در چارچوب رایزنیهای جمهوری اسلامی ایران جهت حل و فصل سیاسی بحران یمن نشست مشترک سه جانبه ای با حضور هیاتی از کشورمان ، هیاتی از انصارالله یمن و سفرا و روسای نمایندگیهای چهار کشور ذی ربط اتحادیه اروپا در محل وزارت امور خارجه کشورمان برگزار شد.
شورای نظامی سودان و ائتلاف «قوی الحریة و التغییر» (احزاب آزادی و تغییر) امروز در مراسمی با حضور میهمانان منطقهای و بینالمللی، اسناد مربوط به دوره انتقالی را امضا کردند.
در این عملیات حوزه نفتی و پالایشگاه «الشیبه» از شرکتهای وابسته به آرامکو در شرق عربستان و در نزدیکی مرز امارات، با 10 فروند پهپاد هدف قرار گرفته است. ارتش یمن همچنین از شرکتهای خارجی خواست که از اهداف مهم در عربستان سعودی خارج شوند
دکتر علوی گفتند: اگر بخواهیم به کشور خدمت کنیم باید به گونه ای تدبیر کنیم که فضاهای علمی باز و مملو از آرامش و امنیت باشد چرا که در این شرایط افراد دچار عقده نمی شوند و جهت گیری مخرب پیدا نمی کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه ملت آمریکا گرفتار رهبران دُن کیشوتی شدهاند که با توهمات و خیالات، صحنه بینالمللی را برای ارضای خود ترسیم میکنند.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته متجاوز امریکایی توسط سامانه پدافندی بومی در ارتفاع ۶۰ هزار پایی را اقدامی بسیار معنادار و بزرگ توصیف و تصریح کرد: این اقدام ارزشمند حیرت و شگفتی جهانیان حتی کشورهایی که در حوزه پدافندی پیشرو هستند را به همراه داشت .
وزیر امور خارجه با بیان اینکه همه مردم ایران وامدار ایثارگران، آزادگان و شهدا هستیم، گفت: آنچه موجب حفظ کشور در برابر فشارها و ناملایمات شده، فرهنگ ایثار و شهادت است که شما نمونههای آن هستید و همه مردم ایران با این فرهنگ کشور را در برابر فشارها و تجاوزات بیمه کردهاند
جریان اصولگرایی در رویکرد جدید خود در نقد و بازخواست از صادق لاریجانی به یک تناقض اساسی بر خواهد خورد. اینکه چطور یکشبه رویکردشان نسبت به رئیس سابق قوه قضائیه تغییر کرده است! رویه اخیر اصولگرایان در ارتباط با برادران لاریجانی حاکی از این است که اختلافات آنها زودتر از آنچه تصور میشد علنی شده است.
اتهام زنی به وزارت اطلاعات که به نوعی مادر دستگاه اطلاعاتی کشور محسوب میشود، برای هیچ کس، ولو جناحهای سیاسی خودی مخالف دولت نیز سودمند نیست و این مهم آنقدر بدیهی است که درک و تشخیص آن نه بررسیهای دکترینال میخواهد و نه تئوریسین استراتژیست!
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر نسبت به تولید نوعی شیشه در کشور افغانستان که قدرت تخریبی بسیار بالایی دارد، هشدار داد و گفت: متاسفانه تولید این ماده مخدر روز به روز بیشتر می شود و باید برای مقابله با این ماده مخدر مخرب، سطح آگاهی مردم را بالا برد. وی از خانواده ها خواست مراقب فرزندان خود به ویژه جوان ها باشند.
کشور در شرایط جنگ اقتصادی، نیازمند نوعی بازآرایی بازیگران و موقعیتهای آنها در سیستم اقتصادی است، آن چیزی که بهترین آرایش را برای کشور رقم میزند، توجه به تغییرات در سطح نهادی است. تغییرات در سطح افراد بدون لحاظ کردن تغییرات ساختاری، منجر به تاثیر چشمگیری در سطح متغیرهای عملکردی اقتصاد در بلندمدت نخواهد شد.
بايد پذيرفت اگر تا قيام قيامت هم مذاکره ميکرديم نفتکش را آزاد نميکردند؛ در دنياي امروز، نفتکش را نفتکش آزاد ميکند و آنهم به لطف اقتدار و عزت رخ ميدهد
همپیمانی و حمایت جمهوری اسلامی ایران از دوستان خود اما از نوع ایمان و باور قلبی است. اگر آمریکا با دلار و سلاح نفوذ و متحد میخرد (و البته به راحتی نیز میفروشد)، جمهوری اسلامی در قلبها نفوذ میکند. چنین نفوذ و متحدانی قابل خرید و فروش نیستند.
مگر «دولت رفاه» در ذات تعریف حکومت نیست؟ در واقع ما باید به خودمان نهیب بزنیم که مردم برای «تحمل کردن»، چیزی را تحمل نکردند! در شرایط کنونی، زیست مردم در معرض تهدید جدی است.
بايد گفت كه اگر صداوسيما و رسانه ملي در آن زمان آزادي عمل داشت و يك رسانه واقعي بود، نه از بيان آن انتقاد ترسي به خود راه ميداد و نه اجازه ميداد كه مسوول دستگاه قضا چنين بيمحابا يكهتازي كند و نه دادستان شهر به خودش حق ميداد كه به فوريت امتثال امر كند و براي يك مجري خبرگوي تلويزيوني به اين سرعت احضاريه صادر و مطابق آنچه كه در برنامه افشا شد، قصد ...
در اقدامی خصمانه و بر خلاف موازین بین المللی، ساعاتی پس از اعلام رفع توقیف کشتی نفتکش گریس-1 در جبل الطارق، یک دادگاه آمریکا در واشینگتن و با درخواست دولت آمریکا، دستور توقیف و مصادره این ابرنفتکش حامل محموله نفت ایران را صادر کرد.
در پشت این بحثها آنچه خیلی به آن پرداخته نشده، وزن سیاسی مناسبات بین کشور ایران و انگلستان و خود جبلالطارق است. این یک واقعیت است که گریس 1 در چارچوب مناسبات سیاسی آزاد شده و بهتر است که به آن بیشتر پرداخته شود.
تخریب سیستماتیک دولت روحانی به تخریب دولت-ملت به مثابه یک نهاد میانجامد. این رویکرد برای من یادآور شیوههایی است که سازمان مجاهدین خلق در سالهای نخست انقلاب علیه شهید بهشتی به مشی اصلی براندازانه خود تبدیل کرده بود.