ویروس کرونا و بیماری کووید 19برغم آنکه همچنان در جهان قربانی میگیرد اما آنچه دولتها را در جهان پیش از فرا رسیدن سیر نزولی این بحران نگران کرده رکود بی سابقه اقتصادی است. کرونا همچنان در آمریکا و اروپا یکه تازی می کند. سازمان بهداشت جهانی نسبت به هجوم کرونا به آفریقا هشدار داد.
«عبدالخالق مدحت» از نمایندگان اهل سنت مجلس عراق روز جمعه تاکید کرد که تقریبا یک اجماع و وحدت میان جریانها و گروه های سیاسی گوناگون برای شتاب در تصویب دولت «مصطفی الکاظمی» وجود دارد. معاون وزیر امور خارجه آمریکا، الکاظمی را فردی میهن پرست و با کفایت توصیف کرد.
شمار مبتلایان به ویروس مرگبار کرونا در جهان از 1میلیون و 604 هزار نفر فراتر رفته است، آمریکا با 468 هزار نفر مبتلا در رتبه اول جهان قرار دارد و ایران از لحاظ تعداد مبتلایان در رده هفتم و از نظر تعداد قربانیان ناشی از کرونا در رده ششم و از جهت تعداد بهبود یافتگان در رده چهارم جهانی قرار دارد.
شمار مبتلایان به کووید 19 در جهان رو به افزایش بوده و تلفات این بیماری نیز همچنان دوند افزایشی دارد. شمار مبتلایان به کرونا در جهان در حالی از یک میلیون و ۵۱۸ هزار نفر فراتر رفته است که افزون بر ۴۰۰ هزار نفر آنها ساکن ایالات متحده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آنها نیز از کشورهای اروپایی هستند.
انصراف «برنی سندرز» راه را برای «جو بایدن» بهعنوان نامزد نهایی دموکراتها برای رقابت با دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر باز کرد. سندرز قول داد با جو بایدن همکاری کند تا دونالد ترامپ را در انتخابات پیش رو شکست دهند.
بر اساس جدیدترین آمار در بامداد پنجشنبه(به وقت ایران)؛ تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا از مرز ۴۰۰ هزار نفر عبور کرد و در تازهترین آمار به ۴۳۵ هزار نفر رسید. رکورد آمار مبتلایان ایالت نیویورک از آمار مبتلایان هریک از کشورهای جهان پیشتر است.
توماس مودلی، سرپرست وزارت نیروی دریایی آمریکا که به دلیل واکنش خود به ابتلای ملوانان ناو هواپیمابر تئودور روزولت به ویروس جدید کرونا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود روز سه شنبه از سمتش استعفاء داد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا در شرایطی که تهدید رکود شدید ناشی از همهگیری ویروس کرونا بر بازار جهانی سایه افکنده و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را با نوعی تعطیلی عمومی مواجه کرده است، پیشبینی کرد که تقاضا برای نفت خام در این کشور در سال ۲۰۲۰ میلادی، بالغ بر ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داشت.
در حالی که بسیاری از مقامات ایالتهای مختلف آمریکا، دولت این کشور را به دلیل تعلل در مقابله با ویروس کرونا مسئول شیوع گسترده آن میدانند ترامپ در توئیتی تلاش کرد سازمان بهداشت جهانی را مقصر این موضوع نشان دهد.
بیماری همه گیر «کووید 19» تاکنون جان بیش از 74 هزار و 770 نفر را در سراسر جهان گرفته است. تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در جهان نیز از یک میلیون و 347 هزار نفر فراتر رفته است. شمار جان باختگان در قاره اروپا بر اثر ابتلا به این ویروس هم از 50 هزار نفر بیشتر شده است.
با افزایش چشمگیر شمار مبتلایان و تلفات بیماری کرونا، مقامات آمریکا هشدار داده اند که این کشور «هفته ای بسیار دشوار» را طی می کند. ترامپ شامگاه دوشنبه گفت، 10 داروی موثر در درمان کرونا برروی بیماران بستری آزمایش شده است. منتظر پیشرفت بزرگی هستیم.
بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 275 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 69 هزار و 500 نفر فراتر رفته است. آلمان با 1446 نفر فوتی نسبت به 96 هزار مبتلا، در چهارمین روز پیاپی، بهترین وضعیت کنترلی این بیماری را دارا می باشد.
دفتر نخست وزیر مستعفی و پیشبرد امور عراق از دریافت پیشنهاد آمریکا برای آغاز گفت و گو در مورد مسائل گوناگون خبر داد. وزیر خارجه عراق دریافت پیام جدید آمریکا را تأیید کرد و گفت: ما از این ابتکار استقبال می کنیم.
سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعای وزیر امورخارجه آمریکا مبنی بر نقش داشتن دیپلماتهای ایران در ترور یک شخص مخالف در ترکیه، واکنش نشان داد.
بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 202 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 64 هزار و 700 نفر فراتر رفته است. از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان آمریکا در رتبه اول و ایران در رتبه هفتم قرار دارد.
هشت جریان وابسته به حشد الشعبی در عراق طی پیامهای جداگانه به نیروهای آمریکایی، نیروهای سیاسی و ملت عراق، تأکید کردهاند که نیروهای آمریکایی، اشغالگر هستند و فقط به زبان زور احترام میگذارند. این گروهها، الزرفی نخست وزیر پیشنهادی عراق را مزدور آمریکا دانستند.
اوپک و متحدانش سرگرم کار روی توافق برای کاهش بیسابقه تولید به میزان ۱۰ درصد از عرضه جهانی نفت هستند. سقوط تاریخی قیمت نفت، آمریکا، روسیه و کشورهای عضو اوپک و اوپک پلاس را به میز مذاکره کشانده است.