plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
کد مطلب : ۴۵۰۷۹

تشدید جنگ تجاری آمریکا و کانادا با اعمال تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا

در پی تشدید جنگ تجاری آمریکا و کانادا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا اعلام کرد: به وزیر بازرگانی دستور دادم تا ۲۵ درصد افزایش بیشتر در تعرفه گمرکی بر کانادا اعمال کند.
تشدید جنگ تجاری آمریکا و کانادا با اعمال تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال گفت که عوارض گمرکی واردات فولاد و آلومینیوم از کانادا از روز چهارشنبه (با افزایش ۲۵ درصدی امروز) ۵۰ درصد می شود و کانادا باید فورا تعرفه های خود بر کالاهای آمریکایی را لغو کند.

ترامپ تصریح کرد: در واکنش به اعمال تعرفه ۲۵ درصدی از سوی کانادا بر برق وارداتی به ایالات متحده، به وزیر بازرگانی دستور داده‌ام که یک تعرفه اضافی ۲۵ درصدی را علیه کانادا اعمال کند و تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم از کانادا به ایالات متحده را به ۵۰ درصد افزایش دهد.

رئیس جمهوری امریکا گفت که به‌زودی در واکنش به موضوع برق، در مناطق مورد نظر وضعیت اضطراری ملی اعلام خواهد کرد که «به ایالات متحده اجازه خواهد داد تا به‌سرعت اقداماتی را برای رفع این تهدید ظالمانه از سوی کانادا انجام دهد.»

او با بیان اینکه کانادا باید تعرفه‌های ۲۵۰ درصد تا ۳۹۰ درصدی را که بر محصولات لبنی مختلف ایالات متحده آمریکا اعمال شده، لغو کند، تهدید کرد که اگر کانادا تعرفه گمرکی (تلافی جویانه) خود را لغو نکند، از ماه آینده (آوریل) عوارض گمرکی خودروهای وارداتی از این کشور را هم افزایش خواهیم داد.

ترامپ با بیان اینکه کانادا برای حفاظت نظامی خود به آمریکا وابسته است و بهای ناچیزی برای امنیت ملی خود می پردازند، گفت: ما سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار یارانه به کانادا پرداخت می‌کنیم. چرا؟ این وضعیت نمی‌تواند ادامه یابد.

او بار دیگر پیشنهاد خود برای تبدیل شدن کانادا به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا را تکرار کرد و افزودک این اقدام باعث خواهد شد که تمامی تعرفه‌ها و سایر مسائل بطور کامل از بین بروند. مالیات کانادایی‌ها به میزان بسیار قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت، امنیت نظامی و سایر جنبه‌های امنیتی آنها بیش از هر زمان دیگری تأمین خواهد شد و دیگر هیچ مشکلی در مرز شمالی وجود نخواهد داشت.

آمریکا بعد از ماه‌ها هشدار در نهایت هفته پیش تعرفه ۲۵ درصدی را علیه همه کالاهای کانادایی اعمال کرد که به افت بازارها منجر شد و روابط کانادا و آمریکا را به پایین ترین سطح سوق داد.

نخست وزیر کانادا نیز بلافاصله، با تعرفه های مشابه بر کالاهای آمریکایی به ارزش ۳۰ میلیارددلار کانادا واکنش نشان داد که احتمالا در آینده بیشتر خواهد شد.

 نخست وزیر استان انتاریو کانادا نیز در واکنش به تعرفه‌های ترامپ بر کشورش، دستور داد برق صادراتی به آمریکا ۲۵درصد گران‌تر فروخته شود.

به گزارش رویترز، «داگ فورد» نخست وزیر استان انتاریو کانادا روز دوشنبه گفت که این استان در اعتراض به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بر کانادا، ۲۵ درصد هزینه اضافی بر صادرات برق به ایالت های نیویورک، میشیگان و مینه سوتا اعمال می‌کند.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما