اطلاعات میدانی استخراج شده از نتایج تستهای مراجعان به مرکز تشخیص مولکولی پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی نه تنها مؤید شروع پیک ششم در تهران، بلکه حکایت از احتمال بروز و شیوع ویروس در سطح بسیار گسترده و پرسرعت دارد که میتواند منجر به بحرانی جدی در سطح جامعه شود.
رستم وندی رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه میل به ایجاد تغییرات اساسی در کشور در حال افزایش است، افزود: از سوی دیگر ظرف سالیان اخیر با افزایش فشار اقتصادی و معیشتی تاب آوری مردم کاهش یافته است.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه در نشست خبری سالانه خود، در پاسخ به این سوال که روسیه برای آرامش در مرز اوکراین به چه تضمینی نیاز دارد، تاکید کرد:« مسکو به صراحت اعلام کرده است که هرگونه پیشروی بیشتر ناتو در شرق غیرقابل قبول است.»
سیدحسن خمینی تأکید کرد: «حکمرانی خوب» آن حکمرانی است که «مردم» در آن آسایش داشته باشند. البته نباید معنای آسایش را به «آسایش اقتصادی» تنزل داد. حاکمان خوب باید دنیا را به گونه ای بسازند که مردم هم دنیای آرام تر و هم آخرت بهتری داشته باشند.
سالمندی، پدیدهای توام با تجارب حرفهای و دانش اجتماعی زیست شده است که به کارگیری حساب شده آن گرچه فرصت طلایی و بیهمتاست، اما به شدت نیازمند برنامه ریزی و توجه آیندهنگرانه نسبت به سلامت روحی و جسمی شهروندان سالخورده برای اجتناب از تبدیل این پدیده ناگزیر اجتماعی به یک بحران است.
امام رضا(ع) سرچشمه ای از نور، روشنایی و پناهگاهی برای انسان ها بود. با مردم در نهایت ادب، تواضع و مهربانی رفتار می کرد و هیچ گاه خود را از مردم جدا نمی نمود، مردمان آن زمان و زمان های بعد، از سیره و مشی حضرت در عرصه های مختلف آموختند و امروز هم جامعه ما به این آموزه ها نیاز دارد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: امام به ظاهر شرایط و سخن از «الرضا من آل محمد» دلخوش نبود و با رصد آنچه در جامعه می گذشت از حقیقت حوادث آگاهی داشت.
همهگیری کووید-۱۹ بزودی یک و نیم ساله خواهد شد. یک بیماری که به یک بحران اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی تبدیل شده و روی اکثر شئون زندگی فردی و اجتماعی مردم کشورها و از جمله ایران اثر گذاشته است.
نقش نهاد اطلاعاتی در حکمرانی خوب نقشی زیربنایی، ایجابی، مردم پایه و در عین حال راهبردی است. خط قرمز دستگاه اطلاعاتی و امنیتی در حکمرانی خوب، جایی است که اعتبار بین المللی و اعتبار یک کشور تحت تأثیر یک یا چند مساله خاص خدشه دار می شود.
عدالت یکی از مهمترین پایه های روابط انسانی و تحقق آن در جامعه تضمین کننده رشد و تعالی بشریت است. ایام ولادت فرخنده مولود کعبه، امیر المومنین علی (ع) است، پیشوایی که فرمود:«در عدالت گشایش و رفاه برای عموم است»
دولتمردان در حکمروایی شایستگان، هر روز و هر سال عملکرد خود را ارزیابی می کنند و با پایش پندار، گفتار و رفتار خود و سنجش به موقع و درستِ افکار عمومی، قبل از اینکه مشکل تبدیل به معضل شود چاره سازی می کنند.
نتایج یک مطالعه نشان داد که میزان سرقت با متغیرهای اقتصادی مثل درآمد سرانه، تورم، فقر و بیکاری جوانان مرتبط است و شیوع اعتیاد و طلاق نیز با سرقت ارتباط دارد. همچنین مشخص شد که در بحث جرائم، تاثیر آموزش نسبت به بیکاری، پر رنگتر است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی به مناسبت هفدهم مردادماه روز خبرنگار گفت: رسانهها به عنوان یکی از ارکان اساسی جامعه علاوه بر اطلاع رسانی رویدادها در هدایت، اصلاح و تغییر افکار جامعه نقشی بی بدیل دارند و گزاف نیست اگر بگوئیم دنیای بی رسانه، دنیای مرده، منجمد و بی روحی است که تا کرانههای پیشرفت و توسعه فرسنگها فاصله دارد.
دور زدن مشکل و واگذار کردن آن به پردازشهای ناشیانه در شبکههای اجتماعی یا مواجهه مستقیم با واقعیت و تلخ کردن اوقات مردم؟ راه میانه دیگری نیست که هم از کنار واقعیتها رد نشویم و هم غمی به غمهای مردم نیفزاییم؟
یک روانشناس سلامت ضمن تشریح ویژگیهای دوران پساکرونا، میگوید: در دوره عبور از اپیدمی کرونا، افراد با شناخت ضعفها و از طریق به کارگیری توانمندیها، باید در سبک زندگی فعلی و عادتهای خود تجدیدنظر کنند.
بی شک یکی از راههای ارتقاء سطح اعتماد و امید در جامعه این است که مدیران و مسئولان به مردم، در عمل و نه حرف اثبات کنند که هر کاری که انجام میدهند، بر اساس قانون و برای رفع مشکلات کشور و مردم است.
پاپ فرانسیس شامگاه سه شنبه مراسم عشای ربانی شب میلاد مسیح را در کلیسای سنت پییر رم برگزار کرد. رهبر کاتولیکهای جهان در پیام خود خواستار تضمین امنیتِ خاورمیانه از سوی جامعه جهانی شد.