متاسفانه در چند سال اخیر، گونهای دیگر از رفتارهای گلادیاتوری باب شد که رواجدهندگان نیابتی آن، برخی منسوبان حلقه انحرافی بودند و در پوشش اینکه فلان نهاد و دفتر و فعال انقلابی مقدس نیستند، به خود اجازه هرگونه بداخلاقی و عقدهگشایی را دادند، نامش را هم عدالتخواهی گذاشتند.
کیهان بارها نشان داده است که «قبیلهگرا» و «حزب و گروهگرا» نیست و به همان اندازه که عملکرد و مواضع ناحق و ضد انقلابی را برنمیتابد و علیه آن به سختی موضع میگیرد، در همان حال سخنان حق و انقلابی را از سوی هر کسی مطرح شده باشد شایسته تقدیر و دفاع میداند.
رئیسجمهور کشورمان از حضور آمریکا در منطقه با عنوان دخالتهای بیجا و جنایتکارانه یاد کرد و در همان حال، آمریکا را حقیرتر و کوچکتر از آن دانست که قدرت حل مسائل منطقه را داشته باشد.
مرور روند تحولات چند ماه اخیر - از اقدامات متقابل در مقابل عهدشکنی غرب تا توقیف نفتکش انگلیس و سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکا و ضربات کاری مقاومت به عربستان و اسرائیل- از برگشتن ورق به نفع جبهه مقاومت حکایت میکند.
اضلاع و ابعاد و اكناف اصولگرايي و نيروهاي پاي كار انقلاب امروزها دستاندركار رسيدن به يك فرمول اخلاقي، حقوقي و نيز يك مدل سياسي براي رسيدن به ائتلاف هستند. ائتلاف و همگرايي جديد، نياز به يك نظم معنوي است كه متضمن ايستادگي در برابر نبرد نرم دشمن باشد.
برخی مأموریتی جز حاشیهسازی و هزینهتراشی ندارند و نمیدانند که مردم میدانند داستان آقاسلطان و دختر آبی و قرمز و استادیوم بهانه نخنمای نادرستی دشمنان است و گرنه اگر کسی به دنبال حل مشکلات بانوان است و خدا میشناسد باید بداند مشکل امروز زنان جامعه، مورد سوءاستفاده قرار گرفتن از جانب گروههای سیاسی زاویهدار با انقلاب و برخی ستون پنجمهای پُستگرفته ...
در روزهایی که جمهوری اسلامی ایران در اوج اقتدار منطقهای خود قرار دارد و همه راهها به تهران ختم میشود، کشور درگیر دو جنگ نفسگیر در عرصه اقتصاد و فرهنگ است، مردم با مشکلات عدیده معیشتی دست و پنجه نرم میکنند، آمریکا و فرانسه دست به دست هم دادهاند تا کلاه گشاد دیگری برای ایران تدارک ببینند، ناگهان فرعیترین مسائل به مسئله اصلی و شماره یک کشور بدل ...
دولت براي تنبيه غرب بايد همان تهديد روحاني كه گفت: اگر قرار باشد ما نفت نتوانيم بفروشيم هيچكس ديگري حق ندارد نفت بفروشد را عملياتي كند. اروپا بايد مزه اين تهديد را بچشد و ايران اين توانايي را دارد كه خطر تهديد تحريمهاي ظالمانه را با عملياتي كردن اين راهبرد دفع كند.
اگر فلسفه «ضرب الاجل» ایجاد شوک و واداشتن حریف به «تحرک» است، گام میلیمتری شوک ایجاد نمیکند، حتی اگر آن را با صدای بلند اعلام کنیم. اگر یکی دو درصدی هم وارد کند، آن را با جملات مکمل، خنثی نکنید!
دولت با اروپایی مشغول چانهزنی و مذاکره است که کمترین اختیار و اعتباری ندارد و برای کوچکترین تصمیمها و گامها باید با واشنگتن هماهنگ شود. این تازه روی خوشبینانه ماجراست و اگر بخواهیم واقعبینانه به صحنه نگاه کنیم، چیزی جز بازی هماهنگ آمریکا و اروپا نیست.
رئیسی در برخورد قاطع و هوشمندانه با مفسدان اقتصادی و دستگیری و محاکمه آنها، میان یأجوج و مأجوجهای عصر حاضر و مردم مظلوم و ستمدیده ایران، دیوار بلندی کشید و دست غارتگر آنها را از جان و مال ملت کوتاه کرد.
برهمگان روشن شده است که با وجود سازمانهای دولتی خسته و بسته و نشسته، راه برونرفت کشور از مشکلات کنونی، تفکر و گفتمان جهادی با تمرکز بر توان داخلی است و مردم بهخوبی درک کردهاند گفتمان مذاکره با امید کاذب به وعدههای توخالی خارجیها حلال مشکلات آنها نخواهد بود.
بايد از جناب روحاني پرسيد که اگر خداي نخواسته منظور شما از آنچه فرمودهايد، مذاکره با ترامپ است لطفا بفرماييد غير از واگذاري امتيازات ديگري به آمريکا و اروپا، چه نتيجه ديگري ميتواند مورد نظر باشد و کجاي اين ملاقات و مذاکره باعث آباداني کشور خواهد بود؟!
متاسفانه دولت محترم، چه در نگارش توافق و چه پس از آن، به این فرمول ضروری اهتمام کافی نشان نداده است. دشمن، سالهاست مشغول جنگ همه جانبه است اما این طرف، کسانی هنوز با آرزواندیشی محض و مسئولیتگریزی، به سودای موهوم صلح میخوابند و با رویای سازش و مصالحه از خواب برمیخیزند.
باور به ناتوانی آمریکا و اعتماد به وعده الهی و حمایت از توان داخل برای مقابله با دشمن و مهمتر از تمام این موارد، غلبه بر ترس موهومی که بعضاً ریشه در بطن تفکر برخی از دولتمردان و مشاوران و نزدیکان ایشان دارد؛ بهترین و موفقترین راهبردی است که میتواند در دستور کار دولت قرار گیرد.
کشور سالهاست که درگیر یک جنگ تمامعیار اقتصادی است. جنگی که در یک دهه اخیر شدت و حدت بیشتری یافته است. دولت راه پایان این جنگ را در مذاکره و مصالحه با دشمن میدانست و برجام محصول چنین نگاهی بود. اما راهحل واقعی آن پشتیبانی و تقویت تولیدکنندگان بهعنوان رزمندگان خط مقدم این نبرد اقتصادی است.
هر جا که مجادلهای میان یکی از این طیفها در فضای عمومی دیده، فارغ از اینکه حق با کدام طرف باشد، هیزمکش شده و بنزین بر آتش مجادلات ریخته است تا مردم را بدبین کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (آبان ماه سال 1391) درباره اختلاف مسئولان فرموده بودند: «هم اختلافات بین مسئولین مضر است، هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار میدهم... به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند.