جهانگیری: سیاست آمریکا ایجاد سردرگمی است؛ نباید در زمین بازی آنها قرار گیریم
فضای بین المللی را به نحوی مدیریت کنیم تا آمریکا همچنان منزوی بماند
معاون اول رییس جمهور با اشاره به شرایط خطیر کنونی و افزایش تهدیدات در عرصه بین الملل گفت: مدیران و مسئولان ارشد کشور باید مراقب باشند تا در زمین بازی آمریکاییها قرار نگیرند.
به گزارش ایصال نیوز از معاون اول رئیس جمهوری، دکتر اسحاق جهانگیری عصر امروز (دوشنبه) در آیین افتتاح موزه ملی ورزش، با بیان اینکه مسئولان دولت آمریکا در روزهای اخیر مواضع متفاوت و گاه متضادی در خصوص ایران بیان کرده اند، افزود: مدیران و مسئولان کشور نباید در تله سردرگم سازی آمریکایی قرار گیرند زیرا اولویت امروز ما حل مشکلاتی است که مردم کشور با آن مواجه هستند و باید بدون توجه به حرف آمریکایی ها، به دنبال حل مسائل اقتصادی مردم باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید مواضع مسئولان به گونه ای باشد که ارکان نظام یکپارچه قلمداد شوند، تصریح کرد: در این مقطع هیچ رکنی از ارکان نظام نباید بخش های دیگر را تضعیف کند. باید صدای واحد از همه قوا شنیده شود بویژه نباید دولت را که مدیریت کشور را برعهده دارد، مورد حمله قرار داد و تضعیف کرد. این موضوع در همه شرایط نادرست است اما در مقطع کنونی آسیب زدن به دولت پیامدهای بدتری دارد.
دکتر جهانگیری خاطرنشان کرد: بازسازی و احیای سرمایه های اجتماعی و افزایش امید مردم نسبت به آینده کشور یکی از ضرورت های بسیار مهم در مقطع فعلی است چراکه آمریکایی ها تلاش دارند مردم ایران را نسبت به آینده کشور مأیوس کنند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به جایگاه ورزشکاران به عنوان بخشی از نخبگان کشور، گفت: ورزشکاران به عنوان سرمایه های نمادین کشور باید در کنار نخبگان سایر بخش ها و دوستداران ایران نسبت به بالا بردن سرمایه های اجتماعی و افزایش امید مردم تلاش کنند.
دکتر جهانگیری تصریح کرد: باید نوعی فضای بین المللی را مدیریت کنیم تا آمریکا همچنان که در یکی دو سال گذشته در پیشبرد برنامه هایش منزوی بوده، در انزوا بماند.
وی با بیان اینکه سیاست های یکجانبه آمریکا تنها از حمایت رژیم صهیونیستی و یکی دو کشور منطقه برخوردار بوده گفت: برنامه ریزی ما باید به نحوی باشد که فضای بین المللی مدافع مواضع جمهوری اسلامی ایران باشد.
معاون اول رییس جمهور با ابراز تعجب از افول دیپلماسی و مواضع مبتنی بر خرد در میان مقامات ارشد آمریکا، به توئیت شب گذشته رییس جمهور آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: این مواضع حقیرانه ناشی از عدم شناخت نسبت به ایران است و اگر آقای ترامپ تاریخ آمریکا و تاریخ چند هزار ساله ایران را مطالعه می کرد هیچگاه چنین مواضعی را اتخاذ نمیکرد.
وی مقامات آمریکایی را به یادگیری تاریخ و تمدن ایرانی از صاحبنظران دانشگاهی غرب توصیه کرد و گفت: این مطالعه به شما یاد خواهد داد که ایران چه جایگاهی در تاریخ و تمدن دنیا و حل مسائل منطقه داشته است.
دکتر جهانگیری در ادامه با اشاره به این که هدف اصلی فشار آمریکایی ها بر مردم ایران این است که شرایط زندگی را برای آنها سخت کند گفت: آنها می خواهند مردم را وادار کنند که عکس العمل های مورد نظر آمریکا را انجام دهند.
