نشت یک باکتری از آزمایشگاهی در چین بیش از ۳ هزار نفر را بیمار کرد
مقامات دولتی در چین روز جمعه تایید کردند که بیش از ۳ هزار نفر در شمال غربی این کشور در پی نشست یک باکتری از یک آزمایشگاه بیوفارمسی -تولید کننده واکسن برای حیوانات- در سال ۲۰۱۹ دچار نوعی بیماری شدهاند.
به گزارش ایصال نیوز، این بیماری که برخی منابع آنرا تب مالت یا «بروسلوز» اعلام کردهاند توسط دام یا محصولات دامی منتقل میشود و به طور کلی بین انسانها مسری نیست.
تب مالت در صورت ابتلا میتواند باعث تب، درد مفاصل و سردرد شود.
به گفته مقامات بهداشتی در «لانژو» مرکز استان گانسو واقع در شمال چین در مجموع تست تشخیص باکتری در ۳ هزار و ۲۴۵ نفر تاکنون مثبت اعلام شده است.
این آمار به گفته مقامات بهداشتی چین در پی آزمایشهای تشخیص باکتری در میان ساکنان مناطق شمالی از زمان نشست باکتری تاکنون مورد تایید قرار گرفته و به ثبت رسیده است.
این در حالی است که برخی منابع خبری در داخل و خارج از چین شمار افرادی که حامل باکتری برسلوز شدهاند را بیش از ۱۴ هزار نفر اعلام کردهاند.
بر اساس آنچه مقامات بهداشتی چین گفتهاند که هیچ موردی از انتقال انسان به انسان این باکتری تاکنون گزارش نشده است. این ادعا در حالی مطرح میشود که بسیاری از کارشناسان و سیاستمداران جهان پیشتر نحوه مدیریت بحران کرونا در چین را به باد انتقاد شدید گرفته و پکن را به پنهانکاری و اطلاع رسانی نادرست و دیرهنگام درباره ویژگیهای ویروس کرونا متهم کرده بودند.
مسئولان محلی همچنین روز سه شنبه تایید کردند که یک آزمایشگاه عمومی در شهر لانژو طی ماههای ژوئیه و اوت سال گذشته میلادی از یک ماده ضدعفونی کننده منقضی شده در تولید واکسنهای ضد بروسلوز برای حیوانات استفاده کرده است.
در نتیجه استفاده از این ماده مرحله استریلیزاسیون به صورت کامل انجام نشده و باکتری از طریق گازهای خروجی در جریان تولید واکسن حیوانات در لابراتوار بیوفارمسی شهر لانژو به بیرون نشت کرده است.
گاز آلوده به باکتری دسامبر گذشته از طریق هوا به سوی یک انستیتو تحقیقات دامی در مجاورت لابراتوار عمومی لانژو منتقل شد و حدد دویست نفر را در این موسسه مبتلا به باکتری کرد.
آزمایشگاه از این خطای صورت گرفته عذرخواهی کرده و مقامات شهری در لانژو نیز گفتهاند که کلیه بیماران ناشی از ابتلا به این باکتری از ماه اکتبر به این سو غرامت دریافت کردهاند.