بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 202 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 64 هزار و 700 نفر فراتر رفته است. از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان آمریکا در رتبه اول و ایران در رتبه هفتم قرار دارد.
شمار مبتلایان از یک میلیون و 118 هزار نفر فراتر رفته است و تا کنون بیش از 59 هزار نفر در 207 کشور در سراسر جهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید 19 جان باختهاند. شمار بهبود یافتگان در جهان به 229 هزار نفر افزایش یافته است.
طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از هزار نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور از مرز ۷ هزار نفر فراتر برود. مقامات کالیفرنیا درباره روند سریع شیوع ویروس کرونا در این ایالت هشدار دادند.
شمار قربانیان شیوع بیماری همه گیر «کووید 19» در کشورهای مختلف جهان از 53 هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از یک میلیون و 16 هزار نفر نیز در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند. تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت از «افزایش استثنایی» آمار مبتلایان ابراز نگرانی کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 2 هزار و 875 نفر مبتلای جدید به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته خبر داد. مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری در کشور به 50 هزار و 468 مورد رسید.
دبیر کل سازمان ملل متحد، شیوع ویروس کرونا را بدترین بحران نوع بشر پس از جنگ جهانی دوم خواند. این ویروس با نفوذ به 203 کشور، تا بامداد امروز پنجشنبه، 937 هزار نفر را مبتلا کرده و جان بیش از47 هزار و 280 نفر را در سراسر جهان گرفته است. شمار بهبود یافتگان به 195 هزار نفر رسید.
تا شامگاه چهارشنبه تعداد مبتلایان در ۲۰۳ کشور جهان به بیش از ۸۸۸ هزار نفر رسید. شمار جانباختگان نیز به ۴۴ هزار و ۳۰۰ فوتی و شمار بهبودی ها به ۱۸۸ هزار نفر رسید. فقط طی 24 ساعت گذشته، ۸۶۴ در اسپانیا، ۱۳۴ نفر در هلند و ۵۶۳ نفر در انگلیس در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در سطح جهان از ۴۲ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که بیش از ۸۵۹ هزار نفر در جهان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد، بیش از ۱۷۸ هزار نفر بهبود یافته اند. آمریکا و اروپا همچنان بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت از مردم خواست که در روز طبیعت به تفرجگاهها نروند و تردد درون شهری و بینشهری نداشته باشند و تاکید کرد: اگر اقلیتی هم با سادهانگاری برخورد کنند و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را جدی نگیرند، ممکن است با مانعی به نام قانون مواجه شوند.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در کشورهای جهان تا بامداد سه شنبه به حدود ۳۸ هزار نفر رسید و شمار مبتلایان از ۷۸۶ هزار نفر فراتر رفته است و خوشبختانه از این تعداد، حال بیش از ۱۶۵ هزار نفر بهبود یافته است.
در اولین روز اجرای قرنطینه در شهر مسکو، رئیس جمهوری روسیه از مسئولین این کشور خواسته است اطلاعات در مورد وضعیت انتشار کرونا را در این کشور بدون سانسور در اختیار مردم قرار دهند.
وزارت بهداشت ترکیه شامگاه دوشنبه با اعلام مثبت بودن تست کرونای ۱۶۸ تن دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی در ترکیه را ۱۰ هزار و ۸۲۷ نفر اعلام کرد.
بر اساس جدیدترین آمار از وضعیت شیوع ویروس کرونا در جهان، کشورهای آمریکا، ایتالیا، چبن، اسپانیا، آلمان، فرانسه و ایران به ترتیب در رتبه اول تا هفتم جدول مبتلایان به کووید 19 قرار دارند. تلاش و ایثار شبانه روزی پزشکان و پرستاران در جهان برای مهار کرونا همچنان ادامه دارد.
در حالیکه طبق گزارش مقامهای چینی در شبانهروز گذشته در این کشور سه نفر در اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را از دست دادهاند که شمار جانباختگان در اروپا و آمریکا سیر صعودی گرفته است. بیش از ۲۰۰ کشور جهان تاکنون مورد هجوم کروناویروس قرار گرفته اند.
تلفات کرونا در آمریکا روز شنبه از مرز 2000 تن گذشت؛ آمار مبتلایان به کرونا در این کشور نیز از مرز 120 هزار تن فراتر رفته است. رفت و آمد در برخی شهرهای آمریکا مانند نیویورک عملاً متوقف شده و خیابانها کاملاً خلوت می باشد.
تحلیل دادههای آماری دو روز اخیر توسط وزارت بهداشت نشان میدهد رکورد ابتلا به ویروس کرونا در ایران با عدد ۲ هزار و ۹۲۶ نفر شکسته شد. نسبت جمعیت ایران با تعداد مبتلایان، تعداد جانباختگان و تعداد بهیودی یافتگان بیانگر لزوم رعایت جدی و بیشتر توصیه های بهداشتی است.
فرماندهی عملیات امنیت بغداد بامداد شنبه در خصوص متخلّفان مقررات منع رفت و آمد که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در پایتخت عراق اعمال شد، اعلام کرد تاکنون سه هزار و ۴۰ نفر در این زمینه بازداشت و ۶۱۲دستگاه خودرو نیز توقیف شده است.
در تازه ترین آمار از شیوع کرونا که در بیش از ۲۰۰ کشور انتشار یافته است، شمار مبتلایان به ۶۰۰ هزار نفر و تعداد قربانیان به ۲۷ هزار و ۴۰۰ فوتی رسید. شمار بهبود یافتگان از ۱۳۴ هزار نفر فراتر رفت. آمریکا، ایتالیا، چین، اسپانیا، فرانسه و آلمان و ایران به ترتیب در صدر آمار جهانی مبتلایان قرار دارند.