عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: ويروس کرونا شوخی ندارد حال اگر ما خودمان اين زنجيره را قطع نکنيم و خودمان عامل انتقال باشيم، کسي نمیتواند کاری انجام دهد و تلفات و خسارات نيز بالاخواهد بود. با ورود نيروهای مسلح به اين پديده اميد میرود آنها بتوانند مانع کسانی بشوند که به دستورالعملهای بهداشتی توجه نمیکنند.
اخیراً خبری پیرامون «احتمال برخورد سیارکی خطرناک» به زمین منتشر شد. این در حالی است که عملا این سیارک خبرساز، پدیده نادری نیست و در این مورد خاص در فاصله ایمنی نسبت به زمین قرار گرفته است.
وزیر امور خارجه کشورمان معتقد است؛ شهید سلیمانی کسی بود که نهتنها در برابر رژیمصهیونیستی، بلکه در برابر کل افراطگرایی و تروریزم مقاومت میکرد. ظریف می گوید: ایشان -حاج قاسم سلیمانی- در کنار مردم مقاوم عراق، سوریه، لبنان و فلسطین بود. میتوان گفت شهید سلیمانی نهتنها قهرمان مقاومت، بلکه قهرمان مبارزه با تروریزم و قهرمان صلح بود.
سرلیست حزب کارگزاران سازندگی در انتخابات مجلس معتقد است: يک اقليت اصلاحطلب اما کارآمد در مجلس بسيار تاثيرگذارتر از اکثريتی است که کاری از آنها برنمیآيد. مجید انصاری می گوید: اقليتی از اصلاحطلبان که بخواهند به مجلس وارد شوند در درجه اول بايد باهم هم قسم، متحد و منسجم باشند.
سید حسن نصرالله درباره ابعاد شخصیتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی می گوید: ببینید به طور کلی او -حاج قاسم سلیمانی- یک شخصیت چندوجهی بود. یعنی یک فرمانده نظامی صِرف نبود. از نظر سیاسی او یکی از بزرگترین تحلیلگران سیاسی و بلکه میتوانم بگویم یک اندیشمند سیاسی بود. یعنی او صاحب فکر بود، نه اینکه فقط اخبار و اطلاعات را بخواند و تحلیل کند. او یک متفکر ...
دکتر جواد منصوری، زندانی سیاسی روزگار مبارزه با رژیم ستم شاهی و اولین فرمانده کل سپاه که سالها تحولات انقلاب اسلامی را از نزدیک شاهد بوده است، دربارۀ راه برون رفت از مشکلات فعلی کشور می گوید: به نظر من راه برونرفت ما از مشکلات فعلی، حاکمیت مطلق قانون است. حاکمیت مطلق قانون در کشور، بسیاری از مشکلات و موانع را از سر راه کشور برمیدارد.
معاون اسبق وزارت امور خارجه می گوید: اينکه جناح اصلاحطلب از رقابتهای انتخاباتی کنار گذاشته شود، به نفع نظام نيست و حضور مردم در انتخابات را کمرنگ ميکند. حضور کمرنگ مردم در انتخابات ممکن است باعث ايجاد برداشتهای غلطی در ترامپ شود. او فردي غيرعادي و خطرناک است.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب میگوید: اصلاحطلبان به جاي فکر کردن به تصاحب کرسيهاي قدرت بايد به فکر مردم و جامعه باشند. کنشگريها بايد در راستاي جامعه تنظيم شود. بايد بر روي اميد جوانان و دانشجويان سرمايهگذاري شود و اهداف بلندمدت براي آنها ترسيم کرد.
مسئول روابط عمومی سپاه، در مورد سردار قاآنی فرمانده جدید نیروی قدس سپاه می گوید: ايشان هم در تمام اين 27، 28 سالي که در نیروی قدس سپاه حضور داشته اند، هيچ گفت وگوي رسانه اي نداشته اند و به هر حال اين فرهنگ خاص سپاه است که فرماندهانش کمتر ديده شوند. اما خواص سپاه ايشان را به عنوان يکي از باتجربه ترين و شجاع ترين فرماندهانی مي دانند که بسيار لايق و ولایتمدار ...
معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات میگوید: متاسفانه مسئولان مردم را در بیخبری میگذارند، به جای اینکه وضع خود و جامعه را شرح دهند و برای خروج از آن راهکارهای مشخص و کارشناسی شده ارائه دهند و بگویند که با این شرایط آینده خوبی نداریم و باید مقاوت کنیم میگویند که کارها درست میشود.
محمدعلی افشانی میگوید: اگر آقای قاليباف به عنوان سرليست اصولگرايان تعيين شود هر کدام از چهرههای اصلاحطلب که در انتخابات ثبت نام کرده و شرايط سرليستی را دارند اگر به عنوان سرليست اصلاحطلبان انتخاب شوند توانايی رقابت و موفقيت خواهد داشت.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس ششم میگوید: بنده معتقدم جريان اصلاحات بايد با تمام قوا در انتخابات حضور پيدا کند و منتظر عملکرد شورای نگهبان باقی بماند. اگر شورای نگهبان چهرههای اصلاحطلب را رد صلاحيت کند تکليف مشخص میشود و وارد مرحلهای میشوند که بايد کنش سياسی جديدی را آغاز کنند.
استاد سرشناس علوم سیاسی معتقد است: اتفاقی که در دهه ۹۰ بهتدریج در دانشگاهها رخ داد این بود که دانشجویان نسبت به دهههای پیشین، غیرسیاسیتر شدند. او میگوید: به عقیده من «غیرسیاسیشدن» مهمترین ویژگی جنبش دانشجویی در دوران فعلی است.
محمود میرلوحی میگوید: بين آقاي روحاني و پايگاه اجتماعي ايشان فاصله افتاده و از سوي ديگر برخي نهادهاي قدرت نيز اجازه مانور کافي به دولت نميدهند. در نتيجه در شرايط کنوني جامعه با انباشت مطالبات مواجه شده و به همين دليل نيز با يک جرقه مانند افزايش قيمت بنزين واکنش نشان ميدهد و اعتراضات خياباني شکل ميگيرد.
نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی میگوید: امروز ترامپ در راستاي «فشار حداکثري» هر چه در توان داشته به کار بسته تا يک راه تنفس نيز براي اقتصاد ايران باقي نگذارد. فشار ناشي از تحريمها طبقه متوسط را فقير کرده و آسيب جدي به طبقه ضعيف ميزند.
دکتر ابراهیم فیاض، جامعه شناس و استاد دانشگاه، میگوید: نوسازی آمرانه اجتماعی سرمايه اجتماعی را از بين ميبرد. هنگامی که سرمايه اجتماعی از بين برود روابط بين مردم و گروههای اجتماعی از بين میرود و رفتار خشن جايگزين رفتار محترمانه میشود، در شرايط کنونی سرمايه اجتماعی در ايران تهی شده است.
محمد عطریانفر میگوید: اگر اراده احزاب بر اين استوار باشد كه فعاليت مالي خود را شفاف كنند و مانع از استفاده از پول كثيف شوند، بايد از منابع مالي غيردولتي و بنگاههاي اقتصادي خصوصي بهره ببرند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در دولت اصلاحات، درباره مذاکره با امریکا میگوید: از اين مذاکرات چيزی به دست نمیآيد. ما در جمهوری اسلامی سابقه مذاکره با آمريکا در مقاطع گوناگون را داريم. بلااستثنا در تمام موارد واشینگتن خلف وعده کرد.
یک استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران میگوید: امروز مهمترين دغدغه مردم ايران مفهوم زندگی است و کمتر به ساحتهای ديگر توجه نشان میدهند. صدای خرد شدن ساحتهای سنتی در جامعه ايرانی شنيده ميشود. مردم ايران از رويکردهای ايدهآليستی و کمالگرايانه عبور کردهاند.
پیروز مجتهدزاده میگوید: در شرايط کنوني ايران و عربستان نميتوانند مدعی رهبری بر يکديگر و بر کشورهاي منطقه خاورميانه باشند چون واقعيتها چيز ديگری را عنوان میکند.