پیشبینی بانک آمریکایی از احتمال کاهش ارزش دلار در سال ۲۰۲۱
بانک "سیتی گروپ" آمریکا دوشنبه شب اعلام کرد: به احتمال زیاد اگر در سال ۲۰۲۱ واکسن کرونا به صورت گسترده توزیع شود و این مسأله به احیای تجارت جهانی و رشد اقتصادی کمک کند، دلار در سال آینده میلادی حدود ۲۰ درصد ارزش خود را از دست بدهد.
به گزارش ایصال نیوز، به نقل از تارنمای خبرگزاری اسپوتنیک، تحلیلگران راهبردی در "سیتی گروپ" به عنوان یکی از بزرگترین بانکهای سرمایهگذاری در آمریکا در گزارشی که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کردند که به باور آنها توزیع واکسن کرونا تمام شاخصهای نزولی بازار را مشخص خواهد کرد، همین امر به دلار اجازه میدهد که مسیر مشابه اوایل دهه نخست قرن ۲۱ را طی کند که بر اساس آن ارزش این ارز برای چندین سال کاهش یافت.
سیتیگروپ ( CitiGroup) یا گروه سیتی، شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی و چندملیتی است، که شعبه مرکزی آن در منهتن نیویورک قرار دارد.
خبرگزاری بلومبرگ نیز گزارش داد که ارزش دلار از ماه مارس گذشته که بالاترین ارزش را داشته است، حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است.
براساس این گزارش، دلار پس از اعلام این خبر که واکسن کرونا در شرکت مدرنا به صورت مؤثری در آزمایشات بالینی تأثیرگذار بوده است، زیر فشار شدید قرار دارد که چرا که این امر تقاضای این واکسن به عنوان مأمن امن برای سرمایه گذاری و پس انداز را تشدید کرده است.
استراتژیستهای اقتصادی ماههاست اعلام کردهاند که انتخابات آمریکا و توسعه واکسن کرونا و سیاست فدرال رزو ممکن است که ضربات سختی به دلار وارد آورد.
مودرنا دومین شرکت بزرگ داروسازی امریکاست که در طول یک هفته از موفقیت در زمینه تحقیقات و تهیه واکسین ضد ویروس جدید کرونا خبر داده است.
پس از شرکتهای بایونتیک آلمان و فایزر آمریکا، حالا شرکت "مودرنا" امریکا موفقیت خود در تولید واکسین ضد کرونا را اعلام کرد و افزود که واکسن تولیدیاش حدود ۹۵ درصد مؤثر واقع شده است.
"استیون هوگ" رییس شرکت داروسازی مودرنا اعلام کرد: ما واکسینی را ارائه میکنیم که قادر خواهد بود، [روند رشد] کووید ۱۹ را متوقف سازد.
به گفته وی، شرکت مودرنا پیشبینی کرده است که هفته آینده بتواند برای دریافت یک مجوز در آمریکا درخواست بدهد.
شرکت داروسازی فایزر آمریکا وشرکت بایونتیک آلمانی به عنوان همکار آن دوشنبه گذشته در جدیدترین گزارش خود از دستیابی به واکسن کرونا خبر دادند و اعلام کردند این واکسن میتواند تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا مفید باشد.
شرکت فایزر و بایونتیک میخواهند در ماه جاری میلادی درخواستی برای دریافت مجوز اضطراری برای این واکسن در آمریکا ارائه دهند. در این صورت دو واکسن ضد کرونا در ماه دسامبر در آمریکا به بازار عرضه خواهد شد.
از طرف دیگر، "میخائیل موراشکو" وزیر بهداشت روسیه نیز از آغاز تولید انبوه واکسن اسپوتنیک خبر داده است. مقامات بهداشتی روسیه این واکسن را روشی موثر برای جلوگیری از شیوع کویید - ۱۹ میدانند و میزان اثربخشی این واکسن ۹۲ درصد اعلام شده است.