بررسی محققان آمریکایی نشان می دهد این تصور که ویروس بیماری کرونا در فصول سرد سال بیشتر شیوع پیدا کرده و افراد بیشتری را آلوده می کند از نظر عملی نیز دقیق و درست است.
نتیجه دو پژوهش علمی جدید احتمال ارتباط ابتلای افراد به نوع حاد بیماری «کووید ۱۹» با گروه خونی آنها را تقویت کرد. بررسیهای محققان نشان می دهد که افراد با گروه خونی «اُ» (O) در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» کمتر آسیب پذیر هستند.
در پژوهشی که توسط محققان کشورمان انجام شده است، روشی جدید برای کنترل کبد چرب ارائهشده که در آن از تمرینهای ورزشی خاص و عصاره یک گیاه دارویی مهم که بهعنوان یک سبزی پرطرفدار هم شناخته میشود، استفاده شده است.
چگونگی رفتار مردم در یک موقعیت اورژانسی، بستگی به فهم و ارزشیابی آنها از مخاطره و میزان آسیبپذیری آنها دارد. این موضوع در روزهای اخیر و با شیوع بیماری جهانگیر کرونا، ابعاد تازهای به خود گرفته است و برهمین اساس محققان کشور در مطالعهای، آن را مورد بررسی دقیق قرار دادهاند.
سیستم ایمنی بدن انسان به شیوه استثنایی و فوقالعادهای کار میکند. این سیستم، مکانیسم شناسایی و از بین بردن مواد «خارجی» منحصر به خود را دارد. آنتی بادی یا همان پادتن نوعی پروتئین خونی است که توسط سیستم ایمنی بدن تولید می شود و به عوامل خارجی مثل باکتری و ویروس حمله و اثر آن ها روی بدن را خنثی می کند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه این روزها بازار ادعاها درباره درمان مبتلایان به ویروس کرونا داغ است، گفت: ۳ روش درمانی پلاسما، سلولهای NK و سلولهای بنیادی در ایران و در دنیا در فاز کارآزماییهای بالینی است ضمن آنکه مطالعات برای تولید واکسن نیز در دستور کار محققان قرار دارد.
برخی مردم از خوردن تخم مرغ خودداری می کنند به این علت که باعث افزایش کلسترول بدن می شود، اما تحقیقات جدید، خط بطلان بر این عقیده می کشد و اطمینان می دهد که رابطه ای میان مصرف منظم تخم مرغ و خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی وجود ندارد.
نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه لوبک آلمان نشان می دهد که خوردن یک صبحانۀ مفصل می تواند به افراد کمک کند که دو برابر بیشتر از حد معمول کالری بسوزانند و مانع چاق شدن بیش از حد افراد شود. این یافته برای همه افرادی که خوردن صحبانه را دست کم می گیرند قابل توجه است.
رییس سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی گفت: کنکور، به عنوان نحوه گزینش متقاضیان ورود به عرصه تحصیلات تکمیلی روشی است که مانع پژوهش و نوآوری دانشآموزان می شود؛ از این رو، باید از شیوههای مختلف ارائه شده به منظور ارزیابی صحیح دانشآموزان برای ورود به دانشگاه استفاده شود.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه مقالات مشترک علمی اعضای هیئت علمی و محققان ایرانی با محققان کشورهای خارجی در طول چند سال اخیر همواره رشد داشته است، گفت: در سال گذشته مقالات مشترک ایران در سطح دنیا به ۱۳۷۱۹ مورد رسیده است.
بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و سوء مصرف مواد در دانشآموزان نشان میدهد که هرچه ارتباطات و تعاملات بین فردی موثر و مناسبی بین دانشآموزان وجود داشته باشد احتمال گرایش به رفتارهای پرخطر و آسیبهای اجتماعی کمتر خواهد بود.
خانواده بنیان جامعه است و ازدواج یکی از رویدادهای مهم زندگی انسان است که نه تنها در سلامت جسمی و روحی فرد تأثیر دارد، بلکه مرحله ورود به فصلی جدید از زندگی و رشد و تعالی جامعه است. بر اساس این پژوهش، ازدواج در میان جوانان ما هنوز یک هدف است و "واپسزدگی" امروز آنها دال بر کناره گیری دائم آنان از ازدواج نیست. پس لازم است نهادهای مسئول و برخوردار که ...
معاون اول رییس جمهوری گفت: با تلاش های انجام شده در سال های اخیر میزان وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی تا حد زیادی کاهش یافت، اگر زمانی بودجه دولت 80 تا 90 درصد به نفت وابسته بود، این وابستگی امروز به 30 درصد رسید.
پروفسور توموکو ایمایی: «ارتباطات مشاهده شده حاکی از آن است که نرخ چاقی در کشورهایی که خوراک عمده مردمانشان برنج بوده، کمتر است. بنابراین، یک غذای ژاپنی یا یک رژیم غذایی به سبک آسیایی مبتنی به برنج می تواند در جلوگیری از چاقی موثر باشد. با توجه به افزایش میزان چاقی در جهان، برای جلوگیری از این پدیده باید خوردن برنج بیشتر را حتی به کشورهای غربی نیز توصیه ...