امید که به همّت بزرگان و دلسوزان، قرار آشتی میان شما دو بزرگوار برقرار شود و محفلی و مجلسی، ختم به خیر این مجادله دشمن شاد کن گردد و عاقبت به خیری بدرقۀ راهتان شود.
همه ميدانند كه جايگاه حرفهاي و مسووليتي اين دو نفر در بالاترين سطح فقهي و حقوقي بوده است. كساني كه در اين سطوح هستند، بايد واجد ادبيات فقهي و حقوقي باشند و بهشدت از ادبيات عامه و سياسي و جدلي پرهيز كنند.
هزار و چهارصد و سي سال سفر کنيم. دو فقيه، دو اسلام شناس، دو قاضي القضات، فارغ از قضاوت راجع به آنان، اصلا کارشان تشخيص مصلحتها و صلاحيتهاست، از مصلحت نظام تا مصلحت و صلاحيت کانديداها و حتي رهبر مملکت؛ اما نکته شگفتانگيز ماجرا اينجاست که در سخنراني و نامهنگاري خود نميدانند، مصلحت را به مقتل ميبرند.
امروز، بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی باید اعتراف کنیم که عدالت را در هیچیک از وجوه اقتصادی، قضائی، جزائی، فرهنگی و اجتماعی مستقر نکردهایم.
کشورهاي حوزه خليجفارس به اين نتيجه رسيدهاند که همگرايي منطقهاي ميتواند هزينه دفاعي آنها را به شدت کاهش دهد. لذا به نظر ميرسد رويکرد اين کشورها آن است که تکيه خودشان را به آمريکا کاهش دهند و به همکاري با ايران متمايل شوند که اگر اين اتفاق بين ايران و 6کشور عضو شوراي همکاري خليج فارس تقويت شود موجب خواهد شد که حضور آمريکا در خليج فارس و تنگه هرمز ...
خدا رحمت کند مرحوم آيتا... هاشمي رفسنجاني و شهيد بهشتي را که اين روزها را پيشبيني کرده بودند. بهنظر ميرسد از بگومگوهاي اخير بيش از همه مقام معظم رهبري آزرده خاطر شدند؛ چرا که اينها شخصيتهايي هستند که به نحوي منصوب رهبري بوده و هستند و اينکه حريمها بشکند براي ايشان سخت است.
هرگز نبايد تصور كرد كه با كمك و همراهي بيگانگان آزادي، دموكراسي و حقوق بشر را ميتوان در كشور تأمين كرد. زيرا بيگانگان بطور طبيعي و در درجه اول به دنبال مطامع و منافع ملي خودشان هستند كه الزاما با منافع ملي ما هماهنگ نيست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (آبان ماه سال 1391) درباره اختلاف مسئولان فرموده بودند: «هم اختلافات بین مسئولین مضر است، هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار میدهم... به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند.
واشنگتن به دليل اختلافاتي که با اتحاديه اروپا، روسيه و چين دارد به منظور پيشبرد اهدافش بهترين متحد را براي خود بريتانيا ميداند اما انگليس در حال حاضر شرايط نابساماني دارد.
زماني که در دوران انتخابات برخي دلسوزان تذکر ميدادند نبايد به هر شکلي در انتخابات به ليستهايي برسيم بايستي بهاين سخنان توجه ميشد، اما مشاهده کرديم افرادي که در ليست قرار گرفتند آنطور که بايد به جريان اصلاحطلبي وفادار نبودند.
تخریب سیستماتیک دولت روحانی به تخریب دولت-ملت به مثابه یک نهاد میانجامد. این رویکرد برای من یادآور شیوههایی است که سازمان مجاهدین خلق در سالهای نخست انقلاب علیه شهید بهشتی به مشی اصلی براندازانه خود تبدیل کرده بود.
قطعا اين سخن رئيس دولت اصلاحات که گفته تکرار دوباره من نيز ديگر اثري ندارد درست بوده و ايشان به درستي متوجه شده که جريان اصلاحات حمايت بخش عمدهاي از حاميان و بدنه اجتماعي را از دست داده است. اين از دست دادن براي اولين بار در همان دي ماه 96 خود را نشان داد و تا به امروز ادامه پيدا کرده است.
امنیت خلیجفارس و تنگههرمز میبایست مانند گذشته توسط خود کشورهای منطقه که نیاز به آن دارند تأمین شود. ایران همواره علاقهمند به این همکاری با کشورهای منطقه برای حفظ امنیت خلیجفارس و تنگههرمز بوده است.
اتفاقات عراق، سوريه، لبنان، فلسطين، بحرين و يمن، نمونه هايي از صدور انقلاب اسلامي است. در نيجريه و سودان و مصر و حتي در عربستان سعودي، روز به روز بر ارادتمندان مکتب خميني کبير افزوده ميشود. اين فهرست، روز به روز بلندتر مي شود، حاميان و متحدان منطقه اي ايران اسلامي به عنوان محور مقاومت در برابر استکبار، روز به روز هم از لحاظ کمي بيشتر و گسترده تر و ...
بسیاری از ناظران براین باورند که تهران با داشتن روابط خوب با همسایگانش خواهد توانست در برابر سیاست «فشار حداکثری» واشنگتن مقاومت کرده و اقتصاد خود را مدیریت کند.
بنابراين تحريم شدن آقاي ظريف هيچ نقطه قوتي براي راهبردهاي مبتني بر گفتوگو محسوب نميشود. چون در نهايت به بسته شدن اين راه ختم شده است و اين يك شكست است و نه موفقيت. خروج امريكا از برجام و زمينگير شدن آن توافق، نيز يك شكست است.
تجزیه یمن عربستان را با مشکل پیچیدهای مواجه میگرداند ازسوی دیگر تندادن عربستان به نظر امارات در مورد تجزیه، به معنای بهرسمیت شناختن اداره شمال یمن توسط زیدیها و رهبری سیاسی آن، انصارالله است و این موضوعی است که برای عربستان خسارت زیادی درپی میآورد.