تجربه رویارویی با سویههای مختلف کرونا در ۲ سال اخیر ثابت کرد که این ویروس رفتارهای غیرقابل پیشبینی و غافلگیرکننده زیادی داشته و هنوز تمام نشده است؛ از این رو مردم باید همچنان رعایت شیوهنامههای بهداشتی و تزریق واکسن را در اولویت خود قرار دهند.
داروخانههای اصفهان مدتیست با کمبود برخی از اقلام دارویی بهویژه انواع شربتهای آنتیبیوتیک مواجه شدهاند و با توجه به افزایش تقاضای مردم بهدلیل اوج گرفتن بیماری آنفلوانزا، این موضوع مشکلاتی را در جامعه ایجاد کرده است. مسئولان امیدوارند مسئله تا هفته آتی با توزیع گسترده دارو به داروهانه ها حل شود.
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تشریح علل شیوع آنفلوآنزا در کشور و علائم آن، گفت: در حالحاضر روزانه ۳۰ هزار بیمار تنفسی به صورت سرپایی به بیمارستانهای کشور مراجعه میکنند و نمونهگیریها نشان میدهد که بالای ۵۰ درصد از این افراد به آنفلوآنزا مبتلا هستند.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با بیان اینکه خوشبختانه 109 مرکز خدمات تخصصی ناباروری در کشور ارائه خدمت می دهند، بر ضرورت ایجاد مراکز سطح دو درمان ناباروری در تمام دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه مجوز استخدام حدود ۴۰ هزار نفری با سازمان استخدامی کشور در حال پیگیری است، گفت: نیروهایی که در ایام شیوع کرونا به وزارت بهداشت کمک کردند حتما شامل این طرح خواهند شد.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از ورود دومین محموله داروی بیماران SMA به کشور خبر داد و گفت: داروی خوراکی ریسدیپلام (Risdiplam) به عنوان تنها داروی خوراکی برای این بیماران، تامین شد.
پدرام پاک آیین با بیان این که تعداد کل واکسن وارد شده قبل از تشکیل دولت سیزدهم در ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ فقط ۱۸ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۶۱۰ دز واکسن بوده است، افزود: این در حالی است که جمع کل واردات واکسن بعد از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و در دولت سیزدهم به رقم ۱۴۳ میلیون و ۲۴۵ هزارو ۳۹۰ دز واکسن رسیده است.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته متاسفانه شمار مبتلایان شناسایی شده کرونا و همچنین تعداد فوتیهای کرونایی در کشور افزایش داشته؛ به طوری که ۷هزار و ۹۳ بیمار دیگر شناسایی شدند و ۳۲ نفر نیز جان باختند.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه کرونا هنوز هم یک تهدید است، به دستاوردهای ایران در کنترل این بیماری اشاره کرد و گفت: وقتی موارد ابتلا به حد پایینی میرسد، نیاز به راهاندازی یکسری مراکز مراقب دیدهور داریم که باید بیماری را رصد کرده و در صورت تغییرات هشدار دهند.
حمید سوری، اپیدمیولوژیست و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با تایید غیرپیشبینی بودن وضع ویروس کرونا در جهان و ایران میگوید: اخبار رسیده از مسافرانی که این روزها وارد کشور می شوند، نشان میدهد تست اغلب آنها مثبت است. این موضوع نشان میدهد که باید مراقبتها تشدید شود.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه گزارش تخلفات ارزی دارو و موارد گران فروشیهای سنگین این حوزه به قوه قضاییه اعلام شده و در دست بررسی است، گفت: امیدوارم جرایمی که به متخلفان داده میشود، آنقدر بازدارنده باشند تا دیگر کسی طرف سودجویی از دارو و غذای مردم نیاید.
دستیار رسانهای وزیر بهداشت از تدوین دستورالعمل تشخیص و پیشگیری از بیماری آبله میمون در کشور و همچنین تامین تجهیزات و امکانات تشخیصی مربوطه در انستیتو پاستور خبر داد.