آخرین گزارشهای منتشره حاکی از آن است که در ماه گذشته ذخایر استراتژیک نفت آمریکا به آسیا و اروپا صادر شدند و در این میان چین نیز از این صادرات بی نصیب نبوده است.
به گزارش ایصال نیوز، صادرات نفت خام و سوخت تاثیر اقدامات جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای کاهش بی سابقه قیمت سوخت ها را کاهش می دهد.
بایدن روز شنبه در تماسی مجدداً از عرضهکنندگان بنزین خواست تا قیمتهای خود را کاهش دهند، که انتقاد درستی از سوی جف بزوس، بنیانگذار آمازون، به دنبال داشت.
حدود ۱ میلیون بشکه در روز از ذخایر استراتژیک نفت ایالات متحده آمریکا تا اکتبر با سرعتی بی سابقه تخلیه شده است.
این تخلیه به این معنی است که ذخایر استراتژیک نفت خام به کمترین میزان از سال ۱۹۸۶ رسیده است.
قیمت های آتی نفت خام ایالات متحده بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه و قیمت بنزین و گازوئیل بالای ۵ دلار در هر گالن در یک پنجم کشور است.
مقامات آمریکایی گفته اند که اگر از ذخایر استراتژیک نفت استفاده نمی شد، قیمت نفت می توانست بالاتر باشد و برای یک بار هم که شده حق با آنهاست.
با این حال، این سوال پیش می آید که وقتی ایالات متحده دیگر نمی تواند ذخایر استراتژیک نفت را در میان نگرانی های یک وضعیت اضطراری واقعی بفروشد، برای قیمت نفت چه اتفاقی می افتد.
گفتنی است؛ قیمت نفت از زمان شروع حمله روسیه به اوکراین و اعمال تحریمهای آمریکا و متحدانش علیه مسکو، افزایش یافت.
درحالی که روسیه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان است و حدود ۱۰ درصد از بازار جهانی نفت را به خود اختصاص داده است با تشدید تحریمها علیه روسیه. دولت بایدن با هدف کاهش قیمت سوخت و کنترل بازار انرژی، در چندین مرحله دستور داد از ذخایر استراتژیک این کشور استفاده شود.