لعنت شدگان واقعی آنانند که حق را شناخته و میثاق استقامت بسته باشند اما از سر دنیا طلبی پیمان بشکنند و سپس، برای کتمان «انحراف»، دست به «تحریف» موازین و حقایق بزنند.
با توجه به اینکه دولت امکانات و اختیارات کافی و حتی فراقانونی از طریق جلسه هماهنگی سران سه قوه را دارد، باید سیاست «صبر استراتژیک» خود به امید گشوده شدن «باب المذاکره» را از طریق «باب المقاومه» به «اقدام استراتژیک»، چه در سیاست داخلی برای دنبال کردن رونق تولید و خودکفایی و چه در سیاست خارجی برای شکست تاریخی آمریکا و فراهم کردن زمینه جهش اقتصادی کشور ...
کسانی که از روی جهل یا خیانت، در این مدت بر طبل «ترس از جنگ» کوفتند بدانند، نه شرایط ایران مثل شرایط عراق، افغانستان یا سوریه است نه آمریکا و نوچههای منطقهای آن آنقدر احمقند که جنگی را علیه کشورمان شروع کنند پس نترسید! نه مذاکره میکنیم نه جنگ میشود.
در حالی که دشمن به صورت گسترده و در تلاشی فراگیر بر سر اقتصاد کشور آتش توپخانه میریزد آیا اقدام تک تیراندازی دستگاههای نظارتی پاسخ گوی تهاجم گسترده دشمن خواهد بود !؟چه کسی است که نداند این شیوه مقابله با دشمن آب در هاون کوبیدن است
سند 2030 برنامهای برای یک سال و دو سال آینده نیست. طراحان آن چند دهه بعد را میبینند، صبرشان زیاد است و روی سادهلوحان و خائنان داخلی نیز حساب ویژهای باز کردهاند.
اغلب، «اشتباه محاسباتی» عامل اول در وقوع جنگهاست. جنگهای بینالمللی اول و دوم و جنگهای بزرگ یا نسبتاً بزرگی که در فاصله جنگ جهانی دوم تا امروز روی داده است و از جمله جنگ تحمیلی هشتساله علیه ایران، جنگ 33 روزه نیز برمبنای «اشتباه محاسباتی» روی دادند.
آنهایی که در جنگافزار بودن شبکههای اجتماعی تردید دارند و آن را نمیپذیرند احتمالاً از دو حال خارج نیستند. یا خود را به خواب زدهاند و اهداف دیگری در سر دارند که اینان را نمیتوان بیدار کرد و باید برخورد دیگری با این جماعت داشت و یا کماطلاع هستند. دسته دوم بد نیست کتاب «لایک وار» (جنگ لایک: چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟) نوشته پیتر ...
برخی نشریات و سیاستپیشگان، که بلافاصله برای فلان اتفاق ناگوار در پاریس و لندن، پیام تسلیت و محکومیت صادر کردند یا عزادار شدند، حتی از ابراز تاسف و ناراحتی نسبت به شهادت مظلومانه یک روحانی سادهزیست در همدان و انزجار نسبت به شرور و جنایتکار سابقهدار استنکاف کردند.
قانون حاکم بر دنیا، قانون جنگل است. در چنین دنیایی هر کس قویتر بود یا نه قوی نبود اما پول داشت، با قدرتها ارتباط داشت، برای قدرتها نوکری کرد، برای ارتکاب هر جنایتی آزاد است! ولو بریدن سر 37 انسان بیگناه، اعلام رسمی خبر آن و انتشار تصاویر بدن بدون سر و به صلیب کشیده شده آنها!
کسانی که پیشنهاد میکنند از کانون قدرتمان دست بکشیم تا جنگ رخ ندهد، خود زمینهساز تحمیل جنگ به کشور هستند. چرا که تا حالا دیده نشده آمریکا به کشوری قدرتمند حمله کند. اساساً آمریکا به کشوری که احساس کند اقتدار و قدرت دارد حمله نمیکند. به همین علت با جرأت میتوان گفت جریان مورد اشاره به بهانه کاهش فشار یا برداشتن سایه جنگ، درواقع زمینهساز جنگ است.
ايران عضو سازمان جهانی صليب سرخ است و ميليونها دلار سالانه حق عضويت می دهد و در زمانهايی كه در كشورهای جهان سيل و زلزله آمده است به كمك مردم آن كشورها شتافته است حالا كه دچار مصيبت سيل شده، رئيس كميته بينالمللی صليب سرخ می گويد: «ايران برای كمك به سيلزدگان نمی تواند هيچگونه منافع مالی به دليل تحريمهای آمريكا دريافت كند.»
آنان که بر این باورند که با قربانی کردن عزت کشور به پای مصلحتی که دشمن در کمین اوست موجبات کاهش آلام اقتصادی مردم را فراهم میسازند به این سؤال پاسخ بدهند که اگر جمهوری اسلامی ایران در طی ۴۰ سال گذشته میخواست در جهت سیاستهای دیکتهشده از سوی قدرتهای بزرگ مشکلات خود را حل کند، آیا امروز اثری از جمهوری مقتدر اسلامی در معادلات سیاسی منطقهای و جهانی ...
دنیا را اهالی ازخودگذشتگی و ایثار، آباد و امن و مطمئن میسازند، پس از آنکه خودخواهان و خودکامگان و مستأثران در کام ویرانی و ناامنی و آشفتگی کشاندند. و این بشارت بزرگ روزگار ظهور منجی (عج) است.
سیل ویرانگر و مهیب در نخستین روزهای سال نو، کام ملت را در سراسر میهن اسلامی تلخ کرد. بسیاری از هموطنانمان خانه و کاشانه خود را از دست دادند و شماری نیز جان باخته و یا مجروح شدند. شدت و گستره سیل اخیر طی ۵۰ سال گذشته بیسابقه بوده است که با توجه به دامنه گسترده ساخت و سازها از ۵۰ سال قبل تاکنون و افزایش ۳ برابری جمعیت در مقایسه با ۵۰ سال قبل، میزان ...
رهبر انقلاب در بند دوم از توصیههای هشتگانه به رئیس جدید دستگاه قضایی تاکید کردند «در همه فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید».به عبارت دیگر، سمت و سوی تغییر و تحول در این دستگاه، باید معطوف به مردمی، انقلابی و ضد فساد بودن باشد.
1- دو نوع انتظارات از قوه قضائیه و رئیس جدید آن را می...
خدشه به کرامت مردم به بهانه های ساختگی در تضاد کامل با اصل انصاف و حکمرانی مدبرانه برای مردم است. ادامه روند فعلی نشستن بر شاخه و بریدن بن است و آسیب جدی به عزت و کرامت ملّت را در پی دارد.
کیهان - امسال نیز با فرا رسیدن موعد بررسی بودجه بار دیگر مدعیان اصلاحات و اعتدال جنجالسازی علیه نهادهای خاص فرهنگی و دینی را آغاز کردند. حال آنکه کل بودجه این نهادها یک دهم درصد بودجه عمومی کشور است! این جنجالها حاشیه امن و پوششی برای عدم توجه به بودجههای کلانی است که در بخشهای دیگر و عمدتاً دولتی هزینه میشود.