معاون اول رئیس جمهور با بيان اينكه آمریکاييها تلاش می کنند برخی اقدامات معمول خود را غیرعادی جلوه دهند، افزود ناوهای آمریکایی تا پیش از این نیز مکرراً به خلیج فارس رفت و آمد داشتند و هواپیماهای بزرگ این کشور نیز در پایگاه هایی که در منطقه دارد تردد دارند اما تلاش می کنند که اینگونه برنامه های معمول را به گونه ای جلوه دهند که نوعی آمادگی برای جنگ تعبیر شود و ملت و مسئولین ایرانی را با جنگ روانی بترسانند.
دکتر جهانگیری با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری که فرمودند جنگ اتفاق نخواهد افتاد تصریح کرد: ملت ایران همواره در تاریخ نشان داده که به دنبال جنگ نیست. آمریکایی ها نیز جنگ را به مصلحت خود نمی دانند و حاضر نخواهند بود به خاطر منافع رژیم صهیونیستی يا حكومت دو طايفه در سعودي و امارات وارد جنگ شوند.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) با بیان اینکه توجه به موزه ورزش در واقع تقویت و توجه به حافظه تاریخی یک ملت و یک کشور است اظهار داشت: نباید دستاوردهای خود را رها کنیم تا به تاریخ بپیوندد بلکه باید از این دستاوردها به خوبی نگهداری کنیم زيرا اين دستاوردها حافظه تاریخی و تمدنی ملت ایران هستند و بايد از آنها نگهداري كرد و در اختیار اندیشمندان و محققین قرارداد.
دکتر جهانگیری با قدردانی از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به خاطر تلاش برای راه اندازی موزه ملی ورزش تصریح کرد: ورزش از اهمیت فراوانی برای کشور برخوردار است و ورزش امروز از نظر اخلاق و پهلوانی به یک نماد تبدیل شده و در همه شئونات کشور اثرگذاری دارد.
وی افزود: با راه اندازی موزه ورزش از قهرمانانی که برای این کشور افتخارآفرینی کردهاند، تقدیر میشود و زمینه بهتری برای شناخت قهرمانان ما که برای جوانان ما میتوانند الگوهای خوبی باشند، فراهم میشود.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: ورزش نقش بسیار مهمی در تولید سرمایه اجتماعی دارد و می تواند نشاط، امید و اعتماد به نفس که از مهمترین مولفه های سرمایه اجتماعی هستند را در جامعه ارتقا دهد.
دکتر جهانگیری با بیان این که ورزشکاران و قهرمانان کشور یکی از مهمترین مراجع مورد اعتماد مردم هستند اظهار داشت: بر اساس نظرسنجی هایی که از مردم صورت گرفته ورزشکاران و قهرمانان از گروه های مورد توجه مردم و به خصوص نسل جوان هستند از این رو توجه به موضوع ورزش در واقع توجه به مسایل اصلی و اساسی کشور محسوب مي شود.
وی با بیان اینکه امروز کشورها در زمینه ها و در میادین مختلف با یکدیگر روبه رو میشوند، افزود: باید به شکلی برنامه ریزی کنیم که تیمهای ملی کشورمان در دنیا به موفقیت و پیروزی برسند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: با وجود آن که هواداران هر تیم سعی دارند از تیم خود طرفداری کنند اما وقتی که تیم ملی شکل می گیرد، همه هواداران با جهت گیری های مختلف، توجه خود را به تیم ملی معطوف می کنند و لازم است که در همه مسایل کشور نیز این چنین باشد و بتوانیم میزان مشارکت را به درجه ای برسانیم که در زمینه های مختلف همه مردم مانند تیم ملی به صورت یکپارچه و واحد در مسیر پیشبرد اهداف کشور قرار گیرند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مطالبه ملی پوشان و قهرمانان ورزشی کشور برای تسریع در پرداخت پاداش ها، گفت: وزیر ورزش قول دادند در جلسه ای با رئیس جمهور این موضوع را مطرح كرده و اميدواريم در همین ماه مبارک رمضان پاداش قهرمانان اهدا شود.
در این مراسم وزیر ورزش و جوانان و نیز رئیس کمیته ملی المپیک پیش از سخنان معاون اول رئیس جمهور گزارشی از نحوه آماده سازی موزه ملی ورزش ارائه کردند و نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص ورزش کشور مطرح کردند.
گفتنی است معاون اول رئیس جمهور پس از ایراد سخنرانی از بخش های مختلف موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک بازدید کرد.
انتهای پیام /*