بیشتر شاخصهای بورسی در معاملات امروز سبزپوش شدند. بازارها به شدت مشتاق شنیدن اخبار مثبت تری از پیشرفت های دارویی در زمینه مقابله با کرونا هستند. روند صعودی شیوع بیماری در آسیا، اروپا و آمریکا، کند و حتی در برخی از مناطق متوقف شده است.
مقامات آمریكا در حال بررسی احتمال خروج از بازار برای ذخیره چند صد میلیون بشكه نفت هستند. دونالد ترامپ گفته است كه ایالات متحده "ظرفیت های عظیمی" برای ذخیره نفت دارد.
در حالی که سقوط قیمت نفت عمده توجهات را به خود جلب کرده است، ریزش قیمت محمولههای تک گاز طبیعی مایع (LNG) در آسیا به حدی شدید بوده که تبعات دیرپایی خواهد داشت.
یک کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار کرد: دونالد ترامپ با ایجاد بحرانهای مصنوعی در سطح جامعه بینالملل به دنبال این است که توجه افکار عمومی را از بحرانهای داخلی در این کشور در پی شیوع ویروس کرونا منحرف کند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود گفت: چیزی که از بحران کرونا یاد گرفتیم این است که هرگز به کشور خارجی اعتماد نکنیم. از کاهش قیمت نفت استفاده میکنیم و ذخایر راهبردی نفت آمریکا را با بهترین قیمتهای ممکن پر میکنیم
ارزش نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت در بازار لندن به زیر صفر سقوط کرد و برای اولین بار در طول تاریخ به شاخص منفی رسید. یک سناتور آمریکایی هشدار داد عربستان و روسیه درصدد نابودی تولیدکنندگان نفت آمریکا هستند.
رئیس جمهور روسیه و ولیعهد سعودی روز جمعه درباره توافق اخیر درباره کاهش تولید نفت گفتوگو کردند. رئیس جمهور آمریکا نیز با رئیس جمهور روسیه و پادشاه عربستان سعودی در باره بازار نفت تلفنی گفت و گو کرد.
وزیر نفت با بیان اینکه "توافق کاهش تولید ۱۰ میلیون بشکه ای نفت ۲ ساله است"، گفت: این نخستین بار در تاریخ اوپک است که تصمیمی ۲ ساله گرفته می شود و جز بی سابقه ترین ارقام کاهش تولید در تاریخ اوپک و غیراوپک است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا در شرایطی که تهدید رکود شدید ناشی از همهگیری ویروس کرونا بر بازار جهانی سایه افکنده و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را با نوعی تعطیلی عمومی مواجه کرده است، پیشبینی کرد که تقاضا برای نفت خام در این کشور در سال ۲۰۲۰ میلادی، بالغ بر ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داشت.
اوپک و متحدانش سرگرم کار روی توافق برای کاهش بیسابقه تولید به میزان ۱۰ درصد از عرضه جهانی نفت هستند. سقوط تاریخی قیمت نفت، آمریکا، روسیه و کشورهای عضو اوپک و اوپک پلاس را به میز مذاکره کشانده است.
شرکت هایی در ایالات متحده وجود دارند که مایل هستند به جای روسیه با اوپک وارد معامله بین المللی شوند و تولید نفت شیل را کاهش دهند. در آمریکا به دلیل کرونا و افت شدید تقاضا در حوزه مسافرت، قیمت بنزین ۳۰ درصد کاهش یافته و برای شرکتهای تولیدکننده نه تنها از محدوده سوددهی خارج شده، حتی هزینههای سر به سر را هم تأمین نکرده و باعث ضرر آنها شده است.
تقاضای جهانی برای نفت به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعمال قرنطینه از سوی برخی کشورها، از ۱۰۰ میلیون بشکه در روز مصرف معمول بیشاز ۱۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
دئیس جمهور آمریکا با منتفی ندانستن احتمال رکود اقتصادی در آمریکا، گفت: اگر به خوبی در زمینه مقابله با شیوع کروناویروس تلاش شود و شهروندان نیز با عمل به توصیه های بهداشتی همراهی کنند حوالی ماه های ژوئیه یا اوت کرونا مهار خواهد شد.