plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
کد مطلب : ۴۵۴۸۴
در کمیسیون مبازره با قاچاق کالا و ارز بوشهر

سردار رضایی: قاچاق کالا و ارز خط قرمز پلیس است

شاهد کاهش کالای قاچاق در بوشهر هستیم
جانشین فرمانده کل انتظامی در کمیسیون مبازره با قاچاق کالا و ارز بوشهر گفت: پدیده قاچاق کالا و ارز خط قرمز پلیس است و پلیس با جدیت با این پدیده شوم مبارزه خواهد کرد. پلیس با افرادی که به صورت مافیایی در امر قاچاق کالا فعال هستند برخورد قضایی انجام می دهد.
سردار رضایی: قاچاق کالا و ارز خط قرمز پلیس است
به گزارش سرویس اقتصادی ایصال نیوز، سردار قاسم رضایی روز پنجشنبه در کمیسیون مبازره با قاچاق کالا وارز فرماندهی استان بوشهر اظهار داشت:باتوجه به نامگذاری سال بنام «سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط رهبر معظم انقلاب و نقش مخرب قاچاق کالا و ارز به تولید داخلی این جلسه با هدف بررسی اقدامات مقابله ای با قاچاق کالا وارز برگزار شده است.

وی یادآورشد: پلیس با افرادی که به صورت مافیایی در امر قاچاق کالا فعال هستند برخورد قضایی انجام می دهد.

سردار رضایی با اشاره به روند مطلوب همراهی و همکاری سایربخش های استانی با پلیس در استان بوشهر تصریح کرد: با تلاش و زحمات انتظامی استان بوشهر و همکاری مرزنشینان شاهد کاهش کالای قاچاق نسبت به گذشته در این استان هستیم.

وی گفت: در ایام نوروز شاهد حوادث تلخ رانندگی هستیم که فوتی و مجروح های زیادی را به جا گذاشته است.

جانشین فرمانده کل انتظامی افزود: سبقت و سرعت غیرمجاز، خواب آلودگی و صحبت با گوشی همراه در حین رانندگی از عوامل مهم تصادف است که رانندگان باید نسبت به این موارد دقت لازم را داشته باشند.

وی تصریح کرد: روزانه میلیون ها تردد در سطح شهر های مختلف برای دید و بازدید، گردش وتفریح توسط مردم انجام می شود و تاکید ما بر این است که شهروندان طوری مسافرت خود را مدیریت کنند که شیرینی این ایام برای آنها تلخ نشود و در پایان تعطیلات شاهد رضایت خاطر این عزیزان باشیم.

سردار رضایی در خصوص امنیت اجتماعی استان بوشهر با بیان اینکه در امنیت این استان شاهد یک وضعیت بسیار خوبی هستیم گفت: بر اساس گزارش رده های انتظامی، با همراهی مردم و اقدامات انتظامی و قضایی شاهد کاهش وقوع جرایم و در کنار آن افزایش کشفیات هستیم.

جانشین فراجا با اشاره به فرارسیدن روز قدس، از مردم خواست با حضور پررنگ در این مناسبت، پاسخ محکمی به استکبار و صهیونیست‌ها بدهند.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما