اصفهان در پیشرفت طرحهای نیمهتمام صنعتی رتبه نخست کشور را دارد
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد است
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: این استان در زمینه طرحهای نیمه تمام صنعتی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، رُتبه نخست کشور را دارد.
به گزارش ایصال نیوز، ایرج موفق روز سهشنبه در گفت و گویی افزود: یک هزار و ۵۵۷ طرح تولیدی و صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد با اعتبار افزون بر ۱۸۳ هزار و ۲۵ میلیون ریال در این استان در حال اجراست که با بهرهبرداری از آنها حدود ۶۲ هزار و ۳۱ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» تصریح کرد: حمایت از فرایند تکمیل ساخت و راهاندازی این طرحها در اولویت برنامههای اقتصادی استان است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان بیان کرد: طرحهای صنعتی بر اساس پیشرفت فیزیکی، ردهبندی و برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی میشوند.
موفق با بیان اینکه سه هزار و ۷۱۲ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بین یک تا ۶۰ درصد نیز در استان درحال اجراست، خاطرنشان کرد: ۵۶۸ فقره از این طرحها پیشرفت فیزیکی ۴۱ تا ۶۰ درصد، ۳۹۵ طرح رشد ۲۱ تا ۴۰ درصد و ۲ هزار و ۷۴۹ طرح هم رشد صفر تا ۲۰ درصد را دارد.
وی میزان اشتغالزایی این طرح را حدود ۱۰۱ هزار و ۷۰۲ نفر اعلام کرد و ادامه داد: میزان سرمایهگذاری طرحهای صفر تا ۶۰ درصد استان اصفهان افزون بر ۵۹۴ هزار و ۸۷۳ میلیون ریال است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: این استان در شاخص پیشرفت فیزیکی پروانه تاسیس و طرح توسعه رُتبه سوم کشور را دارد.
به گفته وی، این استان با ۷۵ شهرک صنعتی دولتی و ۱۰ شهرک صنعتی خصوصی نیز از جایگاه نخست کشور از نظر شهرکهای صنعتی در کشور برخوردار است و در بخش معدن هم با ۱۷۰ پروانه اکتشاف، ۲۱ گواهی کشف و ۸۵۴ پروانه بهرهبرداری از نظر معادن فعال رُتبه نخست کشور را دارد.
موفق حمایت از شرکتهای کوچک، متوسط و واحدهای صنفی را از اولویتهای امسال این سازمان عنوان کرد و گفت: خارج کردن واحدهای تولیدی از رکود و حل مشکلات آنها در بخشهای مختلف بهویژه در روزهایی که با شیوه کرونا روبهرو هستیم، با جدیت دنبال خواهد شد.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بشمار میآید. این استان یکی از قُطبهای معدنی و صنایع وابسته به آن در کشور به شمار میآید و ۸۲۸ معدن با اشتغال ۹ هزار نفر و سرمایهگذاری ثابت ۶۸۹ میلیارد تومان دارد.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتبه این منطقه در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن کشور اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.