plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱
کد مطلب : ۴۴۷۷۲
رئیس اتاق اصناف تهران خبر داد

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

مقرر شد که لامپ اضافی مغازه ها خاموش شود
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: ساعت کاری اصناف و پاساژها در ایام ماه مبارک رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد و صاحبان کسب‌و کار با مدیریت مصرف به بهبود ناترازی انرژی کمک خواهند کرد.
ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد
به گزارش سرویس اقتصادی ایصال نیوز، حمیدرضا رستگار در گفت گو با ایر نا درباره ناترازی انرژی و اینکه شب عید اصناف و پاساژها تا چه ساعتی می توانند باز باشند، افزود: در مقطعی به دلیل ناترازی انرژی (برق و گاز) با تصمیم استانداری تهران و پیگیری وزارت کشور ساعت کاری واحدهای صنفی و مراکز خرید و پاساژهای بزرگ در تهران تا ساعت ۸ شب تعیین شده بود.

رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت: بخشنامه ای برای تعطیلی اصناف و پاساژها تحت عنوان تعطیلی برای ۸ شب نداریم این بخشنامه برای قبل بوده است.

وی اضافه کرد: به تازگی نیز مسئله ناترازی انرژی با اوج گیری سرما بار دیگر بروز یافت که انتظار می رود واحد صنفی و بنگاه اقتصادی بزرگ مصرف انرژی برق و گاز را رعایت و مدیریت کنند.

وی تصریح کرد: در بحث مدیریت انرژی در واحدهای صنفی مقرر شد که لامپ اضافی که مغازه ها خاموش شود.

رستگار گفت: انتظار می رود واحدهای صنفی برای پایداری انرژی کمک کنند در غیر این صورت اگر مصرف خارج از الگو باشد، واحدهای متخلف اعمال قانون خواهند شد.

وی از مالکان منازل مسکونی خواست تا مصرف انرژی را رعایت کنند زیرا بنگاهای اقتصادی و واحدهای صنفی چون محل درآمد هستند، نیاز به انرژی برق و گاز دارند.

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه مدیریت انرژی به نفع همه مردم است اظهارداشت: تمامی اتحادیه های صنفی در تهران و اتاق اصناف دارای بازرسان ویژه هستند که در کنار گزارش های مردمی به تشخصیص کارشناسان پرمصرفان انرژی اعمال قانون می شوند.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما