plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۱
کد مطلب : ۴۴۶۴۶

گفت گوی سران کشورهای حاشیه خلیج فارس، اردن و مصر درباره غزه

رهبران کشورهای حاشیه خلیج فارس و اردن و مصر در ریاض دیدار درخصوص تحولات غزه و مسأله فلسطین گفت وگو کردند.
گفت گوی سران کشورهای حاشیه خلیج فارس، اردن و مصر درباره غزه
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، خبرگزاری رسمی عربستان (واس) اعلام کرد که این دیدار مشورتی و برادرانه در ریاض به دعوت ولیعهد سعودی برگزار شد تا دیدگاه‌ها و نظرات در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد تبادل قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، تلاش‌های مشترک برای حمایت از قضیه فلسطین و تحولات غزه مورد بررسی قرار گرفت.

واس افزود: در این دیدار، تمرکز ویژه‌ای بر تلاش‌های مشترک برای حمایت از قضیه فلسطین و تحولات اخیر در نوار غزه صورت گرفت.

این دیدار با مشارکت شاه اردن، امیر قطر، رئیس‌جمهوری مصر، رئیس امارات، امیر کویت و ولیعهد بحرین برگزار شد.

رهبران حاضر در دیدار ریاض از برگزاری جلسه اضطراری سران عرب که قرار است ۴ مارس (۱۴ اسفند) در قاهره برگزار شود، استقبال کردند.

این دیدار پس از آن درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای پذیرش ساکنان غزه در مصر و اردن صورت می گیرد.

این درحالی است که مارک روبیو وزیر امورخارجه آمریکا اعتراف کرد که این طرح با استقبال خوبی از سوی متحدان واشنگتن در منطقه روبه رو نشده است.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما