?> ?> جدیدترین ارزیابی مراحل گذار بیماری پس از ابتلا به ویروس کرونا | ایصال نیوز
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
کد مطلب : ۸۲۲۸

جدیدترین ارزیابی مراحل گذار بیماری پس از ابتلا به ویروس کرونا

«هفت روز ویروسی» چرا مهم است؟
بیماری «کووید-19» که به دلیل نوع جدید کروناویروس بروز می‌کند در 4 مرحله طی می‌شود. این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی هم از انسان به انسان منتقل شود. رعایت کامل بهداشت فردی و عمومی، خود مراقبتی و استراحت در منزل، اساسی ترین راه کنترل و مقابله با این بیماری است.
جدیدترین ارزیابی مراحل گذار بیماری پس از ابتلا به ویروس کرونا
الکساندر چوچالین، متخصص ریه از روسیه اعلام نمود که اولین مرحله ابتلا به بیماری «کووید-19» از 7 تا 9 روز طول خواهد کشید و آن را «هفت روز ویروسی» می نامند. این مرحله شبیه سرماخوردگی معمولی است.
در دومین مرحله، وضعیت این بیماری بطور ریشه‌ای از نهمین روز تا 14-مین روز، رشد عفونت بروز می‌کند که در این دوره سلول‌های اپیتلیال بدن آسیب می بینند.

به گفته این متخصص روسیه، سومین مرحله در این دوره، زمانی است که ویروس به ریه (ذات‌الریه) گسترش می‌یابد.اگر بیماری در این دوره زمانی کنترل نشود، بیمار با وضعیت دشواری روبرو خواهد شد و بدون دستگاه نمی تواند تنفس کند.
اگر نتوان بیماری را در مرحله سوم کنترل کرد، مرحله چهارم مرحله ای است که به علت ضعف شدید سیستم ایمنی نتیجه مهلک خواهد بود.

با آخرین آمار بیش از 153 هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند که تعداد فوتی ها بیش از 5700 نفر و تعداد بهبودیافتگان 72500 نفر اعلام شده است. تعداد مبتلایان به کرونا در روسیه تا 59 نفر افزایش یافته است که همه آنها طی دو هفته گذشته به ایتالیا، فرانسه، اتریش، آلمان، اسپانیا، لهستان و سوئیس سفر کرده بودند.

حدود سه ماه قبل، در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند.

کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

گفتنی است، به گفته کارشناسان بهداشت؛کاهش استرس همراه با جدی گرفتن و پذیرفتن واقعیت، رعایت کامل بهداشت فردی و عمومی، خود مراقبتی و استراحت در منزل، اساسی ترین راه کنترل و مقابله با این بیماری است.

انتهای پیام/*
۱
مرجع : اسپوتنیک
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما