محمدرضا شانه ساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو ظهر امروز یکشنبه در راس هیاتی وارد مسکو شد. این هیات قرار است بعد از مذاکرات توافقنامه همکاری های مشترک تولید واکسن را نهایی کنند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو به برخی شائبه های مطرح شده پیرامون واکسن روسی کرونا پاسخ داد واعلام کرد این واکسن شرایط قابل قبول برای شروع واکسیناسیون در ایران را داراد. بیش از ۱۴ کشور در دنیا این واکسن را تایید یا مجوز مصرف اضطراری آن را صادر کرده اند.
از وزارت بهداشت و مسئولان میخواهم با توجه به اینکه در موضوع واکسن جان مردم و کادر درمان در میان است، به این موضوع ورود کند و با رایزنی با کارشناسان و نیروهای علمی داخل و خارج کشور، بهترین واکسنها برای مردم کشور تهیه و تولید شود. ایرانیان لایق بهترین خدمات هستند.
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور تصریح کرد: طبق برنامهریزی انجام شده ۴۲.۳ میلیون دوز واکسن کرونا خریداری و وارد میشود. حمایت از تولید ملی واکسن در کنار خرید این محصول از کشورهای تولید کننده بسیار ضروری است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با شناسایی ۵۵۰۰ بیمار جدید مجموع بیماران شناسایی شده کووید-۱۹ در کشور از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عبور کرد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به مصوبات جلسه امروز ستاد، هشدار داد؛ اگر از تجمعات، دورهمیها و شب نشینیها و سهل انگاری ها پرهیز نکنیم، شاهد پیک مجدد در بهمن ماه یا اسفندماه خواهیم بود.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به برخی اظهارات درباره زنجیره سرد مورد لزوم واکسن کرونا فایزر و چرایی عدم درخواست ایران برای آن، پاسخ داد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۲۲۱ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۱ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۲۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۱۲ نفر از آنها بستری شدند و مجموع مبتلایان به کرونا در کشور به ۶۸۲ هزار و ۴۸۶ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۸۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۲۳۴ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای اعلام کرد: داروهای قاچاق مکشوفه در کشور عراق که در بعضی رسانههای خارجی مورد توجه قرار گرفته است، متعلق به یکی دیگر از کشورهای همسایه بوده و صرفا از طریق یکی از مرزهای کشور ترانزیت شده بود.
دستگاه اطلاعاتی ارتش عراق از کشف 19 کامیون داروی قاچاق از ایران به عراق خبر داد. مشاور وزیر بهداشت به این خبر واکنش نشان داد و اعلام کرد پرونده به قوه قضائیه ارسال شده تا مشخص شود این داروها از کجا آمده و چه داروهایی در این قاچاق وجود داشته است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حداقل ۲۰ میلیون نفر با بیماری زمینه ای در ایران در معرض خطر شدید کووید۱۹ قرار دارند.