plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۳:۴۹
کد مطلب : ۲۱۷
رئیس جمهور در اجتماع بزرگ مردم تهران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن:

راه و مسیر انقلاب اسلامی همانند 40 سال گذشته با قدرت ادامه خواهد یافت/حضور گسترده مردم در سراسر ایران اسلامی به معنای نقش بر آب شدن نقشه های یکساله دشمنان است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه راه و مسیر انقلاب اسلامی همانند 40 سال گذشته با قدرت ادامه خواهد یافت، اظهارداشت: حضور گسترده مردم در خیابان‌های سراسر ایران اسلامی و از جمله تهران بدان معنا است که نقشه‌های یکساله دشمن، نقش بر آب شده و دشمن هرگز به اهداف شوم خود نخواهد رسید.
راه و مسیر انقلاب اسلامی همانند 40 سال گذشته با قدرت ادامه خواهد یافت/حضور گسترده مردم در سراسر ایران اسلامی به معنای نقش بر آب شدن نقشه های یکساله دشمنان است
به گزارش ایصال نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در اجتماع بزرگ مردم تهران در مراسم راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، با برشمردن ویژگی های خاص مراسم 22 بهمن امسال گفت: مراسم امسال از یک سو با چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران و از سوی دیگر  ایام دهه فجر امسال با عطر و بوی فاطمی همراه شده است ؛ همان بزرگواری که در سایه تعالیم پدرش، همسرش و فرزندانش ملت ما توانست در برابر همه قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها بایستد و پیروزی را به دست آورد.
رئیس جمهور با بیان اینکه ملت ایران چهل سال پیش، از استبداد ، استعمار و وابستگی‌ها رهایی یافت و توانست نظام جمهوری اسلامی را در این سرزمین مستقر سازد، افزود: همچنین امسال در شرایطی جشن 22 بهمن را برگزار می‌کنیم که آمریکای جنایتکار ، صهیونیسم و ارتجاع منطقه ، مردم  ما را تحت فشار تحریم قرار داده‌اند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی برای حراست و حفاظت از ایران اسلامی عزیز بود، افزود: مردم به خوبی می‌دانند که در 205 سال قبل، بخش بزرگی از مناطق شمالی ایران و قفقاز در دوران پادشاهان خائن قاجار از ایران جدا شد و 191 سال پیش بخش دیگری از شمال ایران را از این سرزمین مادری جدا کردند. 172 سال قبل بخش بزرگی از شمال غرب و  163 سال پیش نیز بخش مهمی از شرق ایران جدا شد.
رئیس جمهور ادامه داد: 138 سال قبل بخشی از شمال شرق ایران از این کشور جدا شد و بعد در 100 سال پیش بخش بزرگی از جنوب ایران که امروز به عنوان چند کشور در جنوب خلیج فارس هستند از ایران جدا شد و حتی 47 سال پیش، یعنی هفت سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در زمان رژیم خائن پهلوی باز بخش مهمی از جنوب ایران که همواره در کتب جغرافیا به عنوان استان چهاردهم ایران نامیده می شد، به دست خیانت‌بار پهلوی از ایران جدا شد.
دکتر روحانی اظهار داشت: در این چند دهه و در دوران شاهان سست عنصر قاجار و پهلوی، دو سوم این سرزمین را از ایران جدا کردند و این بدان معناست که رژیم‌های گذشته علاوه بر اینکه بر دین ، فرهنگ ، رفاه و زندگی مردم خیانت کردند، بر تمامیت ارضی ایران هم خیانت کردند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی از مردم به یاد دارند و یا در تاریخ خوانده اند که 100 سال پیش در جنگ جهانی چگونه شمال، غرب و جنوب ایران توسط سه قدرت اشغال شد، تصریح کرد: 77 سال پیش در زمان پهلوی اول در جنگ جهانی دوم علیرغم بی‌طرفی ایران، متفقین ایران را به شمال و جنوب تقسیم کردند و بر این کشور مسلط شدند و به شاه دستور دادند که باید از ایران خارج شود و او همه شرایط متفقین را پذیرفت به شرط آنکه بعد از او پسرش شاه ایران شود.
رئیس جمهوری همه این موارد را خیانت‌های آشکار پادشاهان و آنهایی که بر اریکه قدرت تکیه زده بودند ، نسبت به ملت بزرگ ایران عنوان کرد.
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: اما 38 سال پیش زمانی که قدرت‌های جهانی صدام افلقی را تحریک کردند تا با سلاح شرق و غرب و با پول ارتجاع منطقه و سربازان بسیاری از کشورهای دیگر  به ایران حمله کند، ملت رشید و بزرگ ایران با فرزندان دلاورش از ارتش ، سپاه ، بسیج و نیروی انتظامی و همه مردم در برابر همه جهان ایستادند.
رئیس جمهور یادآور شد: حامیان صدام به او وعده داده بودند که ظرف یک هفته نظام جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کند و به اصطلاح، خود صدام  3 روز بعد در اهواز و 7 روز بعد در تهران مصاحبه کند، اما ملت ایران در مقابل آنها ایستادند، 8 سال مقاومت کردند و پیروزی‌های عظیمی را در تاریخ ثبت کردند.
دکتر روحانی ادامه داد: مردم مقاوم ایران و رزمندگان اسلام به فرمان امام(ره) حصر آبادان را شکستند، خرمشهر را آزاد کردند، مناطق بزرگی از غرب ایران را در عملیات فتح‌المبین آزاد کردند و بعد هم با عملیاتی همچون والفجر 8،  کربلای 5 و سایر عملیات‌ها، قدرت دشمن را در هم شکسته و به دنیا گفتند که امروز ایران شاهی و شاهنشاهی نیست، امروز ایران اسلامی است و جوانان این سرزمین طبق وظیفه دینی و ملی خودشان در برابر همه زورگویان دنیا با قدرت می‌ایستند.
رئیس جمهور افزود:  شرق و غرب ، مدرن‌ترین هواپیماها، توپخانه ها، تانک ها و هلی کوپتر ها را در میانه جنگ در اختیار صدام گذاشتند اما در عین حال شکست نهایی نصیب همه مزدوران آنها و افلقیان شد و رزمندگان بزرگ و غیور ما با پرچم پیروزی از جبهه به خانه برگشتند.
رئیس شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: امروز همه دنیا بداند قدرت جمهوری اسلامی ایران به مراتب از روزهای رزم و جنگ و دفاع، بیشتر است و نیروهای مسلح ما در
تهیه انواع سلاح و مهمات آماده تر است به طوری که  اگر در زمان رژیم گذشته 5 درصد سلاح و مهمات ما ایرانی و 95 درصد خارجی بود، امروز 85 درصد تجهیزات و مهمات و نیازمندی‌های دفاعی کشور ما به دست نیروهای توانمند و دلاور خودمان ساخته می‌شود.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه برای تقویت قدرت دفاعی و ساختن انواع موشک‌های ضدزره، پدافند هوایی، زمین به دریا و دریا به دریا، هوا به هوا و زمین به زمین از کسی اجازه نگرفته‌ و نخواهیم گرفت، گفت: راهمان را و قدرت‌نظامی‌مان را ادامه می‌دهیم و نزد ملت ایران به صراحت می‌گویم که قدرت نظامی ایران در طول این 40 سال و بویژه در 5 سال اخیر برای همه جهانیان شگفت‌آور است.
رئیس جمهور ادامه داد: در این 40 سال پیشرفت در صنایع دفاعی، نظامی، موشک‌ها، جنگنده‌ها، هلی‌کوپترها، ناوچه‌ها، زیردریایی ها، تانک‌ها و نفربرها و سلاح انفرادی و هر آنچه که نیروهای مسلح از سلاح و مهمات و بالاتر از آن نیاز دارند و شهامت نیروهای مسلح و انگیزه و تدبیر و نقشه آنها همه جهانیان را شگفت زده کرده است.
دکتر روحانی اظهار داشت: در 5 سال اخیر وقتی ایران اراده کرد، به ملت های عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن کمک کند، جهانیان دیدند که دشمنان در برابر قدرت‌ ملت‌های منطقه و حمایت‌های ایران به پیروزی دست نیافتند و امروز ناچارند با اعتراف به شکست‌های 20 ساله مداخلات خودشان در ایران کم کم از منطقه خارج شوند و ملت‌های منطقه بتوانند با آزادی راه خود را ادامه دهند.
رئیس جمهور حفظ تمامیت ارضی و حراست از ایران عزیز را اولین دستاورد انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: یک میلیمتر از خاک و آب‌های این سرزمین به دشمن واگذار نشد و ملت ایران در برابر توطئه‌ها پیروز شد.
دکتر روحانی با بیان اینکه دومین دستاورد بزرگ این انقلاب که به آن می‌بالیم و افتخار می‌کنیم، تغییر نظام مشروعیت در این کشور بود، گفت: نظام مشروعیت در گذشته بر این مبنا بود که فردی بر اساس اینکه فرزند کدام پدر و از کدام طایفه و قبیله است می توانست شاه باشد و بعد او هم فرزند او بود، که این نظام بر هیچ مبنای عقلی، شرعی و دمکراسی منطبق نبود.
رئیس جمهور افزود: دستاورد جمهوری اسلامی ایران این بود که نظام مشروعیت را بر مبنای اسلام و جمهوریت قرار داد و امروز تمام مسئولین جمهوری اسلامی ایران از مقام معظم رهبری گرفته تا رئیس جمهور، اعضای مجلس شورای اسلامی، خبرگان و شوراها همه و همه با رأی مردم و با صندوق آراء مسند مسئولیت را به عهده می‌گیرند.
دکتر روحانی تاکید کرد: همه باید حواسمان جمع باشد که اگر در این 40 سال در برابر انواع توطئه‌ها پیروز شدیم، بخاطر اسلام و جمهوریت بود؛ اسلامیت و جمهوریت ما را حراست و حفاظت کرد.
رئیس جمهور ایمان، شور، اعتقاد، فرهنگ جهاد و شهادت و ایثار مردم را بزرگترین ره‌آورد انقلاب و دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: امید و تکیه به خدا، آن نیرویی است که ما داریم و دشمن ندارد و می‌دانیم در میدان نبرد پیروز یا کشته شویم، فاتح هستیم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه همین اعتقاد بود که در 8 سال دفاع مقدس کشور را نگه داشت، گفت: بر اساس همین اعتقاد است که میلیون‌ها نفر با افتخار به زیارت مرقد امام هشتم (ع) و میلیون‌ها نفر پای پیاده به زیارت ابی عبدالله الحسین (ع) می‌شتابند و در عاشورا و 21 رمضان، عید فطر و غدیر سراسر روزهایی که به نام اسلام و ائمه هدی و پیامبر (ص) است مردم هر سال پرشور تر از سال قبل حضور می‌یابند.
دکتر روحانی با بیان اینکه اساس انقلاب این بود که فضیلت جای رذیلت و اخلاق جای ابتذال بنشیند، اضافه کرد: ایمان و معنویت، اساس انقلاب و قدرت و توان دیروز و امروز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هست. اگر ایمان نبود، انقلاب، انقلاب اسلامی نبود، انقلاب ایرانی و ملی بود و آن وقت حتماً این انقلاب در برابر انواع توطئه‌ها نمی‌توانست مقاومت کند. اسلامیت نظام تأیید این نظام است و توانسته کشور و نظام را در برابر انواع خطرات حفظ کند.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت انتخابات و صندوق آرا اظهار داشت: از سوی دیگر آنچه باعث شده است روز به روز مردم علیرغم فشارهای دشمن با نشاط بیشتر، مسیر و آرمان خود را ادامه دهند، آن است که هر دو سال یکبار پای صندوق رأی می‌شتابند و افراد مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند. صندوق آراء تضمین حفظ این نظام است. هر کس هر نوع تغییر می‌خواهد پای صندوق آراء به دنبال تحقق آن است.
دکتر روحانی ادامه داد: پای صندوق آراء است که مردم نظرات، ایده و راه‌شان را در تبلیغات انتخاباتی اعلام کرده و فرد مورد نظر را در مجلس، در ریاست جمهوری و خبرگان و شوراها برمی‌گزینند و انتخاب می‌کنند. حواسمان باشد، صندوق رأی و انتخابات یکی از نعمت‌های بسیار بزرگ جمهوری اسلامی ایران است. اگر این صندوق نبود، اگر صف طولانی در انتخابات نبود، دشمن
می‌توانست توطئه‌های مختلفی را علیه کشور طراحی کند.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز در جامعه یک دمکراسی و مردم‌سالاری به معنای واقعی کلمه وجود دارد. نظام جمهوری اسلامی آن نظام و رژیمی نیست که بگوید یک حزب و آن رستاخیز و هر کس خواهان آن نیست گذرنامه بگیرد و از ایران خارج شود. احزاب، روزنامه‌ها، مجلات، رسانه‌ها، در این کشور آزاد هستند و همه مسئولین، مسئولین اجرایی، مسئولین نظارتی باید با سعه صدر با انتخابات برخورد کنند. هر چه سعه صدر بیشتر باشد و راه را برای حضور همه افکار، احزاب و جناح‌ها آماده تر کنیم، نظام مستحکم‌تر خواهد بود.
رئیس جمهور با ابراز امیدواری به تصویب لایحه جامع انتخابات که از سوی دولت به مجلس ارائه شده است ،گفت: در لایحه قانون جدید انتخابات به این نکات توجه شده و امیدواریم با تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، شاهد انتخابات‌ پرشورتری در آینده باشیم.
دکتر روحانی،پیشرفت ملت ایران در مسیرهای مختلف و شکوفایی بخش‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی و رفاه اجتماعی را سومین نکته مهم اظهارات خود عنوان کرد و با اشاره به افزایش جمعیت کشور از آغاز انقلاب تا کنون از 36 میلیون به 82 میلیون نفر، گفت: اگر جمعیت ما بیش از 2 برابر شده است حداقل باید کار و تلاش و محصول و پیشرفت ما هم نسبت به 40 سال پیش 2 برابر باشد درحالی که وقتی به آمار و ارقام نگاه می‌کنیم وضع ما بسیار بیشتر و بهتر از آن چیزی است که تصور می‌شود.
رئیس جمهور افزود: قبل از انقلاب با تمام فراز و نشیب‌ها با وجود استفاده از متخصصین آمریکایی و اسرائیلی در بخش کشاورزی، کل محصولات کشاورزی ایران در سال آخر رژیم گذشته 26 میلیون تن بوده این درحالی است که امروز میزان تولید محصولات کشاورزی ما 122 میلیون تن است.
دکتر روحانی با بیان اینکه امروز تولیدات کشاورزی کشور نسبت به قبل از پیروزی انقلاب بیش از 5 برابر افزایش داشته است، گفت: در 5 سال اخیر، تولید محصولات کشاورزی ما از محصولات رژیم گذشته بیشتر بوده است است  به طوری که در 5 سال حدود 25 میلیون تن به تولید محصولات کشاورزی اضافه شده و  کل محصولات رژیم گذشته 25 میلیون تن بوده است.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه کشاورزان، مهندسین و فعالان کشور در بخش کشاورزی، کار بسیار بزرگی را در این 40 سال انجام داده‌اند، گفت: محصول گندم تولیدی کشور در روز پیروزی انقلاب حدود4 میلیون تن بود اما امروز میزان تولید این محصول نزدیک به 14 میلیون تن رسیده و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه صادرات محصولات کشاورزی نسبت به قبل از انقلاب 20 برابر شده است، ادامه داد: قبل از انقلاب محصولات کشاورزی کشور 285 میلیون دلار بوده که امروز به 5 میلیارد و 77 میلیون دلار رسیده است؛ بنابراین مسیر درست انتخاب شده است.
دکتر روحانی اظهار داشت: در رژیم گذشته مجموعاً 38 هزار هکتار در پوشش سامانه نوین آبیاری بوده و امروز 2 میلیون و 50 هزار هکتار زیر این پوشش قرار گرفته و نزدیک به 6 برابر شده است.
رئیس جمهور گفت: آمار پیشرفت ها در کشاورزی نشان می دهد در طول این 40 سال ملت بزرگ ایران چه پیشرفت بزرگی را به دست آورده است.
دکتر روحانی با بیان اینکه در بخش صنعت، کل بنگاه‌های صنعتی در 40 سال پیش،  1503 بنگاه بوده و امروز 85 هزار بنگاه صنعتی داریم، افزود:  در گذشته کل فولاد کمتر از 400 هزار تن بوده و امروز بالای 20 میلیون تن است؛ محصولات صنعتی امروز با 40 سال پیش، حتی با 10 سال پیش قابل مقایسه نیست، این به معنای حرکت مردم در مسیر جهاد، سازندگی و پیشرفت است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در زمان رژیم گذشته کل میزان گازی که می‌توانسته روزانه در اختیار مردم قرار بگیرد، حدود 100 میلیون تن بوده و امروز تبدیل شده به 1000 میلیون تن و این نشان می دهد که کارگران و مهندسین در بخش نفت، چه زحمات بزرگی را متحمل شدند.
دکتر روحانی ادامه داد: کل ذخایر نفت کشور 88 میلیارد بشکه بوده و امروز ذخایر حدوداً 2 برابر شده و 160 میلیارد بشکه است و به معنای این است که با اکتشافات مهندسین و رفتن خارجی‌ها و آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها، امروز توانستیم روی پای خودمان بایستیم و کشور را اداره کنیم.
 رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر دنیا جمعیت تحت پوشش را نگاه کند، دچار حیرت می‌شود، گفت: جمعیت تحت پوشش برای استفاده از گاز، قبل از انقلاب، فقط 51 هزار خانواده بوده و امروز حدود 22 میلیون خانوار از گاز شهری استفاده و بهره‌برداری می‌کنند. فقط 6 مجتمع پتروشیمی در زمان رژیم گذشته داشتیم و امروز 52 مجتمع داریم. در رژیم گذشته، محصولات در پتروشیمی، 1.2 دهم میلیون تن بوده که امروز محصولات پتروشیمی تولید داخل به 3.7 دهم میلیون تن رسیده است. امروز شاهد پیشرفت کشور در زمینه‌های مختلف هستیم.
دکتر روحانی با بیان بخشی از دستاوردهای کشور در حوزه های آب، برق، راه، راه‌آهن و بنادر افزود: در زمان رژیم گذشته 19 سد در سطح ملی داشتیم و امروز 172 سد داریم
و این نشان می‌دهد که تعداد سدهای کشور نسبت به گذشته چند برابر شده است.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه تولید برق کشور 7 هزار مگاوات بوده و امروز به 80 هزار مگاوات رسیده است، اظهارداشت: در تولید برق در دنیا در دوره حکومتی آن فردی که می‌گفت به دروازه بزرگ تمدن رسیده ایم در رتبه سی و هشتم بودیم و امروز در دنیا چهاردهم و در منطقه اول هستیم و این نشان می‌دهد که به چه تحول و پیشرفتی در زمینه‌های مختلف دست یافته ایم. ظرفیت بنادر کشور قبل از انقلاب 19 میلیون تن بوده و امروز 234 میلیون تن است و این پیشرفت پس از انقلاب است.
دکتر روحانی تصریح کرد: ظرفیت مسافربری خطوط ریلی کشور 5 میلیون نفر بوده و امروز 25 میلیون نفر است. نکته‌ای که اینجا می‌خواهم تأکید کنم این است که پیشرفت های کشور در سه حوزه علم و دانش، بهداشت و درمان، رفاه اجتماعی و عدالت اجتماعی، جای تردید حتی برای دشمنان باقی نگذاشته است. نرخ باسوادی قبل و بعد انقلاب، میانگین سال‌های تحصیل بعد و قبل انقلاب و تعداد دانشجویان قبل و بعد انقلاب به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
رئیس جمهور گفت: امروز 14 میلیون و 500 هزار دانش‌آموز و بیش از 4 میلیون دانشجو داریم، در حالی که کل دانشجویان کشور در زمان رژیم گذشته 175 هزار نفر بود. در علم، دانش، پیشرفت‌های علمی و در رشد تعداد نیروی تحصیلکرده در کشور، همه دنیا اعتراف می کنند که در این زمینه پیشرفت جمهوری اسلامی بسیار سریع بوده است.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به پیشرفت های کشور در حوزه بهداشت و درمان و سلامت ، گفت : در زمان رژیم گذشته 14 هزار و 700 پزشک در این کشور خدمت می‌کردند که از این تعداد،6 هزار پزشک خارجی بودند.
دکتر روحانی با بیان اینکه امروز 140 هزار پزشک در نقاط مختلف کشور خدمت می‌کنند،گفت: امروز پزشکان در سراسر کشور حضور دارند و حتی متخصصین در شهرهای کوچک هستند. 18 هزار خانه بهداشت در روستاها ایجاد شده است و شرایط امروز ایران از لحاظ بهداشتی، مورد اعتراف همه کشورهای دنیاست.
رئیس جمهور با اشاره به پیشرفت سریع کشور در حوزه بهداشت و درمان و سلامت، افزود: محاسبات در تمام کشورها نشان داده که امید به زندگی‌ در این کشورها در 40 سال گذشته 10 سال اضافه شده است درحالی که در ایران به طور متوسط در این دوره 40 ساله امید به زندگی 20 سال اضافه شده  و معنای آن این است که حرکت به سمت توسعه در ایران بیش از چیزی است که دنیا تصور می‌کند.
دکتر روحانی در ادامه سخنان خود "کمک به اقشار مستضعف، عدالت و همچنین رفاه اجتماعی"  از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون را مورد اشاره قرار داد و گفت: چه زمانی بوده که همه مردم ایران زیر پوشش بیمه درمانی باشند. در این چند سال 10 میلیون نفر زیر پوشش بیمه درمانی قرار گرفته‌اند.
رئیس جمهور افزود: کمک های دولتی و مستمری تمام افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند طی این چند سال 4 برابر شده است و  در رفاه اجتماعی حرکت بسیار خوبی انجام داده ایم.
دکتر روحانی تصریح کرد: بین دهک بالا و پایین جامعه در زمان رژیم گذشته اختلاف 35 برابر بوده است اما امروز این اختلاف به 15 برابر کاهش یافته است که این به معنای رسیدن به سمت عدالت بوده که البته در این زمینه باید قدم‌های دیگری را هم برداریم.
رئیس جمهور با اشاره به خودکفایی کشور در تولید محصولات، گفت: در زمینه تولید گندم نه برای یکسال بلکه برای چهارمین سال خودکفا هستیم. سال گذشته در تولید گازوییل خودکفا بودیم، امروز در بنزین و گاز هم خودکفا هستیم که هیچ‌وقت شرایط کشور اینچنین نبوده است .
دکتر روحانی ادامه داد: در زمینه تولید دارو امروز 95 درصد نیاز کشور را در داخل تولید می‌کنیم. درمان انواع بیماری ها در داخل کشور انجام می شود. در بخش دفاعی نیز قدرت و توان دفاعی ما به دست خودمان درست می‌شود. در فناوری‌های نوین، هسته‌ای، فضایی، بیوتکنولوژی، نانو، فناوری اطلاعات و سلول ها بنیادی، رتبه ما چهارم یا دهم یا یازدهم، یا هفتم یا حداکثر چهاردهم است.
رئیس جمهور افزود: امروز بواسطه پیشرفتهایی که در علوم مختلف، های‌تک و فناوری‌های پیشرفته در رده بالای رشد در سطح جهان هستیم؛ کارهای استراتژیکی که در این چهل سال و چند سال اخیر در بخش‌های مختلف انجام شده نشان می دهد که چگونه توانسته‌ایم در بسیاری از مسایل پیروز میدان باشیم.
دکتر روحانی اظهار داشت: تنها کشوری هستیم که بدون آنکه در برابر دشمن سر فرود بیاوریم، از فصل 7 منشور سازمان ملل متحد خارج شدیم و این قدرت ملت ایران و دیپلماسی ماست.
رئیس جمهور ادامه داد: تنها کشوری هستیم که حق هسته‌ای مان در سازمان ملل و در شورای امنیت تصویب شده و این به معنای پیشرفت ملت ایران است.
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: در زمینه محیط زیست، قدم‌هایی را برداشتیم که اگر برنمی‌داشتیم، امروز با مصیبت بزرگی مواجه بودیم؛ اگر دریاچه ارومیه احیاء نشده بود 14 میلیون نفر در غرب کشور امروز آواره بودند و صنعت، کشاورزی و زندگی آنان مختل
شده بود.
رئیس جمهور افزود: پروژه بزرگ و طرح مهم و استراتژیک جاسک که بواسطه آن می‌خواهیم بخشی از صادرات نفت را از این منطقه انجام دهیم، ان‌شاء الله تا پایان این دولت اجرا خواهد شد.
دکتر روحانی با بیان اینکه امروز نقش ایران در منطقه از همیشه تاریخ بیشتر است، گفت: هر کشور و ابرقدرتی هر سخنی می‌خواهد بگوید؛ اگر امنیت می‌خواهند، ایران تنها کشوری است که می‌تواند به کمک ملت‌های منطقه بشتابد.
رئیس جمهور تاکید کرد: بدون ایران هیچ‌گونه طرحی در این منطقه قابل اجرا نخواهد بود؛ این را استکبار جهانی، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بدانند که این پیروزی از آن ملت ایران خواهد بود.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه راهمان را در بخش حقوق زنان، جوانان، اقلیت‌ها، اهل سنت و اقوام ادامه می‌دهیم، گفت: یکی از شعارهای این دولت حقوق شهروندی بوده و امروز 1825 نفر از اهل سنت در مناصب مختلف از جمله فرماندار، معاون استاندار، بخشدار، شوراها در سمت‌های مختلف مشغول کارند و 2 سفیر کشور امروز در خارج از کشور از اهل سنت هستند و این نشان می دهد که روز به روز وحدت، اتحاد و یکپارچگی‌مان بیشتر خواهد شد.
 رئیس جمهور با اشاره به اینکه اسلام و انقلاب اسلامی به زنان ایران، مقام والا داد، گفت: امروز زنان کشورمان در تمام زمینه‌ها و رشته‌ها و مدیریت‌ها، بیش از هر زمان دیگر، در تاریخ ایران حضور دارند.
دکتر روحانی افزود: به سیاست شفافیت ادامه می‌دهیم، تا با فساد مبارزه کنیم. حمایت از اقشار مستضعف را ادامه خواهیم داد. تعامل سازنده با جهان را ادامه خواهیم داد و جایگاه ایران را مرتفع‌تر خواهیم کرد. فضای کسب و کار را بهتر از گذشته آماده می‌کنیم و خصوصی سازی بنگاه‌های دولتی را ادامه می‌دهیم.
رئیس جمهور ادامه داد: به زودی مردم شاهد خواهند بود که دولت الکترونیک رفاه فراوانی را برای مردم ایجاد خواهد کرد. بحران آب و محیط زیست را کنترل خواهیم کرد. فعالیت نهادهای مالی از جمله بانک ها را تنظیم خواهیم کرد، همانطور که مؤسسات اعتباری غیرمجازی که اموال مردم را تاراج کرده بودند به طور کلی پرونده آنها بسته شد و همه آنها جمع شدند. این مسیر و راه آینده است که ادامه می‌دهیم.
دکتر روحانی اظهار داشت: مردم بزرگ ایران، امروز در یک جنگ روانی، تبلیغی و اقتصادی در برابر دشمنان ایران که با سبوعیت با مردم رفتار می‌کنند، قرار داریم. این مشکلات را باید با همکاری یکدیگر حل کنیم. هر جا پیروز شده ایم جایی بوده که ملت و دولت در کنار هم، پشت سر رهبری قرار گرفتند. اگر در سال‌های اول انقلاب توانستیم، ترور و شورش را در این کشور از بین ببریم و کشور را آرام کنیم، مردم، دولت و نیروهای مسلح پشت سر امام بودند. در جنگ نیز همین‌طور بود و در تحریم هم با ایستادگی‌مان، با همراهی‌مان با همکاری و تعاون‌مان در برابر آمریکا پیروز می‌شویم.
رئیس جمهور تاکید کرد: نخواهیم گذاشت آمریکا پیروز شود. آمریکا دی ماه پارسال اعلام کرد که ایران را به زمین می‌زنم که نشد. در اردیبهشت، مرداد و 13 آبان و در کریسمس و عید سال مسیحی امسال اعلام کرد که ایران را به زانو در می آورد که نشد. قول داده بود 22 بهمن همه سران فاسد رژیم آمریکا در تهران باشند که آن هم نشد. هر چه گفتند نشد و نخواهد شد.
رئیس جمهور تاکید کرد: به دلیل اینکه مردم ما متحد هستند، به خدا، حضرت زهرا(س) و پیامبر(ص) و ائمه(ع) و رهبر شجاع و بزرگوارشان ایمان دارند و پشت رهبری حرکت می‌کنند،  بی‌تردید در این مبارزه موفق خواهیم بود.
دکتر روحانی با اشاره به وجود برخی مشکلات در زندگی روزمره مردم، خاطرنشان کرد: هرچند که مردم ما امروز با مشکلاتی مواجه هستند اما با کمک هم این مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت زیرا وضع آمریکا به مراتب بدتر از آن چیزی است که خودشان فکر می‌کردند و وضع منطقه ما بسیار بهتر از آن چیزی است که آنها فکر می‌کردند.
رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه جایگاه ایران روز به روز والاتر و بالاتر خواهد بود و ما از مشکلات عبور خواهیم کرد، گفت: آرمان امروز ما همان آرمان 40 سال پیش است.
دکتر روحانی تاکید کرد: اگر 40 سال قبل آرمان ما این بود که در برابر استبداد، آزادی ، در برابر استعمار و وابستگی حاکمیت ملی، در برابر ابتذال، فضیلت را جایگزین کنیم و در برابر تبعیض، عدالت را و  در برابر غربگرایی و شرق‌گرایی، هویت اسلامی و ایرانی را مستقر کنیم، امید را جای یأس بنشانیم و اعتدال را جای افراط و تفریط قرار دهیم، امروز هم همان راه و همان آرمان مسیر و راه ماست و بی‌تردید ما در این راه موفق و پیروز خواهیم بود.
رئیس جمهور در پایان از ملت بزرگ ایران که در هوای سرد و برفی و بارانی در سراسر کشور به خیابان‌ها آمده و به دنیا نشان دادند که پیوند ملت ما با انقلاب و امام و رهبری‌ همواره وجود دارد و مستحکم خواهد بود، قدردانی و تشکر کرد.
انتهای پیام /*
۰
مرجع : پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما