پایبندی به اصل رقابت سالم و افزایش مشارکت دو سیاستی هستند که در متن سیاستهای ابلاغی بهطور مکرر به آنها اشاره رفته است. حال آنکه مبنای طرح تهیهشده، تبعیض آشکار، سلب حق از ملت، تضعیف رقابت و مشارکت حداقلی است.
در راهبرد خنثیسازی تحریمها، صفر تا صد امکانات کشور اعم از نیروی انسانی و تجهیزات را در اختیار داریم و قادریم با برنامهریزی منسجم، اثر فشارها و تکانههای خارجی را خنثی کنیم.
وقتی این صداوسیما دیگر حتی برای یک مسابقه ساده فوتبال هم قدرت جذب مخاطبش را از دست داده است، میشود افزایش ناتوانیاش را برای مواجهه رسانهای با مسائل مهمتر و اساسیتر و حیاتیتر کشور بهعیان دید.
شب یلدا همچنان شب دوستی، رویش و نشاط است اما در نزدیک بودنهای دور از هم، در همنشینیها و همسخنیهای مجازی و به تعبیر صاحبنظران ارتباطات «دور از هم ولی در کنار هم.»
با توجه به شرایط کشور، عیار مناسب برای سنجش میزان عقلانیت موجود و بهینگی هر سیاست اعم از بودجه سال آتی، اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، واردات خودرو یا حمایت معیشتی میزان تأثیر آن بر «اشتغال پایدار» است.
متأسفانه آفت امروز نسل جوان دانشجو، گریز از مطالعات عمیق و بنیادی است، حالآنکه مطالعه کتابهای مرجع انقلاب اسلامی است که به تحرکات دانشجویی اصالت میدهد.
ما باید همواره از امکاناتمان بهترین استفاده را ببریم. شاید با طرح جدید مجلس کار دیپلماتهای ما سخت شده باشد، اما میتوان از دریچه دیگری نیز به موضوع نگاه کرد.
همچنان فرصت باقی است تا بهجای آنکه مدلی سخت از بناپارتیسم با تبعاتی خطرناک خود را ناغافل تحمیل کند، با چشمهای باز و روی گشاده با هدف حل فوری مسئله در یک دوره گذار به استقبال مدل ملایم و ایرانی آن برویم.
متاسفانه سازمانهای تروريستی اسرائيل و آمريکا با استفاده از فضای جهانی و حاکميت قانون جنگل بر روابط بينالملل درصدد حذف فيزيکی شخصيتهای تاثيرگذار ايران برآمدهاند.
سردارمان را ترور کرد، پایگاهشان را زدیم. هر تحریمی وضع کرد، یک گام هستهای برداشتیم. هر هُلی که داد، دو سیلی دریافت کرد. اکنون نیز با تحقیر و دست از پا درازتر دارد کاخ سفید را ترک میکند.
ممکن است نظاميان در انتخابات کانديدا شوند و در خردادماه راي هم بياورند. چنانکه ممکن بود آقايان قاليباف يا محسن رضايی در ادوار گذشته انتخاباتي رای آورده و به رياستجمهوری برسند. اما مساله اصلیتر اين است که حدود اختيارات و قدرت رئيسجمهور چقدر است؟
چنانچه ریشه تحریمها از داخل سوزانده شود، این حربه از دست آمریکا خارجشده و جمهوری اسلامی سیاستهای خود را در بخشهای مختلف با تمام قوا بهپیش خواهد برد.
از همه دلسوختگان نظام و ایران درخواست میشود خودسانسوری را کنار بگذارند و در کنار ایرادهایی که وارد میکنند، طرح خود را برای برونرفت از وضع فعلی و اینکه مردم تکلیف خود را بدانند، همراه با تبعات اجرای طرح خود ارائه دهند.
وضع غریبی است، در این وضعیت همه نسخهها واجد درجهای از تردید است اما میتوان به قطعیت گفت هر نسخهای که انتخاب میشود اگر جدیتی در آن نباشد حتماً شکست میخورد.
شکست ترامپ برای رژیمهای مرتجع منطقه بهویژه عربستان سعودی، شوک سنگینی بود. رئیسجمهور آمریکا به این کشورها اطمینان داده بود که انتخابات را خواهد برد و با این فریب بزرگ، قارونهای منطقه را میلیاردها دلار تلکه کرد.
برخی شواهد نشان میدهد که آمریکا در حال عبور از "جنگ سرد داخلی" به "جنگ گرم داخلی" است. این "جنگ سرد داخلی" از سال ها پیش، حتی پیش از ورود ترامپ به کاخ سفید در ژانویه 2017 آغاز شده بود، زمانی که محافظه کاران و لیبرال های آمریکایی، رواداری سیاسی را کنار گذاشتند و برای حذف فیزیکی یکدیگر از صحنه سیاست آمریکا، وارد میدان شدند.
انتخاب یک دموکرات یا جمهوریخواه، ممکن است تأثیراتی بر اقتصاد ما بگذارد، اما یقینا نه موجب اصلاح نظام بانکی خواهد شد، نه جریان فزاینده نقدینگی را کنترل خواهد کرد، نه بیانضباطی مالی دستگاهها را حلوفصل خواهد کرد و نه منجر به درمان زخمهای کهنه اقتصاد کشور خواهد شد.
تعامل مثبت با جهان و آغاز دوران گشایش اقتصادی برای ملت ایران در گرو دستیابی به این باور است که لزوما پیروزی ما در گرو شکست فاحش همه طرفهای درگیر نیست.