ظهور کرونای بدون علامت؛ شهر شانگهای چین قرنطینه شد
رکورد کرونا در بزرگترین شهر چین شکسته شد
با ثبت موارد وسیع کرونای بدون علامت در «شانگهای» بزرگترین شهر چین، انجام آزمایشهای کووید-19 افزایش یافت و بخش بزرگی از این شهر 26 میلیون نفری تعطیل شد.
به گزارش ایصال نیوز و به نقل از آسوشیتدپرس، چین روز دوشنبه با افزایش شیوع ویروس کرونا و در بحبوحه مطرح شدن پرسشهایی در مورد زیان اقتصادی استراتژی «صفر کووید» این کشور، بیشتر مناطق بزرگترین شهر خود شانگهای را مسدود تعطیل کرد.
به گفته دولت محلی، منطقه مالی پودونگ شانگهای و مناطق اطراف آن از اوایل دوشنبه تا جمعه با شروع آزمایشهای انبوه در سطح شهر تعطیل خواهند شد.
در مرحله دوم قرنطینه، منطقه وسیع مرکز شهر در غرب رودخانه هوانگپو که شهر را تقسیم می کند، قرنطینه پنج روزه خود را از جمعه آغاز خواهد کرد.
از ساکنان شهر خواسته شده است در خانه بمانند و برای اطمینان از عدم تماس با دنیای خارج، تحویل کالا ها در پست های بازرسی انجام می شود.
ادارات و کلیه مشاغلی که ضروری تلقی نمی شوند تعطیل شده اند و حمل و نقل عمومی به حالت تعلیق در آمده است.
در حال حاضر، بسیاری از مناطق در داخل این شهر 26 میلیونی عملاً تعطیل شدهاند و ساکنان آنها ملزم به انجام آزمایشهای متعدد کووید-19 هستند.. پارک موضوعی دیزنی شانگهای از جمله مشاغلی است که زودتر تعطیل شد.
براساس گزارش کمیسیون ملی بهداشت چین، شانگهای امروز یک رکورد روزانه جدید برای موارد بدون علامت کووید-۱۹ گزارش کرد.
شانگهای روز یکشنبه 3 هزار و 500 مورد جدید ابتلا به کووید-19 را شناسایی کرد.
چین در این ماه بیش از 56 هزار ابتلا را در سراسر کشور گزارش کرده است که افزایش موارد ابتلا در استان جیلین در شمال شرقی کشور بیشتر آنها را تشکیل می دهد.
چین در واکنش به بزرگترین شیوع خود در دو سال اخیر، به اجرای آنچه که رویکرد «دینامیک صفر کووید» مینامد، ادامه داده و آن را اقتصادیترین و مؤثرترین استراتژی پیشگیری در برابر کووید-19 میداند.
این امر مستلزم قرنطینه و آزمایش انبوه است، به طوری که افراد نزدیک اغلب در خانه یا در یک مرکز دولتی مرکزی قرنطینه می شوند.
این استراتژی بر ریشه کنی انتقال ویروس در جامعه در اسرع وقت، گه گاه با قرنطینه کردن کل شهرها متمرکز است.
با کاهش رشد اقتصادی چین، اقدامات سختگیرانه ممکن است به تشدید مشکلات در حوزه های اشتغال، مصرف و حتی زنجیره تامین جهانی منجر شود.
در حالی که نرخ واکسیناسیون در چین حدود 87 درصد است، این رقم در میان افراد مسن به میزان قابل توجهی کمتر است.