plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴
کد مطلب : ۱۶۱۹
مطالعه عادات غذایی کشورهای مختلف نشان داد

مصرف مقدار مناسب برنج، از بروز چاقی جلوگیری می کند

میزان شیوع چاقی در کشورهایی که برنج مصرف می کنند کمتر است
پروفسور توموکو ایمایی: «ارتباطات مشاهده شده حاکی از آن است که نرخ چاقی در کشورهایی که خوراک عمده مردمانشان برنج بوده، کمتر است. بنابراین، یک غذای ژاپنی یا یک رژیم غذایی به سبک آسیایی مبتنی به برنج می تواند در جلوگیری از چاقی موثر باشد. با توجه به افزایش میزان چاقی در جهان، برای جلوگیری از این پدیده باید خوردن برنج بیشتر را حتی به کشورهای غربی نیز توصیه کرد.»
مصرف مقدار مناسب برنج، از بروز چاقی جلوگیری می کند
به گزارش ایصال نیوز، پایگاه اینترنتی یورک الرت نوشت: مطالعات انجام شده بر رابطه عادات غذایی و اضافه وزن در 136 کشور جهان نشان داد که میزان شیوع چاقی در کشورهایی که به طور میانگین برنج بیشتری مصرف می کنند، کمتر است.
محققان با استناد به نتایج این پژوهش که در کنگره اروپایی چاقی امسال در گلاسکوی اسکاتلند ارائه شد، تخمین زده اند که افزایش ناچیز در میانگین مصرف برنج (50 گرم روزانه برای هر فرد- معادل یک چهارم فنجان) می تواند شیوع چاقی در جهان را به اندازه یک درصد کاهش دهد.
پروفسور توموکو ایمایی از دانشکده هنرهای آزاد زنان ژاپن و مولف اصلی این پژوهش، می گوید: «ارتباطات مشاهده شده حاکی از آن است که نرخ چاقی در کشورهایی که خوراک عمده مردمانشان برنج بوده، کمتر است. بنابراین، یک غذای ژاپنی یا یک رژیم غذایی به سبک آسیایی مبتنی به برنج می تواند در جلوگیری از چاقی موثر باشد. با توجه به افزایش میزان چاقی در جهان، برای جلوگیری از این پدیده باید خوردن برنج بیشتر را حتی به کشورهای غربی نیز توصیه کرد.»
ایمایی و همکارانش برای پی بردن به ارتباط میان مصرف برنج و چاقی، با استفاده از داده های سازمان جهانی غذا و کشاورزی، مصرف نسبی انواع برنج (اعم از برنج سفید و قهوه ای و آرد برنج) و میزان مصرف انرژی در رژیم غذایی 136 کشور با جمعیت بیش از 1 میلیون نفر را مورد بررسی قرار دادند. این داده ها در کنار اطلاعاتی چون شیوع چاقی، میانگین سال هایی که به تحصیلات سپری می شود، درصد جمعیت بالای 65 سال، سرانه تولید ناخالص ملی و هزینه های درمانی، مورد آنالیز قرار گرفته و کشورها به دو گروه مصرف بالا/مصرف پایین تقسیم شدند.
نتایج این داده ها نشان داد که میزان چاقی و هزینه های سلامت در کشورهایی چون بنگلادش (473 گرم روزانه برای هر فرد)، کامبوج (438 گرم)، ویتنام (398 گرم) و اندونزی (361 گرم) که برنج بیشتری مصرف می کنند نسبت به فرانسه (15 گرم)، انگلستان (19 گرم)، آمریکا (19 گرم)، اسپانیا (22 گرم)، کانادا (24 گرم) و استرالیا (32 گرم)، به طور قابل توجهی کمتر است.
پرفسور ایمایی در ادامه ضمن بیان این که «ظاهرا برنج افراد را در برابر اضافه وزن محافظت می کند،» می افزاید: «با این وجود گزارش ها حاکی ازآن است که شانس بروز سندروم متابولیک و دیابت در افرادی که بیش از اندازه برنج می خورند، بالاست بنابراین مصرف مقادیر مناسبی از برنج می تواند از بروز چاقی جلوگیری کند.»
انتهای پیام /*
انتهای پیام /*
۳
مرجع : ایرنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما