نان، ماکارونی، سیب زمینی و برنج برای حافظه مضر هستند
یک متخصص مغز و اعصاب می گوید که فست فود می تواند به حافظه آسیب برساند و باعث فراموشی شود. همچنین نان سفید، ماکارونی، سیب زمینی، برنج و سایر مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا برای حافظه مضر هستند، زیرا سطح قند خون را به طور چشمگیری افزایش می دهند.
پروفسور دریا اولودوز متخصص مغز و اعصاب در مقاله ای می نویسد که چگونه رژیم غذایی یک فرد بر وضعیت حافظه او تأثیر می گذارد.
به گفته این متخصص، افرادی که از فراموشی رنج می برند باید از فست فود صرف نظر کنند، زیرا چنین غذاهایی نه تنها قلب، بلکه عروق مغز را نیز به خطر می اندازد.
وی در این مقاله تاکید می کند: "مغز ما 30 درصد از کالری دریافتی بدن از غذا را جذب می کند. در واقع، هر چیزی که می نوشید و می خورید مستقیماً بر عملکرد مغز و حافظه شما تأثیر می گذارد."
روغن های گیاهی حاوی اسیدهای چرب امگا 6 بر عملکرد مغز تأثیر منفی می گذارد. همچنین باید خوردن نوشیدنی های انرژی زا را که احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهند، متوقف کنید. زیرا افزایش سطح انسولین باعث فراموشی می شود.
نان سفید، ماکارونی، سیب زمینی، برنج و سایر مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا برای حافظه مضر هستند، زیرا سطح قند خون را به طور چشمگیری افزایش می دهند. محصولات با شیرین کننده های مصنوعی نیز همین اثر منفی را دارند.
پیش از این در خبرها امده بود که مقاله منتشره در مجله " نورولوژی"، محققان طی تحقیقات انجام شده و مطالعه آنالیز 1623 نفر بالای 65 سال به این نتیجه رسیدند که هر چه مقدار مصرف ماهی بیشتر باشد (از یک بار در هفته تا 4 بار در هفته )، علایم آسیب در عکسهای مغز کمتر مشاهده شده است. این ارتباط، بیشتر در بین افراد سنین از 65 تا 69 نمایانتر بود.
بدین ترتیب این تحقیقات نشان دادند که در افراد بدون سکته مغزی و یا زوال عقل، مصرف بیشتر ماهی با بیماریهای بیشتر نادر بالینی قلب و عروق در عکس های "ام ار آی" مشاهده شده است.