> موج کرونا در هند با ۱۱۷ قربانی در هر ساعت | ایصال نیوز
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶
کد مطلب : ۱۶۲۳۲
بحران کرونا در هند

موج کرونا در هند با ۱۱۷ قربانی در هر ساعت

ارتش برای کمک وارد عمل می‌شود
دولت هند روز دوشنبه پس از دیدار نارندرا مودی، نخست وزیر این کشور با رئیس ستاد نیروهای مسلح اعلام کرد که از ارتش برای کمک به مقابله با موج شیوع کرونا و مدیریت آن کمک می‌گیرد.
موج کرونا در هند با ۱۱۷ قربانی در هر ساعت
بنا به اعلام دفتر نخست وزیر هند قرار است شماری از کادر درمانی بازنشسته نیروهای مسلح به خدمت فراخوانده شوند. از سوی دیگر قرار است تمام کارکنان بهداشتی نیروهای مسلح هند در بیمارستان های این کشور مستقر شوند.

تصمیم های جدید مقامات هند برای مقابله با موج شیوع بیماری «کووید ۱۹» در حالی اتخاذ می شود که رکورد موارد جدید ابتلا به این بیماری در هند روز دوشنبه بار دیگر شکسته شد. طی پنج روز گذشته موارد جدید و شناسایی شده ابتلا به ویروس کرونا در هند هر روز بیش از ۳۵۰ هزار مورد بوده است.

این در حالی است که گزارشها طی روزهای گذشته از کمبود کپسول های اکسیژن در بیمارستان های هند حکایت داشت. موج جدید شیوع بیماری «کووید ۱۹» در هند نگرانی ها از احتمال فروپاشی نظام درمانی این کشور یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری را افزایش داده است. ظرفیت پذیرش بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان های هند تقریبا تکمیل شده و همه دستگاه های تنفس مصنوعی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

از سوی دیگر شمار زیاد قربانیان روزانه همه گیری کرونا در هند باعث شده است که اجساد جان باختگان شبانه و بیرون از مراکز ویژه سوزاندن اجساد و در هوای آزاد سوزانده شود. بنا به آمار رسمی روز دوشنبه ۲۸۱۲ نفر در سراسر هند بر اثر ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» جان خود را از دست دادند. این رقم به این معنا است که به طور متوسط در هر ساعت ۱۱۷ شهروند هند جان خود را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست می دهد.

کارشناسان بیماری های همه گیر در هند هشدار می دهند که وضعیت شیوع کرونا در این کشور طی هفته ها و ماههای آینده «بدتر» خواهد شد.

تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه درباره وضعیت همه گیری کرونا در هند گفت که شرایط کنونی از «دلخراش» هم فراتر رفته است.

وی در عین حال گفت که سازمان جهانی بهداشت تجهیزات حیاتی از جمله هزاران کپسول اکسیژن به هند ارسال کرده است. تدروس ادهانوم افزود که همه گیری کرونا در سطح جهان همچنان در حال گسترش است. به گفته وی موارد ابتلای جدید به بیماری «کووید ۱۹» برای نهمین هفته پیاپی در سطح جهان افزایش یافته است.

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت که طی هفته های اخیر به اندازه پنج ماه اولیه شیوع کرونا موارد جدید ابتلا به این ویروس در سطح جهان شناسایی شده است. به گفته تدروس ادهانوم ۲۶۰۰ نفر از طرف این سازمان در هند برای کمک به کادر درمانی این کشور مشغول به کار هستند.

هشدار سازمان جهانی بهداشت: برای نتیجه‌گیری درباره گونه هندی کرونا زود است
سازمان جهانی بهداشت همزمان با موج جدید شیوع ویروس کرونا در هند نسبت به هرگونه نتیجه گیری زودهنگام درباره گونه جهش یافته این ویروس که در این کشور شیوع یافته است هشدار داد.

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت که این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد هنوز نوع جهش یافته ویروس کرونا را که در هند شیوع پیدا کرده «نگران کننده» ارزیابی نکرده است. وی افزود که هنوز مشخص نیست که وضعیت بحرانی کنونی در هند تا چه میزان با گونه جهش یافته ویروس کرونا در این کشور در ارتباط است.

به گفته سخنگوی جهانی بهداشت ممکن است که جشنواره ها و گردهمایی ها در هند باعث افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا شده باشد. سازمان جهانی بهداشت تاکنون برخی گونه های جهش یافته ویروس کرونا را که ابتدا در بریتانیا، آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شدند مایه «نگرانی» ارزیابی کرده است. نوع جهش یافته ویروس کرونا در هند اولین بار در روز اول دسامبر سال ۲۰۲۰ شناسایی شد.

تاثیر شرایط بحرانی در هند بر توزیع واکسن کرونا در سطح جهان
یکی از تبعات موج جدید شیوع کرونا در هند تاخیر در توزیع واکسن کرونا در سطح جهان و از طریق ساز و کار کوواکس خواهد بود. دولت هند با توجه به وضعیت کنونی در این کشور تصمیم گرفته است تا از صدور آن دسته از واکسن های آسترازنکا که در داخل هند تولید می شوند جلوگیری کند.

بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت صدور ۹۰ میلیون دوز از واکسن آسترازنکا به خارج از هند که قرار بود طی ماه های مارس و آوریل صدور گیرد اکنون متوقف شده است. مقامات سازمان جهانی بهداشت با این حال گفته اند که در حال گفتگو با کشورهای دیگر برای دریافت دوزهای بیشتری از واکسن کرونا هستند.

تاکنون ۱۱۸ کشور یا منطقه در سطح جهان نزدیک به ۴۱ میلیون دوز از واکسن کرونا را از طریق ساز و کار کوواکس دریافت کرده اند.

از سوی دیگر کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد که آمریکا ۶۰ میلیون دوز از واکسن آسترازنکا را به دیگر کشورها ارسال خواهد کرد. مجوز استفاده از واکسن آسترازنکا در ایالات متحده صادر نشده است و به همین دلیل انتقادهای زیادی از واشنگتن به علت عدم صدور واکسن های آسترازنکا صورت گرفته بود. بنا به اعلام جنیفر ساکی، سخنگوی کاخ سفید آمریکا همچنان در مرحله «برنامه ریزی» برای صدور واکسن های آسترازنکا به کشورهای دیگر است.

انتهای پیام/*
۱
مرجع : یورونیوز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما