به گفتهی رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران، مطالعات نشان دادهاند با افزایش بسیار کم غلظت ذرات معلق ریز هوا (PM2.5) حدود ۸ درصد مرگ ناشی از کووید-۱۹ افزایش پیدا میکند.
ویروس کرونا از زمان ظهورش در دنیا در اواخر زمستان سال گذشته تاکنون تعدادی زیادی از ساکنان این کره خاکی را به کام مرگ کشانده است؛ پدیدهای نوظهور و شوم که به رغم افزایش روزافزون تعداد قربانیانش همچنان از سوی عدهای از مردم جدی گرفته نمیشود و گاهی به آن به طنز نگاه میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در این استان (جز شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل) نسبت به تعداد مبتلایان قطعی، حدود ۴.۴۸ درصد و از میانگین کشوری پایینتر است.
در حالی که بوریس جانسون، در تلاش است تا محدودیت های کرونایی را کاهش دهد، شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا (با احتساب اسکاتلند) روز چهارشنبه از ۵۰ هزار نفر فراتر رفت.
پزشکان ایتالیایی از طریق کالبد شکافی اجساد بیماران مبتلا به کرونا مدعی شدند که کرونا یک باکتری است و به آسانی به درمان با آنتی بیوتیکها پاسخ میدهد. برخلاف این ادعا، سازمان جهانی بهداشت، ذاتالریه یا عفونت ریه را دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اعلام کرده است.
همزمان با روز جهانی جمعیت، یورو استات اعلام کرد، که جمعیت اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۷ میلادی تا پایان سال گذشته میلادی ۱.۱ میلیون نفر افزایش یافته است. این رشد متاثر از بالا رفتن خالص مهاجرت به اروپا بوده چرا که نرخ مرگ و میر برای دومین سال از میزان زاد و ولد در کشورهای عضو اتحادیه پیشی گرفته است. به طوری که با وجود مهاجرت بیش از دو میلیون نفر به اورپا، ...