بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 202 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 64 هزار و 700 نفر فراتر رفته است. از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان آمریکا در رتبه اول و ایران در رتبه هفتم قرار دارد.
هشت جریان وابسته به حشد الشعبی در عراق طی پیامهای جداگانه به نیروهای آمریکایی، نیروهای سیاسی و ملت عراق، تأکید کردهاند که نیروهای آمریکایی، اشغالگر هستند و فقط به زبان زور احترام میگذارند. این گروهها، الزرفی نخست وزیر پیشنهادی عراق را مزدور آمریکا دانستند.
دکتر کیانوش جهانپور با اعلام این خبر گفت: از ظهر دیروز تا امروز 16 فروردین1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2560 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد: انجام غربالگری کرونا (تست ابتلا به کرونا) با هدف شناسایی مبتلایان و ناقلان این بیماری در تهران الزامی شد.
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم بنگاه ها و فعالان اقتصادی دچار ورشکستگی شوند، گفت: دولت با تمام ظرفیت در کنار فعالان اقتصادی بخش های مختلف خواهد بود و آنها را تنها نخواهد گذاشت.
رئیس جمهور صبح شنبه در جلسهای با رؤسای کمیتههای اجتماعی، امنیتی، آموزشی، اداری، بهداشتی، آموزش عالی، پشتیبانی، اصناف و اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا، میزان تاثیر اجرای مرحله دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی را برای اجرای مرحله سوم این طرح با عنوان "فاصله گذاری هوشمند اجتماعی" مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.
یورونیوز، شبکه جهانی بیبی سی و سیانان متعهد شدهاند بیش از ۴۶ میلیون یورو فضای تبلیغات به نهادهایی اختصاص دهند که در جهت اطلاع رسانی و همچنین حفاظت از انسانها در مقابل گسترش ویروس کرونا فعالیت میکنند. سازمان جهانی بهداشت از این طرح استقبال کرده است.
بسياري از پيامکهايي که توسط سايتهاي رسمي وابسته به بخشهاي مختلف ميآيند پر از آمار تلفات مربوط به آمريکا يا انگليس هستند. گويي ظاهرا اگر 350 ميليون آمريکايي يا 60 ميليون انگليسي در نتيجه کرونا از بين بروند مشکلات ما حل ميشود، در حالي که آرزوي مرگ و نيستي براي ديگران عاري از هرگونه فضيلت اخلاقي است.
وزیر بهداشت در این نامه با تأکید بر اینکه بازگشایی تمامی مشاغل، با مسئولیت ستاد ملی کرونا مغایرت دارد، نوشت: شعلههای تصمیم آتش به اختیار هر دستگاه دولتی، غیردولتی، فرهنگی و مذهبی که مورد تایید نباشد، دامن نظام سلامت و متعاقب آن اقتصاد کشور را خواهد گرفت.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه این روزها بازار ادعاها درباره درمان مبتلایان به ویروس کرونا داغ است، گفت: ۳ روش درمانی پلاسما، سلولهای NK و سلولهای بنیادی در ایران و در دنیا در فاز کارآزماییهای بالینی است ضمن آنکه مطالعات برای تولید واکسن نیز در دستور کار محققان قرار دارد.
اوپک و متحدانش سرگرم کار روی توافق برای کاهش بیسابقه تولید به میزان ۱۰ درصد از عرضه جهانی نفت هستند. سقوط تاریخی قیمت نفت، آمریکا، روسیه و کشورهای عضو اوپک و اوپک پلاس را به میز مذاکره کشانده است.
شمار مبتلایان از یک میلیون و 118 هزار نفر فراتر رفته است و تا کنون بیش از 59 هزار نفر در 207 کشور در سراسر جهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید 19 جان باختهاند. شمار بهبود یافتگان در جهان به 229 هزار نفر افزایش یافته است.
تنگناها با همه سختیهایش، میتواند سازنده باشد. معطل تحریمها و وعدههای غرب در حوزه درمان و پزشکی نماندن، میتواند الهامبخش سایر بخشهای مدیریتی و اقتصادی باشد. راهبرد مقاوم، قوی و واکسینه شدن در برابر تهدیدها که سالهاست در ادبیات رهبر انقلاب تأکید میشود، اکنون بیش از همیشه اهمیت یافته است.
کارگروه اطلاع رسانی ستاد ملی کرونا، جمعه شب با صدور اطلاعیه ای تأکید کرد: تمامی واحدهای توزیعی و خدماتی که مشمول ممنوعیت و محدودیت تردد و تجمع بوده و رستههای آنها قبلاً در اطلاعیههای کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا اعلام شده، تا اطلاع بعدی تعطیل خواهند بود.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود در کاخ سفید گفت که جامعه جهانی دیر خطر و سرعت انتشار ویروس کرونا را درک کردو گفت ما با دشمن نامرئی مواجه هستیم. روز جمعه با 1480 فوتی یکی از مرگبارترین روزهای کرونایی آمریکا بود
طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از هزار نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور از مرز ۷ هزار نفر فراتر برود. مقامات کالیفرنیا درباره روند سریع شیوع ویروس کرونا در این ایالت هشدار دادند.
کرونا به زندگی همه ما وارد شده است. حضور کرونا، هم در مواضع معرفتی ما تاثیر گذاشته و میگذارد و هم تعریف اخلاقیات و ارزشها را متاثر ساخته است. کرونا به زندگی همه ما آمده است.
«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که کشورها برای برداشتن قرنطینه عجله نکنند؛ زیرا تعجیل در لغو این تدابیر موجب سقوط «شدیدتر و ادامهدار» اقتصادی و افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان کرونا میشود.