plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
کد مطلب : ۱۲۲۲۲

تلفات انسانی کرونا از مرز یک میلیون نفر عبور کرد

عیان شدن ناکارآمدی دولت‌های مدرن جهانی در مهار یک پاندمی
با گذشت کمتر از یک سال از زمان ظهور بیماری مرگبار کووید-۱۹ در چین و نیز همه‌گیر شدنِ آن در سراسر جهان، اکنون بیش از یک میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و شمار مبتلایان نیز از ۳۳ میلیون نفر فراتر رفته است.
تلفات انسانی کرونا از مرز یک میلیون نفر عبور کرد
به گزارش ایصال نیوز، همه گیری بیماری کووید-۱۹ که از محله های فقیرنشین در هند و جنگل های برزیل گرفته تا نیویورک، بزرگترین شهر آمریکا شیوع پیدا کرده، اقتصاد جهان را نابود، تنش های ژئوپلتیک را تشدید و به طبع، زندگی عادی مردم را به طرز چشمگیری مختل کرده است.

مسابقات ورزشی، برنامه های تفریحی و سفرهای بین المللی متوقف شده است چرا که با اقدامات شدید اعمال شده برای جلوگیری از گسترش کروناویروس در سراسر دنیا هواداران، تماشاگران و گردشگران مجبور شده اند در خانه بمانند.

اقدامات کنترلی شدید باعث شد نیمی از مردم جهان - بیش از چهار میلیارد نفر- تا ماه آوریل قرنطینه شوند. این کار موجب شد تا سرعت رشد کروناویروس کاهش پیدا کند اما با برداشته شدن محدودیت‌ها موارد ابتلای مجدد نیز افزایش یافت.

اکنون تعداد قربانیان بیماری کووید-۱۹ در جهان از رقم یک میلیون نفر فراتر رفته و بیش از ۳۳ میلیون نفر نیز به این ویروس آلوده شده اند.

ایالات متحده بیشترین آمار قربانیان این بیماری را با بیش از ۲۰۹ هزار قربانی داراست و پس از آن برزیل، هند، مکزیک و انگلیس در رتبه های بعدی جای دارند.

محققان همچنان در تلاش برای کشف واکسن موثر برای مقابله با این بیماری هستند و دولتها مجدد مجبور به اعمال محدودیتهایی شده‌اند. اقدامات کنترلی روند شیوع بیماری را کند می‌سازد اما به اقتصاد و فعالیت‌های تجاری آسیب وارد می‌کند.

در موج نخست شیوع بیماری آسیب‌های جدی به کشورهای اروپایی وارد شد و اکنون با افزایش موارد ابتلا، مقامات پاریس، لندن و مادرید مجبور شده اند به منظور کاهش روند شیوع بیماری، اقدامات کنترلی جدیدی را اعمال کنند.

اکنون در بسیاری از شهرهای جهان استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در مغازه ها، کافه‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی بخشی از زندگی روزمره شده است.

در اواسط ماه جاری میلادی در بسیاری از مناطق جهان شاهد افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بودیم به گونه ای که سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به احتمال مرگ دو میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری هشدار داد.

دکتر «مایک رایان» رئیس بخش فوریت‌های این سازمان روز جمعه در اظهاراتی گفت: یک میلیون فوتی رقم وحشتناکی است و لازم است پیش از آنکه به سوی رقم دو میلیون نفر حرکت کنیم، آمار یک میلیون فوتی را مورد توجه و بررسی قرار دهیم.

به گزارش ساینس الرت، کروناویروس که عامل بیماری کووید-۱۹ است اولین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد. منشاء این بیماری مشخص نیست اما محققان بر این باورند خفاش‌ها منشاء این بیماری هستند و ممکن است از طریق پستاندار دیگری به انسان منتقل شده باشد.

انتهای پیام/*
۲
مرجع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما