plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
کد مطلب : ۲۶۸۳۱

سهمیه‌بندی سِرُم در داروخانه‌ها؛ برنامه‌ریزی برای ذخیره استراتژیک

نایب رئیس انجمن داروسازان ضمن تشریح چرایی کمبود سرم در کشور، گفت: در مقطع فعلی، واردات سرم به کشور از سوی وزارت بهداشت ضروری است.
سهمیه‌بندی سِرُم در داروخانه‌ها؛ برنامه‌ریزی برای ذخیره استراتژیک
به گزارش ایصال نیوز، دکتر علی فاطمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مباحث مطرح شده، در زمینه کمبود سرم، گفت: در حال حاضر کمبود سرم در کشور وجود دارد و بر همین اساس هم سرم فقط به داروخانه‌های منتخب و تعدادی از داروخانه‌های دولتی داده می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر سرم در داروخانه‌ها سهمیه‌بندی شده است. فاطمی ادامه داد: مراجعه با بیماری‌های گوارشی به مراکز درمانی افزایش یافته و بر همین اساس مصرف سرم افزایش یافته است.

فاطمی درباره میزان تولید سرم در کشور، گفت: روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار بطری سرم در کشور تولید می‌شود که این میزان تولید، به اندازه نیاز کشور است و در نتیجه نباید کمبود سرم داشته باشیم، اما در برخی مقاطع مانند شرایط کنونی که بیماری‌های فصلی زیاد می‌شود، متأسفانه با کمبود سرم مواجه می‌شویم.

وی با تاکید بر ضرورت داشتن ذخیره استراتژیک در حوزه دارویی کشور، گفت: هر کشوری باید ذخایر استراتژیک دارو داشته باشد تا در صورت کمبود، مردم دچار مشکل نشوند، اما متأسفانه ذخایر استراتژیک داروها به ویژه سرم طی دو سال شیوع کرونا به صفر رسیده و در حال حاضر به اندازه مصرف کشور است.

فاطمی همچنین گفت: در شرایط فعلی سرم‌های داخلی جوابگوی نیاز کشور نیستند و از طرفی در این مقطع که زائران اربعین در حال بازگشت هستند و ممکن است با بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش، گرمازدگی و... مراجعه کنند، واردات سرم به کشور از سوی وزارت بهداشت ضروری است.

انتهای پیام/*
۱
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما