقتباس از داستانهای وی ساخته شده است. او که خود سابقه کار در سرویس امنیتی و جاسوسی انگلیس را دارد، شخصیت جورج اسمایلی یکی از معروفترین شخصیتهای ادبی و سینمایی در دنیای جاسوسی را خلق کرد. در روزگار «جنگ روایتها» باید پرسید جان لوکاره ما کجاست؟
مگر نه این است که خداوند روزی مستمندان را در دارایی ثروتمندان قرار داده است؛ بنابراین هیچ فقیری گرسنه نمی ماند مگر به سبب خودداری ثروتمندی از پرداختن حق او و خداوند درباره این از توانگران بازخواست خواهد کرد.
سریال گاندو، تجزیه و تحلیل «بازخورد»های نقشه راه دولت در این 6 سال و اندی بود. به دنبال یافتن پاسخ این سؤالهای مهم همه ما ایرانیها بود که، «چرا وضعیت این طور شد؟»؛ «چرا از مذاکره با غرب و برجام آبی برای مردم گرم نشد؟» و اصلا «چرا ما 40 سال است که مرگ بر آمریکا میگوییم؟».
باور کنیم تحریم فقط با مقاومت، عدم اعتماد به دشمن و تحمیل هزینه شکسته میشود. ما نباید 14 ماه معطل اروپا میماندیم، در حالی که آقای روحانی 16 سال قبل، چوب اعتماد به اروپا را خورد. آن زمان هم اروپاییها به بهانه اعتمادسازی، خواستار دست نگه داشتن و تعلیق موقت ششماهه شدند اما پس از چند بار تمدید که ما را دو سال معطل گذاشت، گفتند بهترین تضمین، تعلیق دائمی ...
خروج از یک سر قطب و تبدیل شدن به یک جزء از این طیف، بزرگترین آسیب را به قدرت نهفته اصلاح طلبی وارد کرده است. اصلاحات هیچ وقت فکر نمی کرد به روزگاری دچار شود که بدنه اش در یک خودآگاهی جبری، یک سر طیف نباشند و مجبور باشند برای زیست سیاسی مشروع، نسبت خود را با ضدانقلاب تعیین کنند.
در حالی که دست آمریکا و اروپا برای افزایش فشار به جمهوری اسلامی کاملاً خالی است و خشاب تحریمها مدتهاست فشنگی برای شلیک ندارد، روی آوردن به اقدامات ایذایی قابل تصور است.
معامله قطره چکانی غذا و دارو در برابر نفت آنهم نه با در آمد حاصل از صادرات نفت به اروپا بلکه از محل صادرات به دیگر کشورها، اقدام وقیحانهای است که در افکار عمومی کشورهای جهان، ایران را به عنوان کشوری بحران زده و زیر سلطه اروپا و آمریکا معرفی میکند!
انتظار از جناب آقای رئیسجمهور و مسئولان محترم وزارت خارجه کشورمان آن است که از فاجعه برجام عبرت گرفته باشند و با پذیرش اینستکس آن فاجعه را تکرار نکنند. و با صراحت و قاطعیت بر این نظر تاکید کنند اینستکس را نمیپذیرند و همانگونه که قبلا اعلام شده است، به کاهش تعهدات خود در برجام ادامه خواهند داد.
جهاد کبیر در عرصه سیاست شامل فریب نخوردن از دشمن و آگاهی از نقشههای اوست، در میدان اقتصاد نیز اجرای کامل اقتصاد مقاومتی و هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جامعه جهانی است. همچنین این جهاد در عرصه اجتماع در به میدان آمدن همه استعدادهای موجود در خدمت پیشرفت کشور تعریف میشود و در حوزه فرهنگ و هنر نیز امر به انجام کارهای فرهنگی خودجوش توسط جوانهای مومن و ...
