plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
کد مطلب : ۲۷۰۸۶
در برنامه شیوه با موضوع «رسانه و مدیریت بحران»

فواد ایزدی: تنها رسانه ای در دنیا که اصرار دارد بگوید من تریبون یک نظام هستم صدا و سیما است

کورش علیانی: رسانه ملی نتوانسته اعتماد را جلب کند
فواد ایزدی با بیان اینکه همه رسانه های دنیا تریبون یک نظامی هستند ولی فقط صداوسیماست که می گوید هستم، تصریح کرد: زمانی که شما اصرار دارید بگویید ما بلندگوی یک نظامی هستیم، هر چه بگویید می گویند این دارد نظام را تبلیغ می کند، نقد هم کنید می گویند شگردش است.
فواد ایزدی: تنها رسانه ای در دنیا که اصرار دارد بگوید من تریبون یک نظام هستم صدا و سیما است
به گزارش ایصال نیوز و به نقل از جماران، برنامه شیوه با موضوع «رسانه و مدیریت بحران»، شنبه شب با حضور فواد ایزدی استاد ارتباطات و کورش علیانی زبان شناس و مجری برگزار شد.

فواد ایزدی، استاد دانشگاه در برنامه شیوه گفت: ما معلم هستیم، کسی با یک ویدیوی دو ساعته عوض نمی شود، ما دانشجو داریم بعد از یک ترم عوض نمی شود!

*حرف درستی است که می گویند دشمن خسته است. بله خسته است، چون کار می کند، ما کار نمی کنیم!

*نقد بنده به عملکرد صداوسیما خیلی تندتر است! چند سال پیش من در همین صداوسیما با آقای حسام الدین آشنا بودم. گفتم زمانی که آدم نگاه می کند به تلویزیون صدا و سیما یاد شبکه های شرق اروپا در دهه 70 میلادی می افتد! این ذهنیت ایجاد می شود.


*یک فاجعه دارد در این کشور رخ می دهد و این فاجعه خود به خود ایجاد نشده است.


*مجموعه مخوفی وجود دارد، دارند آتش می ریزند.

* تنها رسانه ای در دنیا که اصرار دارد بگوید من تریبون یک نظام هستم صداوسیماست! در رسانه های اصلی دنیا یک نمونه نداریم که مستقل باشد

همه رسانه های دنیا تریبون یک نظامی هستند، ولی فقط صداوسیماست که می گوید هستم. این یکی از مشکلات اصلی است.

*این جوری هر گزارشی صداوسیما بدهد می گویند اینها راست نمی گوید. گزارش منفی بدهد می گویند ببینید چقدر وضع خراب است که رسانه خودشان این جوری می گوید.

*زمانی که شما اصرار دارید بگویید ما بلندگوی یک نظامی هستیم، هر چی بگویید می گویند این دارد نظام را تبلیغ می کند. نقد هم کنید می گویند شگردش است.

*شما کارتان را انجام دهید بدون اینکه بگویید متصل هستید. به تدریج مخاطب استقلال واقعی را حس می کند و مخاطب هایی که فاصله گرفته اند برمی گردند.

*مردم می فهمند که رسانه های خارجی دلشان به حال آنها نمی سازد.


*علیانی، مجری و زبان شناس: چرا ما راجع به خودمان حرف نمی زنیم؟

کورش  علیانی، مجری و زبان شناس گفت: جورج فلوید کشته می شود ما باید در مورد رسانه های آمریکا حرف بزنیم. روزی که اینجا با مسئله مواجه هستیم دوباره در مورد رسانه های آمریکا. پس کی در مورد رسانه های خودمان حرف بزنیم؟ خیلی تعجب برانگیز است.

نظام رسانه ای امانتی است در دست حاکمیت تا کشور را خوب اداره کند. یعنی اگر اعتراضی هست جایی برای آن باشد.

ما رسانه ی بی هویت برایمان جواب نمی دهد. در آمریکا هم رسانه ها هویت دارند، سی ان ان دارد، فاکس نیوز دارد. گفتمان ها و روایت های آنها فرق دارد. این طور برای خودشان هویت می سازند.

هویت و روایت اصلی و گفتمان رسانه ای رسانه ملی چیست؟ نداریم!

اگر می خواستید صداوسیما موفق باشد باید 13 سال پیش این گفتمان رسانه ای تشکیل می شد.

آقای ایکس را آورده اند ولی یک زمانی نمی شد اسمش را برد! خب او همان آدم است، باید سالها پیش او را می آوردند.

یعنی چه مجری می گوید پدرت کشته شده؟ مادرت کشته شده؟ چرا فکر می کنیم اینجایی که ما در آن نشسته ایم همیشه درست است؟ چرا مهمان برنامه را خفت می کنید؟!

 
*رسانه ملی نتوانسته اعتماد را جلب کند

از عنوان سواد رسانه ها بارها به عنوان چماق استفاده شده است. کجای دنیا مردم کف خیابان سواد رسانه ای دارند؟ این چه چرندی است؟

بله همه رسانه ها آمده اند تا این کشور را آتش بزنند. ولی چطور توانستند؟ در درجه اول با فقدان حضور رسانه ملی. شما نتوانسته اید اعتماد آنها را جلب کنید.

آن زمانی که بحرانی وجود ندارد پایتان را روی گاز می گذارید و تا هر جایی که می توانید فشار می دهید. اندازه یک سر سوزن در گفت و گو جایی برای تردید نمی گذارید.

مردم غزه در بزرگترین زندان دنیا توانسته اند نظام رسانه ای خود را شکل دهند. با بزرگترین کشور هم دارند می جنگند.

اینجا هم سازمانی داریم که داره از بزرگترین امکانات کشور بهره مند می شود و در این سازمان نظامی محافظه کار وجود دارد.

انتهای پیام/*
۱۱
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما