ادویه ای که سطح کلسترول را حتی با یک بار مصرف کاهش می دهد
طبق مطالعه منتشره در مجله Family Practice Daily Express، خوردن دانه های شنبلیله می تواند به میزان قابل توجهی سطح کلسترول را کاهش دهد.
این گیاه یک ساله از خانواده حبوبات از زمان های قدیم شناخته شده و در جنوب اروپا، غرب آسیا از جمله ایران و شمال آفریقا می روید.
کارشناسان برای بررسی تاثیر این ادویه بر سطح کلسترول، پایگاه های اطلاعاتی مختلفی را مورد مطالعه قرار دادند. در نتیجه، آنها دریافتند که دانههای شنبلیله کلسترول را به میزان ۱۵ تا ۳۳ درصد کاهش می دهند و آمار های نقل شده در پنج مقاله علمی از این واقعیت حکایت می کند.
به گفته دانشمندان، یک مطالعه نشان داده که برگ های شنبلیله پس از یک بار مصرف، سطح کلسترول را تا 9 درصد کاهش می دهد.
همانطور که دیلی اکسپرس اشاره می کند، تاثیر مثبت مصرف دانه شنبلیله به دلیل محتوای بالای فیبر است که با جذب آب، می تواند جذب کلسترول را در خون کاهش دهد.