سخنگوی دولت گفت: همانگونه که رئیس جمهور محترم در نشست مطبوعاتی به صورت مقدماتی اعلام کردند، دولت برنامهای خواهد داشت که بیش از ۱۷ میلیون خانوار ایرانی به طور هدفمند از حمایتهای اجتماعی و معیشتی برخوردار شوند، این طرح طوری پیش بینی شده که آثار تورمی نداشته و یا به صورت حداقل خواهد داشت.
نماینده سازمان ملل در عراق پس از دیدار با آیت الله السیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق گفت: آیت الله السیستانی بر ضرورت اصلاح جدی و فوری امور در چارچوب زمانی معین تاکید کرد و اعلام داشت؛ تظاهر کنندگان فقط با اجرای اصلاحات، از اعتراضات خود دست خواهند کشید.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ادامه قاطعانه و مصمم روند مبارزه با فساد، گفت: هیچگونه حاشیه سازی نمیتواند روند مبارزه دستگاه قضایی با فساد را کند یا متوقف کند و ما مصممتر از گذشته، این مسیر را ادامه میدهیم.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه آمریکا و بدخواهان نمی توانند با تحریم و فشار، ملت بزرگ، غیور و دلاور ایران را به زانو دربیاورند، تصریح کرد: با همه توان در برابر دشمنان می ایستیم، چرا که ما اقدام خلافی نکردیم، طبق قانون عمل کردیم و حاضر نیستیم در برابر دستورات شما سر فرود بیاوریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در ذات عدالت رقابت نیاز است و انحصار در حوزه اقتصادی مخل عدالت است. در حکمرانی مطلوب باید زمینه مشارکت حداکثری در حوزههای مختلف کشور فراهم شود، در واقع مردم سالاری در نظام اسلامی از درون عدالت ایجاد میشود و توسعه سیاسی از درون عدالت مطرح است.
وزیر کشور تصریح کرد: همه کسانی که در خود این توان و انگیزه را میبینند که بتوانند در مسیر تصمیمگیری و تصمیم سازی به قانونگذاری استفاده کنند، حتما برای ثبت نام مراجعه کنند و با توکل به خدا و نیت خیر و کمک به اسلام حضور داشته باشند.
در این بیانیه سران قوای عراق با به رسمیت شناختن تظاهرات مردم عراق، تأکید کردند، این اعتراضات مسالمت آمیز مردمی که جوانان عراق برای داشتن یک زندگی شرافتمندانه با اراده ملی، آغاز کرده اند، در چارچوب قانون بوده و همچنان منافع کشور را در نظر دارد.
ما فکر ميکرديم معتقديد دوران بگم بگم تمامشده؛ اما گويا قرار است استان به استان بگم بگم راه بياندازيد. اما اجازه بدهيد اين بگم بگم، اين سوت زني، اين ژست مبارزه با فساد را لااقل کسي بگيرد که به او بيايد.
اگر به صحنه لبنان و عراق طی حدود یک ماه اخیری که از شروع این دور از تظاهرات و تجمعات میگذرد، نگاه بیندازیم، درمییابیم که دستهای ادارهکننده تا اینجا دستاوردی نداشتهاند و این میتواند دو وضعیت را رقم بزند.
در شرايطی كه حرمت رييسجمهوری كه به عنوان مهمان وارد استاني شده، حفظ نمیشود، نمايندگان مجلس، مقامات قضایی و دولتی و شخصيتهای علمی نمیتوانند انتظار داشته باشند كه از گزند توهين و اهانت عناصر افراطی مصون بمانند.
همه ما آگاهيم که مفاسد خارج از دولت اگر از مفاسد دولتي بيشتر نباشد، يقيناً کمتر هم نيست و به همين دليل است که رئيسجمهور به عنوان مسئول اجراي قانون اساسي به قوه قضائيه توصيه ميکند.
ما فقط اسم شيعه علي(ع) را يدک ميکشيم، به گونهاي که سينه ميزنيم و عزاداري در عاشورا ميکنيم اما همان روز تفرقهاندازي کرده و منافع شخصي را بر منافع و مصالح ملي ارجح و مقدم ميپنداريم.
جامعه ایران که تقریبا 18 ماه پرفشار را در حوزه معیشتی و اقتصادی و نیز تهدیدهای سیاسی و نظامی پشت سر گذاشته و مقابل همه این تهدیدها ایستاده و البته هزینه های زیادی هم داده، نیازمند آرامش و خدمت برای کاهش مشکلاتش است، نه دعواهای تریبونی و سخنرانی های آتشین.