plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
کد مطلب : ۴۵۴۰۶
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد

مصرف بنزین کشور در تعطیلات نوروزی افزایش یافت

مصرف بنزین به بیش از ۱۲۲ میلیون لیتر رسید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: استان‌های فارس، اصفهان، خوزستان، خراسان رضوی، مازندران و گیلان در تعطیلات نوروزی، بیشترین رشد مصرف بنزین را به خود اختصاص داده‌اند.
مصرف بنزین کشور در تعطیلات نوروزی افزایش یافت
به گزارش سرویس اقتصادی ایصال نیوز، کرامت ویس‌کرمی افزود: در ایام تعطیلات نوروزی امسال، مصرف بنزین در برخی از استان‌های کشور به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهارداشت: این در حالی است که تهران، به‌ عنوان پایتخت، همچنان جایگاه نخست مصرف کلی بنزین در کشور را به خود اختصاص داده است.

مصرف بنزین به بیش از ۱۲۲ میلیون لیتر رسید

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز امروز در خبری اعلام کرد: دیروز (یکشنبه، سوم فروردین) در مجموع ۱۲۲ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است که این مقدار در مقایسه با رقم ۱۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر مدت مشابه پارسال (سوم فروردین ۱۴۰۳) ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر، معادل ۵.۵ درصد افزایش یافته است.

میانگین مصرف روزانه بنزین کشور از یکم تا سوم فروردین‌ امسال ۱۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر است، همچنین مصرف روزانه بنزین کشور در روزهای یکم و دوم فروردین ۱۴۰۴ به ترتیب ۱۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر و ۱۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر بوده است.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما