plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
کد مطلب : ۳۰۹۰۳

آمادگی حداکثری مراکز درمانی در ایام نوروز

رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند تا ۱۵ فروردین سال 1402، از آمادگی حداکثری مراکز درمانی در ایام نوروز، خبر داد.
آمادگی حداکثری مراکز درمانی در ایام نوروز
به گزارش سرویس سلامت ایصال نیوز، دکتر حسن واعظی با اعلام این خبر، افزود: با توجه به نزدیک شدن تعطیلات نوروزی ۱۴۰۲، تمامی واحدهای ارائه‌ دهنده خدمات بهداشتی و درمانی اعم از اورژانس‌ های پیش بیمارستانی، درمانگاه‌ ها، پاراکلینیک ها و بیمارستان ها با رویکرد ارائه خدمات به موقع، با کیفیت و ایمن و افزایش رضایتمندی شهروندان و مسافران عزیز در سال جدید، آمادگی کامل دارند.

وی ادامه داد: بر همین اساس برنامه ریزی های لازم قبل از آغاز تعطیلات نوروزی در استان ها جهت اطمینان از آمادگی و فعال بودن مراکز، وجود و حضور نیروهای تخصصی و کادر درمانی، ارائه خدمات تشخیصی آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی و اطلاع ‌رسانی‌ های لازم در این زمینه، انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در تعطیلات پایان سال و نوروز همه مراکز اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی، اتاق های عمل، بخش های مراقبت ویژه، بخش های دیالیز و دیگر بخش ها به صورت شبانه روزی فعال است و به مسافران نوروزی خدمات رسانی می شود.

وی با بیان اینکه مراکز درمانی با تمام توان در خدمت مردم هستند، ادامه داد: با پیگیری های انجام شده در حال حاضر کمبودی در زمینه ملزومات پزشکی و داروهای اساسی و مورد نیاز بیمارستان ها وجود ندارد.

آمادگی تیم های واکنش سریع و ارزیاب

رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، افزود: تیم های واکنش سریع و ارزیاب نیز آمادگی کامل داشته و در صورت بروز مشکل، سریعا وارد عمل خواهند شد.

دکتر واعظی خاطرنشان کرد: هماهنگی بین استانی در مورد اعزام و انتقال بیماران نیز از طریق ستاد معاونت درمان، حوزه ۱۱۵، EOC  انجام و با پیگیری صورت خواهد گرفت.

استمرار نظارت بر مراکز درمانی در طول ایام تعطیل

رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی همچنین با اشاره به استمرار نظارت بر مراکز درمانی در طول ایام تعطیل، گفت: نظارت از طریق کارشناسان ستادی حوزه درمان بر تمامی مراکز درمانی صورت خواهد گرفت.

وی گفت: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای زیر 20 هزار نفر از دی ماه سال جاری و در کل کشور از ابتدای سال 1402 در دستور کار قرار گرفته است که تکمیل بستر فناوری اطلاعاتی ضروری و پایه اقدامات است.

رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی افزود: دانشگاه های علوم پزشکی به منظور استقرار صحیح و کامل این برنامه، لازم است نسبت به راه اندازی کمیته های مربوط به نظام ارجاع هماهنگی های لازم را انجام دهند.

دکتر واعظی اضافه کرد: در سطح ملی، ستاد ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع و قرارگاه پزشکی خانواده، ستاد اجرایی شامل کمیته آموزش، کمیته آمار، کمیته تامین و توزیع منابع، کمیته آموزش و مدیریت نیروی انسانی، کمیته پایش و نظارت، کمیته نظام ارجاع و کمیته بازنگری و به روز رسانی بسته خدمات تعریف شده است. در سطح دانشگاه ها نیز با همین ساختار فعالیت کمیته ها آغاز شده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با تامین نسبی منابع، حق الزحمه مقیمی و ماندگاری پزشکان متخصص و پزشکان عمومی بخش اورژانس بیمارستان ها به دانشگاه های علوم پزشکی تا پایان شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما