نخوردن صبحانه، احتمال سکته قلبی منجر به مرگ را افزایش می دهد
محققان آمریکایی اعلام کردند نخوردن صبحانه باعث بروز بیماریهای قلبی،عروقی می شود
برخی عوامل مانند دیابت، فشارخون بالا و اختلال در چربی بدن به بیماریهای قلبی عروقی منجر میشود اما حالا باید نخوردن صبحانه را نیز به این فهرست اضافه کرد.
به گزارش ایصال نیوز به نقل از خبرآنلاین، به گفته محققان آمریکایی نخوردن صبحانه باعث بروز بیماریهای قلبی عروقی شده و درنهایت ادامه این روند منجر به مرگ بر اثر سکته قلبی میشود. تحقیقات دکتر «وی بائو» و همکاران از دانشگاه اوهایو نشان میدهد کسانی که صبحانه نمیخورند، در مقایسه با افرادی که صبحانه میخورند، 87 درصد بیشتر با خطر بیماریهای قلبی-عروقی و بهخصوص سکته قلبی مواجه میشوند.
این محققان در پژوهش خود، با تحلیل دیتای 6550 آمریکایی 40 تا 75 ساله از 1988 تا 1994 به این نتیجه رسیدهاند که صبحانه مهمترین وعده غذایی روزانه انسانها را تشکیل میدهد که نخوردن طولانیمدت آن، منجر به بیماری و مرگ میشود.
از میان این افراد 5.1 درصد اصلاً صبحانه نمیخوردند، 10.9 درصد بهندرت صبحانه میخوردند، 25 درصد برخی از روزها صبحانه میخوردند و 59 درصد هم اعلام کرده بودند هرروز صبحانه میخورند. نتایج این تحقیق در مجله کالج قلب و عروق آمریکا منتشرشده است که به گفته دکتر بائو این تحقیق شاهدی بر این موضوع است که صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی روزانه است که نادیده گرفتن آن منجر به مرگ میشود. به گفته وی برخی عوامل مانند دیابت، فشارخون بالا و اختلال در چربی بدن به بیماریهای قلبی عروقی منجر میشود اما حالا باید نخوردن صبحانه را نیز به این فهرست اضافه کرد.
بر اساس آمار بهداشت جهانی در سال 2016 بیش از 15.2 میلیون نفر در جهان بر اثر بیماریهای قلبی و سکته جان خود را از دست دادند. محققان میگویند اگر قرار است یک وعده غذایی حذفشده یا کمتر خورده شود، بهتر است این وعده غذایی شام باشد نه صبحانه!
انتهای پیام /*