plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۸
کد مطلب : ۳۳۰۸۳
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت اعلام کرد

رشد حدود ۵۰ درصدی تعداد مراکز درمانی تعطیل شده متخلف در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰

بیش از ۱۳۴ هزار بازدید از مراکز درمانی در سال ۱۴۰۱ انجام شد
دکتر سیدهاشم دریاباری با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ بالغ بر چهار هزار و ۶۸۸ مرکز درمانی متخلف به مراکز قضایی، تعزیرات و انتظامی معرفی شدند که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به عدد ۶ هزار و ۶۷۹ مرکز رسید، گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر دو هزار و ۶۵۲ مرکز متخلف تعطیل شدند که این رقم در سال ۱۴۰۱ به سه هزار و ۹۵۲ مرکز رسید.
رشد حدود ۵۰ درصدی تعداد مراکز درمانی تعطیل شده متخلف در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰
به گزارش سرویس سلامت ایصال نیوز، سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در اجلاس معاونان درمان دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در ستاد وزارت بهداشت گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۳۴ هزار و ۵۹ مورد بازدید از مراکز درمانی کشور انجام شده که این رقم در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۱۹ هزار و ۴۱ مورد بوده است.
 
وی افزود: تعداد مراکز تعطیل شده متخلف در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ از رشد حدود ۵۰ درصدی برخوردار شده است. 
 
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۶۵۲ مرکز متخلف تعطیل شدند که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۳۹۵۲ مرکز رسید.
 
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۶۸۸ مرکز درمانی متخلف به مراکز قضایی، تعزیرات و انتظامی معرفی شدند که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به عدد ۶۶۷۹ مرکز رسید.
 
دکتر دریاباری بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ تعداد پرونده های معرفی شده به تعزیرات ۱۲۰۹ مورد بود که در سال ۱۴۰۱ به ۲۱۶۲ مورد رسید.
 
وی اضافه کرد: معرفی به دادسرا ۱۳۲۳ پرونده در سال ۱۴۰۰ بود که در سال ۱۴۰۱ به ۲۱۷۸ مورد رسید. همچنین تعداد پلمپ مراکز متخلف از ۱۲۱۴ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۳۳ مورد در سال ۱۴۰۱ رسید که تمام این آمارها از تشدید نظارت‌ها و جدیت در نظارت بر سلامت مردم حکایت دارند.
 
دکتر دریاباری در خصوص پذیرش بیماران خارجی گفت: تعداد بیمارستان ها و مراکز دارای IPD در این دولت با رشد قابل ملاحظه تا سال ۱۴۰۱ به ۲۳۳ مرکز و  در سه ماهه اول ۱۴۰۲ به عدد ۲۴۷ مرکز رسیده است.
 
وی افزود: تبدیل شدن ایران به قطب گردشگری سلامت در منطقه به استناد اسناد بالادستی همچون فرمان مقام معظم رهبری، سند چشم اندازه ایران ۱۴۰۴ و قانون برنامه پنجساله ششم و هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، اجرایی می شود.
 
وی با اشاره به پتانسیل جمعیتی بیش از ۸۸۰ میلیونی کشورهای منطقه، بیان داشت: تعداد مراجعه کنندگان غیرایرانی در سامانه سپاس از یک میلیون و ۱۳۶ هزار ۶۳۵ نفر درسال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۲۳۳ هزار و ۸۹۶ نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است که نشان از برنامه ریزی ها و اتکای گردشگران سلامت در منطقه به جمهوری اسلامی ایران است.
 
دکتر دریاباری گفت: بیشترین ملیت ها در زمینه گردشگری سلامت که به ایران مراجعه می کنند به ترتیب از کشورهای افغانستان، عراق، عمان، بحرین، پاکستان، کویت، آذربایجان، هندوستان، تاجیکستان و عربستان سعودی هستند.
 
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت افزود: این افراد در سال ۱۴۰۱ بیشتر در زمینه بیماری های زنان وزایمان، جراحی چشم، ارتوپدی، جراحی های زیبایی و رینوپلاستی، بیماری های قلب و عروق، اورولوژی، درمان طبی (غیرجراحی)، جراحی عمومی، سرطان و سایر تشخیص ها به ایران مراجعه کرده اند.
 
وی با بیان این که در رده بندی جهانی رتبه گردشگری سلامت ایران در حال حاضر ۴۶ است که با تمهیدات اندیشیده شده امکان ارتقای قابل توجه این رتبه وجود دارد، یادآور شد: اجرای طرح فعال سازی مناطق مرزی و مناطق تجاری آزاد در زمینه گردشگری سلامت در این رابطه نقش قابل توجهی دارد.
 
در ادامه مدیرکل دفتر توسعه صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان سازمان توسعه تجارت ایران با بیان ظرفیت موجود در این سازمان جهت توسعه خدمت گردشگری سلامت گفت: کمیته ماده ۵ متشکل از نمایندگان سازمان توسعه تجارت ایران (به عنوان دبیر)، وزارتخانه یا سازمان دولتی مرتبط و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، نمایندگان وزارت امور اقتصادی و بانک مرکزی یا اتحادیه و تشکل صادراتی ذیربط، مسئول تعیین اسناد مثبت مورد نیاز و بررسی آن‌ها جهت صدور گواهی صادرات خدمات از جمله گردشگری سلامت به عنوان یکی از بخش های خدمات هستند.
 
مهندس محمود اسکندری افزود: این کمیته با هدف ساماندهی، هماهنگی، تسهیل و شفاف‌سازی امور مربوط به تعاریف حوزه صادرات خدمات و بهره‌مندی فعالان این بخش در چارچوب مزایای قانونی تشکیل می شود. 
 
وی گفت: پرداخت مشوق های صادرات غیرنفتی کشور در قالب دستورالعملی تدوین شده و بر این اساس از فعالان عرصه صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان، حمایت های مالی و معنوی می‌شود.
 
اسکندری افزود: حمایت از اجرای تورهای خلاق و مبتکرانه برای جذب گردشگر خارجی از کشورهای بازار هدف، ارایه خدمات سلامت به گردشگران خارجی، شرکت در رویدادها و دوره های توانمندسازی، آموزش و فرهنگ سازی گردشگری و اجرای تورهای آشناسازی از جمله این موارد در زمینه گردشگری است.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما