اعضای سازمان همکاری شانگهای در بیست و چهارمین نشست سران این سازمان با انتشار بیانیه ای از ایجاد سیستم امنیت جهانی توسط گروهی از کشورها را رد کرده و در ضمن کشتار غیر نظامیان فلسطینی درغزه را محکوم و از برجام نیز حمایت کردند.
سرپرست ریاست جمهوری اسلامی ایران با اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از اسناد سازمان شانگهای از جمله سند جامع استراتژی توسعه همکاری سازمان تصریح کرد: نظر به اینکه فعالیتهای ترانزیتی و تجاری مکمل یکدیگر محسوب میشوند، پیشنهاد میکنیم تا نسبت به ایجاد «شبکه مناطق آزاد مشترک» و «برقراری پیمانهای اقتصادی نظیر موافقتنامه تجارت ترجیحی و آزاد» در سطح سازمان ...
کمیسیون اروپا روز پنجشنبه ۴ ژوئیه (۱۴ تیر ۱۴۰۳) رسماً تصمیمی را تأیید کرد که به نظر میرسد از قبل تعیین شده بود. بر این اساس، از تاریخ جمعه پنجم ژوئیه (۱۵ تیر) تعرفههای قابل توجهی بر «خودروهای تمام برقی / BEV» ساخت چین اعمال میشود.
تحادیه عرب امروز (پنج شنبه) برای بررسی "سیاست های مقابله با جنایات نسل کشی و توسعه شهرک های صهیونیست نشین" در سطح نمایندگان دائم به ریاست یمن، نشست فوق العاده برگزار می کند.
در آخرین دستور تخلیه جمعی، اسرائیل به 250000 آواره در خان یونس، دومین شهر بزرگ غزه، دستور داد تا با انجام حملات مجدد در جنوب غزه، این شهر را ترک کنند. این دستور در حالی صادر می شود که درگیری های شدید فلسطینی ها را در رفح، در جنوب نوار غزه، و محله شجاعیه در شهر غزه در شمال به دام انداخته است.
سرپرست ریاست جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ایران برای نخستین بار به عنوان عضو در اجلاس شانگهای شرکت میکند، گفت: در این اجلاس بحثهایی که توسط رئیس جمهور فقید در اجلاس نخست وزیران مطرح شده را پیگیری میکنیم. موقعیت بسیار مهمی است زیرا سران بزرگی در این اجلاس حضور دارند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، از پرداخت مبلغ سه میلیون تومان بابت علیالحساب متناسبسازی و معیشت بازنشستگان برای ماههای فروردین تا خرداد سال ۱۴۰۳ خبر داد.
سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه لبنان قطعا یک جهنم بدون بازگشت برای صهیونیستها خواهد بود،خاطرنشان کرد: در عرصه لبنان مقاومت به عنوان یک بازیگر فعال در عرصه عملیاتی و میدانی و هم در عرصه دیپلماسی نقشآفرینی هایی داشته است که بازدارندگی های لازم را ایجاد کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی مشارکت مردم را پشتوانه و مایهی سربلندی نظام خواندند و تأکید کردند: هر قدر مشارکت بهتر، صریحتر و روشنتر باشد نظام برای تحقق اهداف خود در داخل و پیگیری اهداف در مجموعه امتداد راهبردی کشور، از توانایی بیشتری برخوردار خواهد شد که این مسئله فرصت بسیار بزرگی است.
مهمترین شاخصه جهان مدرن، فراگیری ارتباطات در قالب شبکههای اطلاعاتی است، به نحوی که زیست انسان با این شبکه پیوند خورده است. در جهان امروز تصورات انسان از دنیای پیرامون، تابعی از زیست مجازی و احوالات او در این فضاست.
آشکارا از مناظره ها می توان فهمید کاندیداهای ریاست جمهوری فرصت چندانی نه برای کتاب خواندن دارند نه تماشای فیلم یا تئاتر نه رفتن به یک کنسرت موسیقی و شاید شنیدن یک قطعه زیبای موسیقی در خودرو.
هرچه اعتماد مردم به یک دولت و رئیس جمهور بیشتر باشد، توانمندی دیپلماتها برای رسیدن به اهداف سیاست خارجی کشور نیز بیشتر می شود و بهترین جا برای نشان دادن این اعتماد انتخابات است.