مسئولان بیش از گذشته آلام سیلزدگان، فریاد و ناله آنان را به گوش جان بشنوند و رسانه ها بهویژه رسانه ملی این فریاد و ناله ها را نه برای انتقام از رقیب و استفاده در رقابتهای سیاسی بلکه برای ایجاد همدلی و همزبانی و رفع سریع گرفتاری مردم پوشش دهد؛
سال ۹۷ درحالی به پایان می رسد که شاید کمتر کسی در ابتدای سال انتظار چنین پایانی را داشت، تحولات سریع در روابط بین الملل و قاعده های جهانی، بی ثباتی اقتصادی و تغییر سریع نگرش های مردم سبب شد سال متفاوتی رقم بخورد.
سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به عراق اساساً سفری تاریخی و مهم بود که میشود آن را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داد. سفری که بدون شک در تحولات آینده از آن و دستاوردهایش بارها یاد خواهد شد. اما در این نکته شکی نیست که نقطه عطف این سفر را باید دیدار آقای روحانی با آیتالله سیستانی عنوان کرد.
سدسازی، آبخیزداری را هم به انحراف کشیده! گویا مدیران بخش آب کشور، با تأثیرپذیری از شرکتهای بزرگ ساختوساز، دست از سدسازی و برنامههای انتقال آب برنمیدارند و با وجود شکست بزرگ طرحهای مدیریتیشان در موضوع آب، به هیچروی قصد بازنگری در برنامههای گذشتهی خود را ندارند.چنانکه در چند ماه گذشته (برخلاف ...
احمد امینی: رسالت رسانه ملی چیست؟ بودجه رسانه ملی مگر بودجه دولتی نیست؟ مأموریت تعریف شده این رسانه ملی در قانون چیست؟ دستگاه های نظارتی بر این رسانه ملّی چه می کنند؟ آیا رسانه ملّی حقیقتاً یک دانشگاه است یا بنگاه تولید ثروتهای کاذب؟!
البته نگارنده خدمات ارزشمند رسانه ملی و زحمات شبانه روزی کارکنان صدا و سیما را مد نظر دارد اما سیاستگذاری رو ...
بیانیهی «گام دوم انقلاب» رهبر حکیم انقلاب اسلامی، یک روح حاکم دارد که در مرتبهای بالاتر از محتوا قرار گرفته و میتواند برای تحلیل وضع موجود و ترسیم راهبرد برای هر حوزهای، چراغ راهنما باشد. اجزای این روح حاکم بر بیانیه را می توان «نگاه کلی و فرابخشی در مقابل نگاه جزئی و بخشی» و «نگاه فرآیندی در مقابل ...
یکی از وظایف دولت در اقتصاد این است که قیمتها را آزاد بگذارد و خرید محصولات و کنترل قیمت را به شهروندان واگذار کند تا اینکه خودشان انتخاب کنند که محصولات مورد نیاز را با چه قیمتی و از چه کسی خریداری کنند
از جمله نعمتهای الهی برای یک ملت وجود افراد امین، شجاع و داناست و به لطف خدا ظریف یکی از این نعمتهاست،کفران نعمت ظریف ناسپاسی بزرگی است که خسارت آن غیرقابل جبران است.
پیشتر در سال 1394 یادداشتی نوشتم تحت عنوان «خستگی اجتماعی» و با استفاده از مفهوم خستگی در موادی چون آهن و شیشه توضیح دادم که منظورم از خستگی اجتماعی چیست؟ امسال نیز در تابستان دوباره به مناسبت دیگری به آن مفهوم پرداختم و یادداشتی را نوشتم.
اگر فرد نامعقول و نامتعارفی به نام دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا نمیشد، روند «عادیسازی روابط تجاری و اقتصادی» میان ایران و جهان - که وعده برجام بود - با سرعت و کیفیت مناسبی تحقق مییافت.
از زمان سفر مخفیانه "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا به این پایگاه نظامی در روز چهارم دیماه گذشته و اظهارات مداخله جویانهاش مبنی بر استفاده از این پایگاه برای تحرک و زیر نظر گرفتن منطقه، بحث کم و کیف حضور نظامی آمریکا در عراق بطور کلی و در این پایگاه مهم به طور خاص و همچنین میزان تسلط و مدیریت دولت عراق بر آن بطور جدی مطرح شده است.
باید جامعه و نسل جوان را باور داشته باشیم و اندیشه متعالی و فراگیر امام را در ظرف زمان و مکان برای آنان تفسیر و تبیین نماییم و همگان به این گفتمان وفادار بمانیم چراکه تداوم حیات انقلاب اسلامی مرهون تداوم گفتمان امام و رهبری است.
مسئولین ما ناقص و مقصرند. در جلساتشان شعار «اقتصاد مقاومتی» سر می دهند اما به عمل که میرسد، چشمشان را به روی قاچاق میبندند؛ از یک طرف دامهایمان را صادر کرده و از طرف دیگر، گوشت ناسالم و بیکیفیتی که معلوم نیست از چیست را وارد میکنند.
ایصال نیوز - مصطفی امینی: هنوز فروردین سال 1395 به اردیبهشت سلام نگفته بود که خبر خودکشی جوان 20 ساله در محدودۀ فلکۀ شهدای شهر اصفهان، آغاز بهار بسیاری از شهروندان را با حادثۀ پایان بهار زندگی یک شهروند نوجوان، همراه کرد. هنوز سردی خاک، خنکای داغ ناکامی آن نو سفر را سبب نشده بود که خبر حادثه، شِکوه از پیشآمد خودکشی جوان 26 ساله ای در خانه اصفهان کرد ...
باید بدانیم در ذهن زنان جوان و تحصیل کردۀ ایرانی چه غوغایی ست، آنان نیمی از دانشجویان این کشور اند؛ این جمله، پاسخی ست که "هابرماس" در جواب سؤال از سرنوشت و آیندۀ ایران می دهد، براستی زنان اصفهانی تغییرات گسترده سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان را رقم می زنند؟