کسانی که از روی جهل یا خیانت، در این مدت بر طبل «ترس از جنگ» کوفتند بدانند، نه شرایط ایران مثل شرایط عراق، افغانستان یا سوریه است نه آمریکا و نوچههای منطقهای آن آنقدر احمقند که جنگی را علیه کشورمان شروع کنند پس نترسید! نه مذاکره میکنیم نه جنگ میشود.
بیلی نونگسر، فرماندار لوئیزیانا، در مراسم استقبال از دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، ناگهان شلوار خود را بالا زد و جورابش را نشان داد که تصویری از رئیس جمهور آمریکا روی آن نقش بسته بود. این کار او سوژه عکاسان خبری شد.
دونالد ترامپ در گفتگوی تلفنی با ژنرال حفتر که در 15 آوریل صورت گرفت، او را از حمایت خود آگاه کرد. این تصمیم ترامپ بر خلاف سیاست های بلند مدت آمریکا نسبت به حمایت واشنگتن از دولت توافق ملی این کشور و مبارزه مشترک با نیروهای داعش است. هرچند آمریکا در لیبی بیشتر مراقب امنیت صادرات نفت پر ارزش لیبی است.
ظریف وزیر امورخارجه کشورمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که جان بولتون و همدستانش در "تیم ب" از گذشته به دنبال پیاده کردن نقشه خود برای ایران بودهاند با این تفاوت که در طرح آنها در آن زمان شماره تلفن داده نشده بود.
ترامپ را نباید یک فرد خاص در نظر گرفت، بلکه او را باید مدل دموکراسی مونتاژ شده در کارخانجات پولیتیک یانکی ها دانست. در واقع، ترامپ محصول وصلت نامیمون سیاست با بورژوازی است. وصلتی که همیشه عاقبتش تولید کوتوله های سیاسی است. همان طوری که امروز، کوتوله ی سیاسی ای به نام ترامپ را پس انداخته است.
چه باور کنیم یا باور نکنیم این سیاست آمریکاست، شمشیر در دست و لبخند بر لب، همان سیاست چماق و هویج. ترامپ احساس میکند در کره شمالی با همین روش موفقیت زیادی بدست آورده، چرا در مقابله با ایران موفق نباشد؟
رئیس جمهوری آمریکا در حالی که شدیدترین تحریم های را علیه مردم ایران اعمال کرده است، گفت: اگر تهران بخواهد برای دستیابی به توافقی جدید، برای پایان دادن به برنامه هسته ای خود، درخواست دهد، از گفت و گو استقبال می کنیم!
ترامپ، ضمن دفاع از اعمال تحریمهای ظالمانه قبلی علیه ایران، تحریمهای کنونی و آینده را در راستای آنچه که او اعمال فشار حداکثری بر اقتصاد ایران و اجبار ایران برای تن دادن به مذاکره مستقیم با آمریکا بر اساس شروط 12 گانه آمریکا دانست ارزیابی کرد. ایران همواره ضمن محکوم نمودن تحریمهای ظالمانه آمریکا بر ملت ایران، اعمال اینگونه مجازاتهای تحریمی را مصداق ...
اشتباه است اگر جامعه جهانی فکر کند ترامپ، بن سلمان و نتانیاهوی امروز تفاوت زیادی با هیتلر و موسولینی دیروز دارند و اشتباهتر اینکه کشورهای اروپایی همچون سالهای سرنوشت ساز قبل از جنگ جهانی اول، باز هم در خطایی فاحش در برابر زیاده خواهیهای این باند افراطی سکوت کنند.
سناریویی که از طرف ایران طراحی شده و وزیر امورخارجه کشورمان مجری آن بوده ستودنی است. سناریویی که بر مبنای آن دکتر ظریف با طرح پیشنهاد تبادل زندانیان و مصاحبه با شبکه فاکسنیوز اقدام بسیار مثبت و هوشمندانه از سوی تهران توپ را در زمین طرف مقابل انداخته است.
تمام ایران، حتی منتقدان سپاه، به طور یکپارچه ایستادند و سینه جلو انداختند و بر سینه ترامپ کوفتند که عقبتر بایست و به امور داخلی ما سرک نکش و پایت را از گلیمت درازتر نکن.
پوتین، گفته بود که رهبر کره شمالی، اطمینان داده که در صورت دریافت ضمانت امنیتی، حاضر است که از سلاح اتمی خود دست بر دارد، ما در مسکو و واشینگتن هر دو خواستار خلع سلاح اتمی شبه جزیرۀ کره هستیم، اما ضمانت امنیتی باید چندین جانبه باشد و با احترام به منافع یکدیگر در نهایت میتوانیم به هدف برسیم. پوتین به «کیم جونگ اون» نیز اطمینان داد براى بهبود رابطه میان ...
وزیر نفت با بیان اینکه تحریمهای نفتی آمریکا بلوف سیاسی نیست بلکه دشمنی های بسیار خشن علیه ملت ایران است، گفت: عربستان و امارات درباره ظرفیتهای نفتی خود بزرگ نمایی میکنند.
امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع، با بیان اینکه آمال غیرانسانی رژیم آمریکا در آسیب رساندن به منافع و رفاه ملت ایران با ادعای به صفر رساندن صادرات نفت ایران را در شرایط دنیای کنونی غیرعملی میدانم، گفت: برای تامین رفاه ملت و مقابله با تروریسم اقتصادی آمریکا خود را مجاز به استفاده از ابزار دفاعی میدانیم.
اگر بناست مقاومت منطقی و قابل تحمل داشته باشیم باید ابزاری که در اختیارمان است را به خوبی بشناســیم و از آن اســتفاده ای خوب و شایسته کنیم. به نظر می رسد اکنون فرصت زیادی برای ما نیست تا بتوانیم مردم و جامعه سیاسی کشور را دلگرم و امیدوار بــه آینده کنیم تا این امیــدواری کمک کند که هم قدرت و مقاومت کشــور بالا رود و هم آنها به خیلی از تاثیراتی که دنبال ...
اکثریت فرماندهان و کارشناسان ارشد ارتش امریکا، بدنه وزارت خارجه و نهادهای امنیتی امریکا با سیاستهای افراطی فعلی جان بولتون علیه ایران همچون خروج از برجام و تعیین سپاه پاسداران بهعنوان یک سازمان تروریستی مخالف هستند و معتقدند باید از جنگ با ایران پرهیز کرد
بلندیهای جولان تا سال ۱۹۶۷ در خاک سوریه قرار داشت. حدود نیمی از این منطقه در جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۶۷ به اشغال رژیم صهیونیستی درآمد. این اشغال هرگز از سوی سازمان ملل جامعهٔ بینالملل به رسمیت شناخته نشده است. ترامپ اولین رئیس جمهوری است که برخلاف عرف و قوانین بین الملل این اشغالگری را به رسمیت شناخت.