بر اساس آمار جهانی تاکنون بیش از 210 کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند. آمریکا با بیشترین تعداد مبتلا و جانباخته در رتبه اول جهان و روسیه در رتبه دهم جهان قرار دارند. اروپا با بیش از 70 درصد مبتلایان و قربانیان کووید 19 در حال حاضر وخیم ترین وضعیت کرونایی را تحمل می کند.
فرمانده ستاد مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه امروز در تهران مجموع مراجعات به بخشهای بهداشتی و درمانی بالغ بر 6 هزار و 390 نفر بوده است، گفت: 312 نفر در بخشهای عادی و 81 نفر در بخشهای ویژه بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت از بهبودی و ترخیص بیش از ۶۳ هزار نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته هزار و ۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد.
درحالی که وزارت بهداشت ترکیه از بهبودی 14 هزار و 918 بیمار کرونایی خبر داد، رجب طیب اردوغان گفت: ترکیه تا پایان ماه رمضان به تمدید تدابیر و محدودیتها ادامه خواهد داد. ترکیه با بیش از 95 هزار مبتلا، در صدر بیشترین مبتلایان به کرونا در خاورمیانه قرار دارد.
طبق آخرین آمار جهانی تا بامداد سه شنبه دوم اردیبهشت، 2 میلیون و 471 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار قربانیان نیز از 170 هزار نفر فراتر رفت. رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری هشدار داد بدترین وقایع مربوط به شیوع کرونا هنوز اتفاق نیفتادهاند.
با شیوع گسترده ویروس کرونا در ترکیه، این کشور اعلام کرد شمار مبتلایان به این ویروس همهگیر از 86 هزار نفر فراتر رفت. بدین ترتیب ترکیه رکورددار بیشترین تعداد مبتلایان در خاورمیانه در سه روز اخیر است.
بر اساس آخرین بررسیهای صورت گرفته درباره بیماری کووید ۱۹ در کشور تا روز ۳۱ فروردین ماه علیرغم آنکه در کل کشور روند نزولی بیماری مشاهده میشود اما، روند صعودی یا شروع پیک در پنج استان قم، کهکیلویه و بویراحمد، مازندران، آذربایجان غربی و اردبیل مشاهده میشود.
رادیو «اورپ ۱» فرانسه از آغاز بیش از ۳۰ مطالعه برای یافتن درمان بیماری کووید-۱۹ توسط محققان و متخصصان بیماریهای عفونی در این کشور خبر داده و انستیتو پاستور فرانسه نیز به دنبال استفاده از واکسن سرخک برای ساختن آنتی ویروس علیه این بیماری است.
اگر چه موارد ابتلا به کرونا در روسیه طی 24 ساعت گذشته نسبت به روز قبل، سیر نزولی داشته است، اما با ثبت 4 هزار و 268 مورد جدید، شمار مبتلایان به کووید 19 در این کشور از مرز 47 هزار نفر عبور کرد.
مرکز کنترل بیماری اروپا یکشنبه شب گزارش کرد که اینک در قاره اروپا بیش از یک میلیون ابتلای قطعی به کرونا و حدود 100 هزار کشته ناشی از این ویروس گزارش شده است. از 2 میلیون و 380 هزار مبتلا در جهان، آمریکا با 748 هزار مبتلا و حدود 40 هزار جانباخته در صدر آمار جهانی است.
براساس گزارش عملکرد سال1398 آمار صادرات واحدهای بزرگ فولاد سازی کشور در سال ۹۸ رقم هفت میلیون و ۳۳ هزار و ۶۷۸ هزار تن را نشان میدهد که نسبت به سال ۹۷ افزایش ۲۷ درصدی دارد.
چین با 77 هزار و 29 مورد بهبود یافته در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار بهبود یافتگان از بیماری کرونا قرار دارد و آمریکا با 735 هزار مبتلا و بیش از 38 هزار جانباخته، در صدر جدول جهانی کرونا قرار دارد.
وزیر بهداشت ترکیه تعداد موارد قطعی ابتلا به کرونا را در این کشور ۸۲ هزار و ۳۲۹ تن اعلام کرد. از این تعداد 10 هزار و 453 نفر در ترکیه بهبودی حاصل کرده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که از دیروز تا امروز ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۳۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شدند، گفت: مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۸۰۸۶۸ نفر رسید.
وزارت بهداشت عربستان سعودی تازهترین آمار مبتلایان و جانباختگان ویروس کرونا در این کشور را اعلام کرد و براساس آن در شبانهروز گذشته 518 مبتلای جدید شناسایی شده و 4 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
شمار قربانیان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا از مرز 21 هزار نفر فراتر رفته است. شمار مبتلایان به کرونا در جهان به 2 میلیون نفر رسید. آمریکا با 603 هزار مبتلا و اسپانیا با 172 هزار مبتلا در رتبه اول و دوم جهانی مبتلایان به کرونا قرار دارند.
شمار مبتلایان به بیماری کووید 19 در جهان از یک میلیون و 925 هزار نفر فراتر رفت. با تداوم همه گیری ویروس کرونا، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و آسیایی امیدوارانه از روند کاهشی در تعداد مبتلایان و جان باختگان سخن می گویند.