طبق اعلام رسمی سازمان جهانی بهداشت، تنها در هفته گذشته ۱۵ میلیون نفر در جهان به اومیکرون مبتلا شدند که از زمان شروع همه گیری کرونا در جهان، رقم بی سابقه ای است. سرعت شیوع اومیکرون در اروپا رو به افزایش است و آمارها از افزایش چشمگیر تعداد فوتی های ناشی از این بیماری در اروپا حکایت دارد.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در اروپا می گوید در صورتی که وضعیت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در شرایط کنونی باقی بماند، تا دو ماه دیگر نیمی از شهروندان کشورهای اروپایی مبتلا به این بیماری با سویه اومیکرون می شوند.
سازمان جهانی بهداشت روز سهشنبه ضمن اشاره به تازهترین اطلاعات علمی منتشر شده در باره اومیکرون هشدار داد که به رغم کمخطر بودن این سویه جهش یافته ویروس کرونا طی روزهای آینده شاهد افزایش موارد بستری افراد مبتلا در بیمارستانها خواهیم بود.
سازمان جهانی بهداشت با اشاره به افزایش مبتلایان به سویه اومیکرون ویروس کرونا هشدار داد که سونامی ابتلا به کرونا به دلیل شیوع مشترک دلتا و اُمیکرون در راه است.
همزمان با هشدار جدی سازمان جهانی بهداشت در باره ویروس جدید «اومیکرون» (Omicron)، دانشمندان میگویند که سویه آفریقای جنوبی شامل تعداد زیادی جهش در پروتئین اسپایک است که نقش کلیدی در ورود ویروس به سلولهای بدن دارد.
دفتر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که پیشبینیهای این نهاد بینالمللی حکایت از آن دارد که با روند رو به رشد شمار مبتلایان به کرونا در اروپا، این منطقه تا بهار سال آینده با جانباختن ۷۰۰ هزار نفر دیگر به علت ابتلا به این بیماری مواجه خواهد شد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که اروپا به کانون اپیدمی نوع جدید ویروس کرونا (کووید-19) بازگشته است و تا ماه فوریه میتوان نیم میلیون مرگ دیگر در نتیجه کووید-19 را ثبت کرد.
سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون کادر درمان، تخمین میزند که همهگیری بیماری «کووید ۱۹» از ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ تا ماه مه سال جاری جان ۸۰ هزار تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان را در سراسر جهان گرفت.
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد، از بین رفتن ویروس کرونا در سطح جهانی در آیندهای نزدیک ممکن نیست و به نظر میرسد همچنان باید منتظر اعلام آمارهای سیاه روزانه کرونا باشیم.
رئیس بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت گفت تا زمانی که 70 درصد از جمعیت جهان واکسن ویروس کرونا را دریافت نکنند نمیتوان پایان این همهگیری را اعلام کرد. تاکنون از یک میلیارد و 737 میلیون دُز واکسن کرونای تزریق شده در جهان، 156 میلیون دز در آمریکا انجام شده است.
سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد که میزان افزایش مرگ و میر در پی همه گیری ویروس کرونا دو تا سه برابر بیشتر از آمارهای رسمی فوت بر اثر بیماری «کووید ۱۹» است.آمار واقعی تلفات ناشی از کرونا در جهان تا ۸ میلیون نفر تخمین زده می شود.
سازمان جهانی بهداشت مجوز استفاده اضطراری از واکسن سینوفارم ساخت چین را صادر کرد. این سازمان پیش از این با استفاده اضطراری از واکسنهای «فایزر-بیونتک»، «مدرنا»، «آسترازنکا» و «جانسون اند جانسون» موافقت کرده بود.