جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده نیز در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهور فرانسه، گفت: «اگر پوتین به دنبال راهی برای پایان دادن به جنگ باشد، آمادهام که با او گفتگو کنم ولی او هنوز به دنبال چنین راهی نیست.»
رئیس کمیسیون اروپا میگوید تلاش میکند یک دادگاه تخصصی تحت حمایت سازمان ملل متحد برای تحقیق درباره اتهام جنایات جنگی روسیه در جریان تهاجم نظامی به خاک اوکراین تشکیل دهد. مسکو اما همواره این اتهامات را رد کرده است.
در ابتدای این نشست، دستیار دبیرکل سازمان ملل گفت: «جهان نمیتواند یک بحران اتمی جدید را تحمل کند و باید به هر طریقی از آن اجتناب کرد. ما ادامه بمباران اوکراین توسط روسیه را که منجر به قطع برق در پایتخت شد، محکوم میکنیم».
در حالی انتقادات نظامیان روس از فرسایشی شدن جنگ اوکراین هر روز بیشتر می شود، وزیر امورخارجه پیشین اوکراین مدعی است که گروهی از افراد اطراف ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به طور مخفیانه در حال بحث درباره نحوه برکناری او از قدرت هستند.
با عقبنشینی استراتژیک نیروهای روسی از خرسون، اکنون کرملین بر سر دوراهی اعلام «بسیج عمومی کامل» که خواسته افراطیون جنگطلب روسی است یا سازش با کییف، قرار دارد. شواهدی مبنی بر شروع فاصلهگرفتن برخی کشورها مانند چین و هند و آفریقای جنوبی از روسیه، و از موضع بیطرفی در قبال جنگ اوکراین وجود دارد.
شورای حکام متشکل از ۳۵ کشور ناظر هسته ای سازمان ملل سومین قطعنامه خود را از زمان آغاز جنگ در اوکراین تصویب کرد که در آن از روسیه خواسته می شود تا به همه اقدامات در تاسیسات هسته ای اوکراین پایان دهد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتوگوی تلفنی با وزیر خارجه بلغارستان گفت: ما بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، منعی در صادرات و واردات سلاح نداریم، اما هیچ سلاحی به روسیه برای به کارگیری در جنگ اوکراین ندادهایم. موضع ما مخالفت با گسترش ناتو در منطقه و مخالفت با جنگ در اوکراین است.