در شرایط امروز کشور و در اوج فشارها و لفاظیهای دشمن تکرار فرمول برجام جز ارسال پیام ضعف و اینکه «فشارها موثر واقع شده، به آن ادامه دهید» پیام دیگری برای دشمن ارسال نمیکند. در چنین شرایطی به قول رهبر معظم انقلاب مذاکره سم است.
آنها که سامانه پدافندی پیچیدهای مانند سوم خرداد را ساختند، اگر میدان داده شود، از عهده کارهای به مراتب کوچکتر برمی آیند. کافی است معاونتها و وزارتخانههای اقتصادی دولت اقبال نشان دهند تا ببینند چگونه از تهدید تحریمها، فرصت جهش میسازند و کشور را از خامفروشی نفت بینیاز میکنند.
مصر روزگاری پرچمدار و سرور دنیای عرب بود. چند دهه خیانت حاکمان دست نشانده و توطئههای آمریکایی-انگلیسی، مصر را از آن جایگاه بسیار دور کرده است. مجموعه شرایط و تحولات به نحوی است که عراق جایگاه شکوهمند روزهای دور مصر را در دنیای عرب خواهد گرفت.
برخی قرائن این احتمال را پیش میکشد که آمریکاییها و غربگراهای داخلی تلاش دارند بازی مذاکره با چتر القاء جنگ و صلح را بدون تغییر اهداف خود از میدان آمریکا–ایران به میدان عربستان –ایران منتقل کنند. و آنچه ترامپ نتوانسته بود با مامور کردن ژاپن مستقیما به آن برسد، اکنون با بهرهگیری از سعودیها این گاوهای شیرده دنبال کنند.
برجام، توافقی به غایت نامتوازن و از کف حقوق ملت ایران هم پایینتر بود. اما همین توافق 13 ماه است توسط آمریکا و اروپا پایمال میشود. با این وصف، آیا انسان بادرایت و آزادهای هم هست که نپرسد این وسط، وعده هیچ و پوچ SPV و INSTEX کجای برجام بود و چرا همان نیز به فرجام نرسید؟ و چرا این روند، به بازی بدون توپِ توپجمعکنهای ژاپنی و آلمانی فرو کاسته شده ...
واقعیت این است که شانه خالی کردن ریاض از مسئولیتهای اسلامی – عربی امری مسبوق به سابقه است و سعودیها سالهاست که بازی در زمین آمریکا و رژیم صهیونیستی را انتخاب کردهاند.
واقعیت این است که یهودیسازی یا هر چیز مشابه آن یک پدیده اجتماعی است نه سیاسی و حقایق اجتماعی بیانگر آن است که عربهای فلسطینی با رشد 4/7 درصدی جمعیت در برابر رشد 2/1 درصدی یهودیان نه تنها مانع تهوید هستند بلکه آنچه از نظر قومیت و جمعیت پیشروی فلسطین است، «تعریب» است. و این به آن معناست فلسطین که یک سرزمین عربی بوده، عربی باقی خواهد ماند و بهطور ...
آقای روحانی اکنون بیش از هر زمان دیگری نیازمند پرهیز از احساس خودبسندگی، و مشورت و همافزایی با سایر نهادها و صاحب نظران و کارشناسان است و نه تعطیلی مسئولیتهای قانونی مجلس، قوه قضائیه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، رسانهها و از این قبیل.
مذاکره با آمریکای مستکبر به امید به دست آوردن سود یا رفع زیان، مصداق دوری از وعده نصرت الهی است. یا باید به خداوند تکیه و اطمینان داشت و یا دنبال مذاکره با استکبار بود. این دو قابل جمع نیست و خداوند نیز به اهل استقامت وعده نصرت داده است. دل بستن به وعده شیطان، نتیجهای جز خسارت و حسرت و ملامت نخواهد داشت.
واقعیت محکم این است که اگر در این جنگ اقتصادی و رسانهای، خوب درگیر شویم، کار را تمام کردهایم و دوره مستکبرین تاریخ را تمام به سر بردهایم. مردم ایران مردان روزگاران سختند و به کارهای بزرگ عادت دارند.