plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۰
کد مطلب : ۴۵۴۷۹

آزمایش یک پهپاد انتحاری مجهز به هوش مصنوعی توسط کره شمالی

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بر آزمایش پهپاد انتحاری با فناوری هوش مصنوعی نظارت و اعلام کرد که این تکنولوژی باید جزو اولویت‌ها اصلی در توسعه تسلیحات مدرن باشد.
آزمایش یک پهپاد انتحاری مجهز به هوش مصنوعی توسط کره شمالی
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) پنجشنبه گزارش داد، کیم از پهپادهای جدید شناسایی بازدید کرد. این پهپادها ارتقا یافته و قادر به شناسایی و ردیابی اهداف تاکتیکی و فعالیت‌های متعدد دشمن در دریا و زمین هستند.

رهبر کره شمالی اظهار کرد: حوزه تجهیزات بدون سرنشین و هوش مصنوعی باید جزو اولویت‌های اصلی قرار گرفته و در نوسازی نیروهای مسلح از آن استفاده شود.

رهبر کره شمالی همچنین از تجهیزات شناسایی، جمع‌آوری اطلاعات و سامانه‌های تهاجمی و اختلال الکترونیک بازدید کرد.

کره شمالی همچنین برای نخستین بار از هواپیمای زودهنگام رونمایی کرد؛ این ابزار قابلیتی به این کشور امکان می‌دهد تا سامانه دفاع هوایی خود را بهبود ببخشد.

کارشناسان و تحلیلگران با بررسی تصاویر ماهواره‌ای اعلام کرده‌اند که کره شمالی هواپیمای باربری ایلیوشین-۷۶ ساخت روسیه را برای هشدارهای زودهنگام به کار گرفته است.

«شین وون سیک» مشاور امنیت ملی کره جنوبی در ماه نوامبر اعلام کرد: روسیه موشک‌های ضدهوایی و تجهیزات پدافند هوایی در اختیار کره شمالی قرار داده است.

وی افزود که این اقدام در پاسخ به تصمیم کره شمالی برای اعزام نیرو به جنگ اوکراین انجام شد.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما